WOMEN

Οι ευχάριστες εκπλήξεις του διαγωνισμού ξεκίνησαν φουριόζες

Σε κάθε μεγάλη διοργάνωση υπάρχουν οι εκπλήξεις που θα συζητηθούν. Εδώ θα επικεντρωθούμε μόνο στις ευχάριστες. Μπες στο Οnewoman 2014 και κάνε το χρέος σου.

Την προηγούμενη εβδομάδα ασχοληθήκαμε με τις rookies του διαγωνισμού που κλέβουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο τις εντυπώσεις. Αυτό που είχαμε υπολογίσει εξαρχής κάνοντας αυτά τα επιμέρους αφιερώματα για το Onewoman 2014 είναι ότι θα υπάρξουν διπλοκαλύψεις.

Ξεκινώντας λοιπόν την παρουσίαση των ευχάριστων εκπλήξεων όπως τουλάχιστον διαμορφώνονται το πρωί της Δευτέρας (22/12), είναι πιθανό να μιλήσουμε ξανά για ορισμένες rookies, όπως η Χριστίνα Μπόμπα, που έχουν στρογγυλοκαθίσει στην πρώτη 10άδα, αποδεικνύοντας ότι οι αναγνώστες του ΟΝΕΜΑΝ περίμεναν εναγωνίως τη στιγμή που θα τις έβλεπαν στο Onewoman 2014.

Παρ’ όλ’ αυτά, στις ευχάριστες εκπλήξεις υπάρχουν και πιο παραδοσιακές δυνάμεις του θεσμού που φέτος κάνουν τη διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες συμμετοχές τους. Ας δούμε τις ευχάριστες εκπλήξεις αναλυτικά:

Έλενα Παπαρίζου

Το πρωί της Δευτέρας 22/12 τη βρήκε στην 1η  θέση.

Την γνωρίσαμε άγουρη κορασίδα από την Σουηδία και την αποθεώσαμε όταν έβγαζε τον πιο σέξι εαυτό της πάνω στις αθηναϊκές πίστες μετά την κατάκτηση της Eurovision το 2004. Τώρα πια έχει μερικά -σέξι- κιλά παραπάνω, έχει αλλάξει το χρώμα των μαλλιών της και βρίσκεται στην Σουηδία όπου και εμφανίζεται. Και να πούμε ότι μας λείπει, αλλιώς μετά από τόση αποχή δεν θα την βάζαμε στην 21 θέση.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

 

Το πρωί της Δευτέρας 22/12 τη βρήκε στη 2η θέση.

Η Πηνελόπη είναι πίσω στην τηλεόραση κι αυτά είναι φανταστικά νέα. Στους ‘Συμμαθητές’ του ΑΝΤ1, στο ρόλο μιας σέξι ραδιοφωνικής παραγωγού, η Πηνελόπη επέστρεψε ακριβώς όπως την αφήσαμε. Δυναμική, πληθωρική και με τον γνωστό ροκ αέρα της. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αν ήταν συμμαθήτριά μας, θα είχαμε γεμίσει το θρανίο της με ραβασάκια. Ή με στίχους από το έργο των Bon Jovi, Aerosmith και Rolling Stones. Αυτή είναι η rock ‘n’ roll queen μας άλλωστε.

Χριστίνα Μπόμπα

 

Το πρωί της Δευτέρας 22/12 τη βρήκε στην 6η θέση.

Κατ’ αρχάς τη λένε Μπόμπα. How cool is that? Μπορεί να υπάρχουν πολλές γυναίκες της τηλεόρασης και της showbiz που νιώθουν αδικημένες που δεν βρίσκονται στη λίστα ενώ είναι μέσα η Χριστίνα αλλά σε μια χρονιά που δεν ανέδειξε πολλά νέα πρόσωπα, η συμμετοχή της σε διαφημιστικά και τα λίγα λεπτά τηλεοπτικού χρόνου μας έκαναν να την συμπεριλάβουμε στις επιλογές μας. Ένα πραγματικά πανέμορφο κορίτσι που θα χαρούμε να ξαναδούμε στην τηλεόραση και αλλού.

Ελένη Βαΐτσου

Το πρωί της Δευτέρας 22/12 τη βρήκε στην 9η θέση.

Η μελαχρινή πρωταγωνίστρια του ‘Μπρούσκο’, που κάποτε κοιμόταν στο εφηβικό της δωμάτιο στην Κάτω Τιθορέα της Φθιώτιδας κάτω από μια αφίσα του Αλέξη Γεωργούλη, δεν έχει μείνει ούτε μέρα χωρίς δουλειά. Ήδη από την εποχή που της μπήκε για πρώτη φορά το μικρόβιο της υποκριτικής όσο σπούδαζε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Και αυτό εν μέσω κρίσης. Ένδειξη του ταλέντου της και της προσιτής ομορφιάς της που γράφει εξαίσια στο σανίδι και την μικρή οθόνη.

Ισμήνη Νταφοπούλου

Το πρωί της Δευτέρας 22/12 τη βρήκε στην 13η θέση.

Σε περίπτωση που δεν το ξέρεις, η Ισμήνη Νταφοπούλου είναι η Σταρ Ελλάς 2014. Κι αν αυτό δεν είναι αρκετό για να την ψηφίσεις, να σου πούμε ότι σε έναν κόσμο που ζει χωρίς τηλεοπτικά καλλιστεία, η Ισμήνη είναι η πιο όμορφη γυναίκα που θα μπορούσε να εκπροσωπεί τη χώρα μας. Από τις φωτογραφήσεις που έχει κάνει την τελευταία χρονιά είναι ξεκάθαρο ότι αν η Ισμήνη είχε γεννηθεί λίγα χρόνια νωρίτερα, και όχι πάνω στην κρίση των περιοδικών, αυτή τη στιγμή θα ήταν η πιο αναγνωρίσιμη Ελληνίδα.

Ελευθερία Ελευθερίου

Το πρωί της Δευτέρας 22/12 τη βρήκε στην 20ή θέση.

“Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια”. Έτσι δικαιολογούνται οι μικροκαμωμένες γυναίκες για το ύψος τους. Για την Ελευθερία Ελευθερίου δεν υπάρχει καμία δικαιολογία αφού από την στιγμή που εμφανίστηκε στο X Factor μας έχει αποδείξει ότι είναι ότι πιο σέξι έχει βγάλει το νησί της Αφροδίτης. Φέτος δεν εμφανίζεται σε κάποια αθηναϊκή πίστα αφού μόλις επέστρεψε από τις εμφανίσεις της στην Νέα Υόρκη ενώ θα συνεχίσει να τραγουδάει σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.

Τζούλια Νόβα

 

 

Το πρωί της Δευτέρας 22/12 τη βρήκε στην 22η θέση.

Τριγυρνά δυο χρόνια στα πλατό του πρωινού του MEGA αλλά ο Μάρκος Σεφερλής είναι αυτός που κατάφερε να την φέρει στο προσκήνιο “παίζοντας” μαζί της στην πρεμιέρα που είδαν απλά όλοι. Η Τζούλια είναι μία από αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις ξανθών γυναικών που υπάρχουν στη χώρα μας και μας βάζουν να σκεφτόμαστε για ακόμα μια φορά το δίλημμα Ξανθές ή Μελαχρινές. Όταν έχει μπροστά σου το όμορφο αυτό κορίτσι, λογικά ψηφίζεις ξανθές και με τα δύο χέρια.

Τζένη Μελιτά

 

Το πρωί της Δευτέρας 22/12 την βρήκε στην 24η θέση.

Η φάση είναι Τζένη κι αυτό βγαίνει προς τα σχόλια κάτω από τα κείμενα των βραδινών της εξορμήσεων για το ΟΝΕΜΑΝ. Η Τζένη, την οποία βλέπεις κάθε μεσημέρι στο ΦΜ Live, δεν ξέρει ποιον γαμπρό-αναγνώστη να πρωτοδιαλέξει. Δεν βιαζόμαστε. Εκτός από αντικείμενο του πόθου και δεινή δοκιμάστρια φαγητού, η Τζένη είναι γρήγορη, ετοιμόλογη και με χιούμορ με 200% συμβατότητα στο δικό μας. Θα την ήθελες σίγουρα για κολλητή σου, αλλά δεν θα μπορούσες να τη δεις μόνο έτσι. Φαίνονται αυτά.

Ελένη Τσολάκη

Το πρωί της Δευτέρας 22/12 τη βρήκε στην 26η θέση.

Ξεκινάει την μέρα μας με τον πιο Happy τρόπο κάθε μέρα στον Alpha. Μας λέει τον καιρό με όσο πιο σέξι τρόπο μπορεί. Σχολιάζει πιο γρήγορα και από την σκιά της. Όλα αυτά η Ελένη Τσολάκη με την οποία η πρώτη μας επαφή ήταν στο ίδιο κανάλι έναν χρόνο πριν. Αξέχαστη μας έχει μείνει και η φωνή της στο πρωινό με τον Μάκη Πουνέντη.

Άννα Μπουσδούκου

Το πρωί της Δευτέρας 22/12 τη βρήκε στην 30ή θέση.

Στην άτυπη μάχη των γυναικών της ενημέρωσης η Άννα Μπουσδούκου έχει κερδίσει προ πολλού. Και το προφίλ που κρατά, οι δηλώσεις που κάνει off camera και η καθημερινότητα όπως την αντιλάμβανόμαστε από τα social της, δείχνουν έναν άνθρωπο που δεν θες απλά να σου λέει τις ειδήσεις της ημέρας αλλά θα ήθελες να έχεις στην παρέα σου. Η Άννα Μπουσδούκου είναι μια πανέμορφη γυναίκα και είναι τουλάχιστον ευτυχία να έχουμε την ευκαιρία να την βλέπουμε καθημερινά.

Μπες και ψήφισε για να αναδείξεις εσύ την Onewoman 2014