HOT RIGHT NOW

Ευαγγελία πρόσληψης

Η Αραβανή επιστρέφει στην ζωή μας μέσω του καναπέ της Ναταλίας Γερμανού. Και μάλιστα πιο γυναίκα από ποτέ.

Την πέτυχα τυχαία σε ένα casting για editorial μόδας, ένα περίπου μήνα πριν. Ακριβώς δηλαδή πέντε χρόνια μετά την πρώτη μας συνέντευξη για ένα τεύχος του Esquire. Και έπαθα σοκ. Γιατί ανέκαθεν μου άρεσε (παρότι την θεωρούσα ελαφρώς ψυχρή). Απλά αυτή ήταν η πρώτη φορά που μου έκοψε την ανάσα. Να γιατί.

 

Εδώ και ένα χρόνο υποστηρίζω με πάθος όπου σταθώ και όπου βρεθώ ότι η Δούκισσα Νομικού είναι πλέον η πιο όμορφη Ελληνίδα. Και όταν λέω πλέον, εννοώ μετά την σχέση της με τον Χολίδη (που την έκανε γυναίκα από κοριτσάκι), μετά τον «εξοστρακισμό» της από την τηλεόραση (που την έκανε να εξετάσει ξανά τις προτεραιότητές της), μετά τις ώρες που πέρασε στο γυμναστήριο/yoga (και οι οποίες φαίνονται κάθε φορά που φοράει κάτι τόσο αθώο όσο ένα παστέλ σορτσάκι).

 

Το ίδιο επίπεδο NΒΑ «πας στέκα και βγαίνεις μπιλντέρι» βελτίωσης έχει να επιδείξει η Ευαγγελία. Επίσημη πλέον (στο μυαλό μου) contender για τον ίδιο τίτλο. Απλά για διαφορετικούς λόγους.

Και συγκεκριμένα το χορό.

Ευαγγελία πρόσληψης  

Βλέπεις ο λόγος που η Ευαγγελία μου φάνηκε τόσο εντυπωσιακά διαφορετική, δεν έχει να κάνει με το σώμα της.

Το οποίο είναι όντως πιο γυμνασμένο και «ετοιμόπολεμο» από ποτέ (όπως φαίνεται από τις καλοκαιρινές της φωτό από Μύκονο).

 

Ούτε με το σύνηθες φαινόμενο που θέλει ορισμένες γυναίκες να γίνονται ακόμη πιο ωραίες όταν αρχίσουν να βλέπουν το κατώφλι των 30 να της πλησιάζει και αρχίσουν να προσέχουν περισσότερο.

Η Αραβανή ήταν διαφορετική γιατί ήταν το βλέμμα της αλλαγμένο.

 

Απαλλαγμένο από το άγχος που ένοιωθες να την κατακλύζει όταν αναγκαζόταν να κάνει πράγματα (σέξι φωτογράφηση, κομπλέ με προκλητικές ερωτήσεις) και σχέσεις (με επώνυμους ή διαβόητους γόηδες της παραλιακής) που δεν της ταίριαζαν σαν ιδιοσυγκρασία. 

 

Ικανοποιημένο να περνάει κάθε μέρα ιδρώνοντας για αυτό που γούσταρε να κάνει από παιδί, να διδάσκει δηλαδή latin χορούς.

 

 

Ελπίζω το γεγονός ότι η Σταρ Ελλάς 2005 μπλέκει ξανά στο χώρο της τηλεόρασης, καταλαμβάνοντας την θέση της Έλενας Παπαβασιλείου στον καναπέ της Ναταλίας Γερμανού στο Μες την Καλή Χαρά, να μην αλλάξει τον πολύ υγιή τρόπο που αντιμετωπίζει την ζωή και την καριέρα της. 

 

Χαίρομαι που όλο αυτό το σούσουρο θα δώσει την αφορμή στα εναπομείναντα περιοδικά να την φωτογραφίσουν  «πιο σέξι από ποτέ», όπως λέει και το παλιό κλισέ που βάζαμε ως τίτλο όταν δεν μας ερχόταν κάτι καλύτερο.  

Την συμβουλεύω αυτή την φορά (σε σχέση με την θητεία της στον Όμορφο Κόσμο) να κάνει πασαρέλα το ιδιαίτερο brand αυτοσαρκαστικού εγκεφαλικού χιούμορ που διαθέτει (αλλά κρατάει για προσωπική χρήση).

 

Και ελπίζω να της κάνουν το χατίρι επιτέλους οι άνθρωποι του Dancing with the stars και να την πάρουν στο φετινό ρόστερ. Αν όχι σαν σελέμπριτι, τότε ως δασκάλα.

«Θα μου άρεσε πάρα πολύ να συμμετάσχω στο συγκεκριμένο χορευτικό σόου. Σε συνδυασμό με το γεγονός ότι τα έσοδα πηγαίνουν σε φιλανθρωπικό σκοπό, με κάνει να το θέλω ακόμη περισσότερο»

 

Τι άλλο μένει να ειπωθεί;

Τίποτα πέρα από το «Το βρήκαμε (πάλι) το κορμί πατριώτη»