WOMEN

Γυναίκες που τρώνε φρούτα-Ωδή στο καλοκαίρι

Ο καύσωνας ήταν ο πρώτος οιωνός ότι το καλοκαίρι ήρθε για να μείνει. Ο καλύτερος ωστόσο παραμένει οι φωτογραφήσεις επωνύμων να δαγκώνουν φρούτα. Αυτές είναι οι καλύτερες.

Υπάρχουν πάρα πολλά οφέλη στο να χρησιμοποιήσεις φρούτα σε μια φωτογράφηση. Είναι φτηνά, έχουν ζουμιά και σου βγάζουν και μια αίσθηση πρόστυχης αθωότητας. Αρκεί να ξέρεις να διαλέξεις τα σωστά.

Καρπούζι-Ο Μάικ Τάισον του ‘φρουτικού’ βασιλείου

Αδιαφιλονίκητος πρωταθλητής εμφανίσεων σε φωτογραφήσεις με φρούτα.

Μεγάλο του ατού το κόκκινο χρώμα, που έρχεται και ταιριάζει απόλυτα στα κόκκινα χείλη μοντέλων όπως η Adriana Lima (πάνω) και η Rosie Huntigton-Whiteley (κάτω) από την διαβόητη φωτογράφιση του Terry Richardson για το ημερολόγιο της Pirelli.

Άσε που, στην μορφή φέτας, είναι ότι καταλληλότερο για να το κρατήσει μια κυρία όπως η Sienna Miller.

Αν και, μεταξύ μας, στην ελληνική αγορά το καρπούζι δεν έχει αποδειχθεί και το πιο ‘γούρικο’ αξεσουάρ. Ξεκινώντας από την Τζούλια Αλεξανδράτου στο Nitro το 2010 με προφητικό μότο ‘Δεν έχω προλάβει να την ψωνίσω’.

Και συνεχίζοντας με τις παπαρατσικές φωτογραφίες της Μακρυπούλιας, με το καρπούζι στο χέρι, χωρίς ακριβώς να ξέρει τι να το κάνει, ενώ φωτογραφίζει τον Χατζηγιάννη. Ένα στιγμιότυπο που έφαγε το κράξιμο της αρκούδας.

Φράουλα-Το αγαπούν οι γυναίκες που αγαπάμε

Υπάρχουν άπειρες φωτογραφήσεις με φράουλες που κυκλοφορούν. Αλλά δεν έχει νόημα να σας δείξουμε καμία, πέρα από αυτή της Angelina Jollie, που δεν θα μπορούσαμε παρά να επιλέξουμε για κεντρική.

Ενώ την φράουλα επέλεξε για να μας πετάξει τα μάτια έξω και η λατρεμένη Alison Brie, στην μέση περίπου του backstage βίντεο από την φωτογράφηση του Complex.

Κεράσι-Το κατάλληλο χρώμα και το κατάλληλο σχήμα

Ο πρώτος συνειρμός που κάνεις, αν είσαι και λίγο Αμερικανάκι, έχει να κάνει με το πάρσιμο της παρθενιάς. Κάτι που σίγουρα δεν έγινε -σε φωτογραφικό, πάντα, επίπεδο-μεταξύ του Terry Richardson και της Megan Fox σε μια από τις πλέον χαρακτηριστικές λήψεις της για το εξώφυλλό της στο GQ.

Ενώ, αντίστοιχα, η παρθενιά (εννοώ οι συνειρμοί με αυτή) δεν εμπόδισε ποτέ την Pamela Anderson να προωθήσει την καριέρα της με ένα ακόμη εξώφυλλο.

Σταφύλια-Επιστροφή στο Ρωμαικό όργιο

Το μεγάλο προσόν του σταφυλιού είναι ότι έρχεται σε τσαμπί, αναγκάζοντας την γυναίκα να σκύψει για να κάνει πίσω το κεφάλι της προκειμένου να κλέψει  μια ρώγα. Όπως κάνει εδώ η Monica Bellucci.

Αλλιώς ‘κινδυνεύει’ να λερωθεί άσχημα, όπως εδώ η Angelina Jolie.

 

Μήλο-Αμαρτωλό από τα γεννοφάσκια του

Προσωπικά, αν ξαναδω γυναίκα να φοράει φίδι και να κρατάει μήλο -αναφορά στον Αδάμ και την Εύα-θα ξεράσω. Ακόμη και αν αυτή η γυναίκα είναι η Kate Moss.

Αλλά, όπως πάντα, στην περίπτωση της Angelina Jolie (όπως ήταν παλιά, όχι τώρα) θα ήμασταν πρόθυμοι να κάνουμε μια εξαίρεση. Ειδικά όταν έρχεται εξοπλισμένη με τα μαχαίρια, με τα οποία τόσο της άρεσε κάποτε να παίζει.

 

Μπανάνα-Πολύ φαλλικό για να το εκτιμήσουμε

Μπορεί η χρήση της στο Horrible Bosses να χάρισε στην Τζένιφερ Άνιστον το βραβείο Best On-Screen Dirt Bag στα φετινά MTV Movies Awards .

Και ο Terry Richardson να δείχνει και να δίνει την δικιά του σε όποιο μοντέλο βρεθεί στο οπτικό του πεδίο.

 

Αλλά είναι πολύ χυδαίο φρούτο για να το αποθεώσουμε.

Και, όπως είναι το πρέπον, σας αφήσαμε για το τέλος το καλύτερο. Μια εμπνευσμένη φωτογραφία του David LaChapelle, που απλά έβαλε την γυμνή Naomi Campbell πάνω σε ένα μάτσο φρούτα.