WOMEN

Ατρόμητοι γλουτοί με θέα το απέραντο γαλάζιο

Για την ακρίβεια ατρόμητοι ελληνικοί επώνυμοι insta-γλουτοί. Εκείνοι που έκλεψαν την παράσταση αυτό το καλοκαίρι.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά, προσωπικά, δεν μπορώ να φανταστώ ένα καλύτερο επίλογο στο ελληνικό καλοκαίρι που μόλις πέρασε από έναν insta-ύμνο σε όλες εκείνες τις επώνυμες Ελληνίδες που τον τίμησαν με τον πιο ‘θαρραλέο’ τρόπο.

Ξεκινώντας από την Νικολέτα Ράλλη, συνήθη ύποπτο στο συγκεκριμένο υπο-είδος insta post (παρόλο που το μπούστο της μόνο αμελητέο δεν είναι), που έτσι γιόρτασε το γεγονός ότι ξεπέρασε τους 200.000 followers. 

Συνεχίζοντας με την Αθηνά Οικονομάκου που λανθασμένα πιστεύει (μιας και μιλάμε για sponsored post) ότι υπάρχει άντρας εκεί έξω που να κοιτάζει αν κρατάει κάτι στο χέρι της.

Την -αδίκως υποτιμημένη όσον αφορά το xfactor της- Νάντια Μπουλέ που πάντοτε βρίσκει ένα τρόπο να μας δείξει το petite καλογυμνασμένο σώμα της (και την ευχαριστούμε για αυτό).

Την πανταχού παρούσα Ευρυδίκη Βαλαβάνη που αγκαλιάζει με χαρά και τσαμπουκά τις ατέλειές της.

Την Antonella των Kings που μόνο απαρατήρητη δεν περνά.

Και, πάνω από όλα, την ‘δεν το περιμέναμε και εντυπωσιαστήκαμε’ Josephine Wendel.

Εκείνη που τίναξε την μπάνκα στην αέρα με την συγκεκριμένη σούπερ καλοκαιρινή λήψη από την Χρυσή, η οποία χαλαρά θα μπορούσε να είναι και αφίσα του ΕΟΤ.

Ειδική μνεία σε ανερχόμενα κορίτσια που έχουμε αγαπήσει (και συνολικά και όσον αφορά το συγκεκριμένο θέμα) όπως η Στέλλα Σαμνιώτη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η Ιωάννα Τούνη και η Ελεάννα Παλαιολόγου.

Καθώς επίσης η ‘φέτος θα είναι η σεζόν της’ Ελληνοβραζιλιάνα Amanda Chrisel που όσο να’ναι ένα συγκριτικό πλεονέκτημα παραπάνω το έχει.

Προσοχή. Το φαινόμενο που αναλύουμε εδώ είναι το πιο δύσκολο και απαιτητικό, αυτό του full frontal bikini belfie.

Όχι δηλαδή τα πλάγια και ατμοσφαιρικά (δες πάνω και εδώ) πλάνα στα οποία αρέσκεται η ‘πιο ανερχόμενη πεθαίνεις’ Ελένη Φουρέιρα. 

Oύτε τα μακρινά (αν και ατμοσφαιρικά) στα οποία μας ‘φλόμωσε’ η Ειρήνη Κολιδά.

Oύτε τα αρτιστίκ φλούο μαυρόασπρα της -hall of femme στο συγκεκριμένο είδος- Χριστίνας Κολέτσα.

Oύτε με καυτά σορτσάκια όπως η καλογυμνασμένη Βίκυ Κάβουρα.

Μιλάμε για in your face belfie.

Από εκείνα που δεν μπορείς να αγνοήσεις.

Εκείνο το είδος δηλαδή στο οποίο καμία ατέλεια δεν συγχωρείται και κανένα φίλτρο δεν μπορεί να την σβήσει εντελώς. 

Εξού και το χαρακτηριστικό ‘ατρόμητοι΄που έχουμε δώσει στους συγκεκριμένους γλουτούς και στο συγκεκριμένο είδος post.

Βλέπεις, αν εξαιρέσεις το ονειροπόλο κορίτσι από τα Ξημερώματα, την Kirsten Ciel, με τα φαντασμαγορικά φυσικά προσόντα, δεν υπάρχουν πολλές Ελληνίδες που -με το χέρι στο σταυρό- θα δηλώσουν ότι αισθάνονται άνετα με το συγκεκριμένο σημείο της ανατομίας τους.

Ειδικά όταν μιλάμε για επώνυμες Ελληνίδες όπως η Μαρία Κορινθίου η οποία, προς τιμήν της, δεν κολλάει ούτε στα bikini belfies (αν και δεν τα συνηθίζει).

Γιατί το μπούστο (είτε φυσικό, είτε φορετό) διαθέτουν πλέον πολλές. Αλλά οι γλουτοί θέλουν πολύ δουλειά (και στο γυμναστήριο και με τον εαυτό σου και τα κόμπλεξ που δυνητικά κουβαλάς) πριν τολμήσεις να τα βγάλεις φάτσα φόρα. Σωστά τα λέω Κατερίνα μου; 

Tον επίλογο γράφει η Μαριάννα Μπαφίτη σε μια ‘καβάλα στο φουσκωτό’ λήψη από τον Σκορπιό που είναι ακριβώς αυτό που λέει ο τίτλος.