WOMEN

Είναι οι Σουηδέζες οι πιο σέξι γυναίκες του κόσμου;

Τα πιο καυτά κορίτσια γεννιούνται στον παγωμένο Βορρά. Το ξέρεις ήδη, αν έχεις βρεθεί καλοκαίρι στα Δωδεκάνησα, αλλά υπάρχουν και επιστημονικές αποδείξεις.

Αν σου ζητούσαμε να φτιάξεις στο μυαλό σου την εικόνα της τέλειας γυναίκας, πιθανότατα η πρώτη αντίδρασή σου, θα ήταν να σκεφτείς μια καλλίγραμμη ξανθιά με γαλανά μάτια. Δεν σε αδικούμε.

Οι Σουηδές ή Σουδέζες (όπως θες πες τες) θεωρούνται (δικαιολογημένα) από τις πιο ‘καυτές’ γυναίκες του πλανήτη. Και είναι αρκετοί οι λόγοι που τους χάρισαν αυτή τη διάκριση. Εμείς, ως Έλληνες, είμαστε τυχεροί, γιατί κάθε χρόνο καταμαρώνουμε αρκετές χιλιάδες τουρίστριες από την Σουηδία στα ελληνικά νησιά και ξέρουμε. Ωστόσο, υπάρχει ένας λογαριασμός στο instagram, για όλους εκείνους που δεν έχουν την ίδια τύχη με εμάς.

Το ‘HelloIAmFromSweden‘ δημοσιεύει συνέχεια φωτογραφίες από τις ωραιότερες Σουηδέζες εκεί έξω και μας έβαλε στο τρυπάκι να αναλύσουμε καλύτερα τους λόγους που αγαπάμε τα κορίτσια της χώρας του Ζλάταν.

Είναι πιο ψηλές από το μέσο όρο

Την ώρα που το μέσο ύψος των γυναικών του πλανήτη είναι περίπου 1.62 μ., μια τυπική Σουηδέζα έχει ύψος 1.66 μ. Κι όμως, αυτοί οι τέσσερις πόντοι κάνουν τη διαφορά. Το ύψος παίζει μεγάλο ρόλο, σύμφωνα με επιστημονικές μελέτες, στο πόσο ελκυστικός μπορεί να είναι ο άλλος.

Όσο μεγαλύτερο το ύψος, τόσο μακρύτερα και τα πόδια. Και οι Σουηδέζες, άλλωστε, φημίζονται για αυτό.

Έχουν τα ωραιότερα μάτια εκεί έξω

Μόλις το 8% του παγκόσμιου πληθυσμού έχει μπλε μάτια, όμως στη Σουηδία τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, το 79% των κατοίκων της Σουηδίας έχει μπλε μάτια, δηλαδή περίπου οι 8 στους δέκα.

Αυτό έχει εξήγηση, καθώς τα ανοιχτά χρώματα σε μάτια ή μαλλιά στους κατοίκους της Βόρειας Ευρώπης, τους επιτρέπουν να συλλέγουν ευκολότερα τη βιταμίνη D, η οποία επηρεάζει τα συναισθήματα της ευτυχίας.

Παράλληλα, επιστήμονες συμφωνούν πως τα μπλε μάτια ελκύουν ένα τσακ παραπάνω τους άνδρες. Δεν διαφωνούμε.

Το 80% είναι φυσικές ξανθιές

Δεν το λέμε κοροϊδευτικά. Είναι ωραίο το ξανθό μαλλί (αν είναι φυσικό) και οι Σουηδέζες είναι στην πλειοψηφία τους ξανθiές.

Επίσης, έρευνες έχουν δείξει πως οι γυναίκες με ξανθά μαλλιά φαίνονται νεότερες από την ηλικία τους.

Είναι θερμές στο κρεβάτι

Έξω μπορεί να κάνει κρύο, αλλά τα σουηδικά σπίτια είναι ιδιαίτερα θερμά. Γι’ αυτό, φυσικά, ευθύνονται οι γυναίκες της χώρας, οι οποίες έχουν ανεβασμένη λίμπιντο, όπως έδειξε η έρευνα του ‘victoriamilan‘ πριν περίπου ένα χρόνο.

Από τις γυναίκες που πήραν μέρος, το 78% έδειξε να έχει έντονη επιθυμία για σεξ και να βρίσκεται στη δεύτερη θέση της παγκόσμιας λίστας. Το σεξ αποτελεί το καλύτερο φυσικό αντιγηραντικό, επομένως κάτι παραπάνω θα ξέρουν.

Έχουν καλλίγραμμα σώματα

Η γυμναστική είναι τρόπος ζωής για τους Σουηδούς. Όπως λέει και μια αρχαία σουηδική παροιμία (και καλά), το καλύτερο αντίδοτο για το κρύο είναι να βγεις για τρέξιμο. Το κάνουν αρκετοί, μην το γελάς καθόλου. Πώς διατηρούνται fit νομίζεις;

Δεν είναι τυχαίο, επίσης, το γεγονός πως μόλις 1 στους δέκα Σουηδούς είναι παχύσαρκος. Ψάρι και βραστή πατάτα, εκεί είναι το μυστικό.

Χρειάζεσαι κάτι παραπάνω για να πειστείς ότι σαν τις Σουηδέζες δεν έχει;