HOT RIGHT NOW

Γιατί αξίζει να κολλήσεις με την Serinda Swan

Η 29χρονη undercover αστυνομικός της Δίωξης Ναρκωτικών δεν είναι ο καλύτερος λόγος για να παρακολουθείς το Graceland. Αλλά είναι σίγουρα ο πιο εκθαμβωτικός.

Το πρώτο πράγμα που προσέχεις πάνω της είναι τα εντελώς γατίσια μάτια της. Αυτά που θα σου πάρει μετά καιρό να σταματήσεις να σκέφτεσαι. Τα ίδια που επέτρεψαν στην πάλαι ποτέ πρωταθλήτρια ρυθμικής γυμναστικής από το Βανκούβερ να χτίσει μια αξιοπρεπή τηλεοπτική καριέρα με διαδοχικούς ρόλους στa Supernatural, Smallville (ως η fan favorite Zatanna Zatara) και, κυρίως, επί δυο σεζόν στο Breakout Kings.

Δεν είναι ότι δεν την είχαμε προσέξει ποτέ πριν το Graceland. Ούτε ότι είμαστε τόσο επιφανειακοί ώστε αφήσαμε να μας επηρεάσει (πολύ) ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η Serinda μας παρουσιάζεται ξανθιά.

Απλά ο ρόλος, ως η party girl του -γεμάτου μυστικούς αστυνομικούς- σπιτιού, που το παίζει γκόμενα για να έρχεται κοντά σε εμπόρους ναρκωτικών, της πάει πάρα πολύ. Τόσο πολύ που μας έκανε να θέλουμε να δούμε και να μάθουμε περισσότερα για εκείνη. Serinda Swan

Ξεκινώντας από την αρχή της καριέρας της, όταν ήταν μόλις τριών ετών. Κάτι λογικό, αφού η μητέρα της ήταν ηθοποιός και ο πατέρας της θεατρικός σκηνοθέτης.

Και συνεχίζοντας με το αναπάντεχο γεγονός ότι τα παράτησε όλα μέχρι τα 19 της.

Εύγε στον ατζέντη της που διέκρινε ότι είναι κρίμα ένα τέτοιο κορίτσι να πάει χαράμι. Ειδικά όταν διαθέτει απρόσμενα ταλέντα όπως, όπως έχει δηλώσει, ότι μπορεί να κάνει τριφύλλι με την γλώσσα της, ότι είναι εξαιρετική στο online poker (σ.σ. είναι φίλη με τον παγκόσμιο πρωταθλητή Phil Hellmuth) ή ότι έχει εξελιχθεί σε expert στην Ισραηλινή πολεμική τέχνη Krav Maga.

Αυτό όμως που κάνει πραγματικά την Serinda, το όνομα της οποίας προέρχεται από ένα αρχαίο Θιβετιανό πνευστό μουσικό όργανο, να ξεχωρίζει από τον σωρό είναι ότι δεν παίρνει τον εαυτό της πολύ στα σοβαρά.

Μην έχοντας π.χ. πρόβλημα να παραδεχθεί πόσο δύσκολο της ήταν να διατηρήσει τα σωστά κιλά όταν ήταν μοντέλο (σ.σ. εξού και οι φωτογραφήσεις που βλέπετε εδώ) ή ότι –μέχρι πρότινος- όταν πήγαινε στα casting αισθανόταν ‘Σαν ένα -τυφλωμένο από τα φώτα του αυτοκινήτου- ελάφι που το βάζουν και χορεύει για λεφτά’.

Εκείνο ωστόσο που παίρνει εξαιρετικά σοβαρά είναι το φιλανθρωπικό της έργο. Όντως ιδρύτρια και πρόεδρος της οργάνωσης Friends to Mankind… One World, One Tribe έχει ταξιδέψει σε σχεδόν όλες του τρίτου κόσμου και προσπαθεί να αφιερώνει όλο τον ελεύθερο χρόνο στο να χρησιμοποιεί την –μικρή ακόμη- φήμη της για καλό σκοπό.

Πέρα από το πόσο γραφικό ακούγεται το παραπάνω (να άλλη μια φιλάνθρωπος-ηθοποιός), η ουσία είναι ότι η Swan είναι και εξοντωτικά όμορφη και κοσμογυρισμένη και guy friendly. Τι άλλο χρειάζεται για να την καψουρευτείς;