HOT RIGHT NOW

Η Έρρικα Μπίγιου είναι η αποκάλυψη της φετινής τηλεοπτικής σεζόν

Η πρωταγωνίστρια της σειράς Έρωτας με Διαφορά συστήθηκε με τον καλύτερο τρόπο στο ευρύ ελληνικό κοινό.

Η αλήθεια είναι πως το Star δεν μας έχει συνηθίσει στη μυθοπλασία. Τα δύο δυνατά «όπλα» του καναλιού τα τελευταία χρόνια είναι το GNTM και το MasterChef, όμως φέτος είπε έτσι για την αλλαγή, να μας προτείνει μια νέα τηλεοπτική σειρά.

Ο Έρωτας με Διαφορά είναι η φετινή τηλεοπτική πρόταση του Star, στην prime time ζώνη της Πέμπτης, και όπως φαίνεται κι από τον πίνακα τηλεθέασης δεν τα πηγαίνει καθόλου άσχημα. Καταγράφοντας ένα σταθερό ποσοστό άνω του 10% σε κάθε επεισόδιο, φαίνεται πως η συγκεκριμένη σειρά έχει αποκτήσει ήδη τους πιστούς θαυμαστές της.

Φυσικά σε αυτή την επιτυχία έχουν συμβάλλει και οι πρωταγωνιστές της σειράς, κάποιοι από αυτούς αρκετά γνώριμοι, όπως η Φαίη Ξυλά και ο Σταύρος Νικολαΐδης, ενώ κάποιοι άλλοι εξαιρετικά ταλαντούχοι, αλλά όχι τόσο γνωστοί στο ευρύ κοινό, όπως ο Έρρικα Μπίγιου. Η τελευταία, μάλιστα, δείχνει το τελευταίο διάστημα να τραβάει όλα τα φώτα πάνω της.

Ο ρόλος της, ως «κακιά αδερφή» της Φαίης Ξυλά στη σειρά, είναι ιδιαίτερος και ίσως έχει τη μεγαλύτερη εξέλιξη, όσο προχωράει η πλοκή του σεναρίου. Παράλληλα, η πανέμορφη κοκκινομάλλα ηθοποιός στα δύο τελευταία επεισόδια μάς έχει χαρίσει μερικά σέξι πλάνα, κάνοντας αρκετά ανδρικά βλέμματα να στραφούν προς το μέρος της.

Για όσους ίσως να μην γνωρίζουν, η Έρρικα δεν είναι καινούργια στον χώρο. Αποφοίτησε από τη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης το 2007, ενώ έχει παίξει σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, όπως στην Ηλέκτρα (2007), στο Έγκλημα στο Orient Exrpess (2019), στα Μικρά Διονύσια (2011).

Όπως δήλωσε η ίδια στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου πριν λίγες ημέρες, της αρέσει πολύ ο κινηματογράφος, ενώ έχει παρακολουθήσει και μαθήματα υποκριτικής στο Λονδίνο. Κάπου ανάμεσα στα ταξίδια της μεταξύ Αθήνας και Λονδίνου, την βρήκαν και οι παραγωγοί της βρετανικής σειράς The Durrells (στην οποία έχουν παίξει και οι Αλέξης Γεωργούλης, Γιώργος Καραμίχος και Έλλη Τρίγκου) και την έκλεισαν για πέντε επεισόδια το 2017.

Έχει κάνει από μικρή κλασσικό μπαλέτο, με συμμετοχή μάλιστα σε αρκετές χορευτικές παραστάσεις, ενώ ιδανικά θα ήθελε ιδανικά οι επόμενες δουλειές της να είναι στην Ευρώπη, και γιατί όχι και στην Αμερική.

Φέτος, στην ευκαιρία που της δόθηκε να συστηθεί στο ελληνικό κοινό, μέσα από τη σειρά του Star, πάντως, το έκανε με τον καλύτερο τρόπο. Έπεισε ως «κακιά», ο χαρακτήρας της σχολιάζεται αρκετά στο Twitter την ώρα κάθε επεισοδίου, ενώ η ίδια δείχνει να το απολαμβάνει.

Έχει άλλωστε και μία φυσιογνωμία που άπαξ και τη δεις, δεν μπορείς εύκολα να την ξεχάσεις. Το εκφραστικό της πρόσωπο, μαζί με τα κάπως θλιμμένα, αλλά γεμάτα σοβαρότητα μάτια της, σε κάνουν να την προσέξεις, αλλά και να την θαυμάσεις. Στη ζωή της μακριά από το σανίδι και τις κάμερες βέβαια, φαίνεται πως είναι αρκετά πιο χαλαρή, αν κρίνουμε κι από τις φωτογραφίες που ανεβάζει κατά καιρούς στον λογαριασμό της στο Instagram.

Ας κρατήσουμε το όνομά της, γιατί κάτι μας λέει ότι θα μας απασχολήσει ξανά στο μέλλον.