HOT RIGHT NOW

Γιατί είναι η Michelle Keegan η πιο σέξι γυναίκα του κόσμου;

H 27χρονη 'σαπουνοπερατζού' που ανακήρυξε το FHM πιο σέξι όλων, μπροστά από ακλόνητα φαβορί όπως Kate Upton, Sofia Vergara και Margot Robbie, έγινε ξαφνικά παγκόσμιο trending topic.

Συμφωνώ ότι οι Άγγλοι δεν έχουν γούστο στις γυναίκες. Τους αρκεί να διαθέτουν πελώρια στήθη και ευχέρεια να τα δείξουν. Επίσης είναι προφανές ότι οι αναγνώστες του FHM την διάλεξαν -εν μέρει- επειδή είναι ‘πελατάκι’, έχοντας κάνει ήδη 5-6 φωτογραφήσεις για αυτό. Όμως μην το κάνουμε λύσσα, η Michelle δεν είναι και του ‘πεταματού’.

Υπάρχουν, όπως όλοι γνωρίζουμε, δυο βασικά είδη Αγγλίδας. Το λαϊκό και ευτελές, αυτό που καταλήγει να ξερνάει στα πεζοδρόμια ή να πρωταγωνιστεί στο Geordie shore (κάτι σαν Jersey Shore, αλλά καλύτερο-τουλάχιστον εγώ πάντοτε κολλάω και το βλέπω, όταν πέσω πάνω του).

Και το δεύτερο, το κυριλέ, το σέξι, το ‘άπιαστο’. Αυτό που εκπροσωπούν κορίτσια σαν τα κρύα τα νερά όπως η Emilia Clarke, η Kate Beckinsale ή, παλιότερα, η Liz Hurley.

Michelle Keegan 

Η Michelle, κόρη μιας Αγγλίδας με έναν Γιβραλταριανό (δεν έχω ιδέα πως είναι, υποθέτω πιο Μεσογειακοί), ανήκει κάπου στην μέση. Και αυτό είναι, κατά τη γνώμη μου, το μυστικό της. Ότι είναι αρκετά προσιτή ώστε να τρελαίνει τον μέσο Άγγλο (χωρίς, ωστόσο, να έχει κάνει ποτέ topless φωτογράφηση).

 

Και, ταυτόχρονα, ότι πέρα από ενισχυμένο μπούστο διαθέτει και ένα όμορφο πρόσωπο που θυμίζει αμυδρά κάτι από Nina Dobrev ή Victoria Justice.

Του σαλονιού και της pub ένα πράγμα.

Ας την πούμε λαϊκο-κυριλέ για να τελειώνουμε με το συγκεκριμένο point που προσπαθούμε να κάνουμε.

 

Η ουσία είναι ότι η Keegan, που ξεκίνησε δουλεύοντας ως πωλήτρια σε πολυκατάστημα και ως check-in agent στο αεροδρόμιο του Μάνστεστερ έχει κάτι απροσδιόριστα γλυκό και, ταυτόχρονα, λαχταριστό πάνω της.

Αυτό που είναι ουσιαστικά το ταλέντο της αφού, υποκριτικά, είναι αδιάφορη. Ή, για την ακρίβεια, μας είναι αδιάφορη. Λογικό αφού ούτε ξέρουμε πως είναι μπροστά στην κάμερα, ούτε μας νοιάζει, αφού ούτε το Coronation Street βλέπαμε (η πρώτη της δουλειά, που την έκανε διάσημη), ούτε το Ordinary Lies (η τωρινή της τηλεοπτική σειρά) σκοπεύουμε να δούμε.

 

Ενώ, παρά το σούσουρο που έγινε με την πάρτη της (είδα άρθρα για εκείνη από το CNN μέχρι τους Times) δεν φαίνεται να διαθέτει σε καμία περίπτωση τα προσόντα για να κάνει διεθνή καριέρα.

 

Οπότε, η σχέση μας μαζί της, αναγκαστικά υπήρξε και παραμένει επιδερμική. Την γνωρίζουμε δηλαδή από τις soft sexy φωτογραφήσεις που κατά καιρούς κάνει.

Κυρίως με στόχο να προωθήσει τα άλλα της project, όπως το ημερολόγιό της, τα καλλυντικά που εκπροσωπεί ή την σειρά ρούχων που σχεδίασε.

Η ουσία είναι ότι η Michelle, που μπήκε για πρώτη φορά στη λίστα του FHM το 2010 και βγήκε 4η το 2013 και 2η το 2014, εξελίχθηκε στον φανερό πόθο ενός ολόκληρου έθνους. Του αγγλικού.

 

Και αυτό είναι κάτι που οφείλουμε να σεβαστούμε. Και να την καλωσορισούμε, τώρα που έχει πιάσει ζέστη, να περάσει ένα γύρο από τα ελληνικά νησιά. Εκεί που θα συνειδητοποιήσει και η ίδια ότι σε καμία περίπτωση δεν είναι η πιο σέξι οτιδήποτε του κόσμου.