© Πάνος Γεωργίου / GNTM / Star
GNTM 4

H Αγάπη Μπρουκς φέρνει έναν διαφορετικό αέρα στο GNTM 4

Με δύναμη από την Κούβα και τα γήπεδα βόλεϊ της Θεσσαλονίκης.

Αέρας, άνεμος, μελτέμι. Η Αγάπη Μπρουκς μπήκε με τρομερή αυτοπεποίθηση στο φετινό ριάλιτι μόδας και κατάφερε να ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή. Σίγουρα, η καταγωγή από την Κούβα της δίνει έναν εξωτικό, διαφορετικό αέρα αλλά δεν είναι μόνο αυτό.

Η 18χρονη Αγάπη, κόρη του παλιού βολεϊμπολίστα του Ηρακλή και της Εθνικής Κούβας Φρέντι Μπρουκς, μοιάζει να είναι γεννημένη για τον φακό – τόσο στον τρόπο που κινείται, όσο και στην άνεση που έχει μπροστά από τα φώτα των προβολέων.

Ήταν άραγε ένα παιδικό όνειρο για την πανύψηλη κοπέλα που μεγάλωνε στη Θεσσαλονίκη να ασχοληθεί με το μόντελινγκ;

Σύμφωνα με όσα έχει δηλώσει η ίδια ήταν τελείως τυχαίο: ένα πρακτορείο μοντέλων την είδε και της πρότεινε αμέσως συνεργασία. Φυσικά.

Αγάπη Μπρουκς, γεννημένη μοντέλο

Είναι λοιπόν μονόδρομος για εκείνη η συμμετοχή της στο φετινό GNTM 4; Μήπως σε περίπτωση που δεν κερδίσει τον τίτλο θα έχει χάσει τον βασικό και μοναδικό της στόχο στη ζωή; Όχι, μάλλον το αντίθετο.

Η πανέμορφη 18χρονη με το εντυπωσιακό άφρο μαλλί που κοιτά τον κόσμο από τα 181 εκατοστά έχει πολλά άλλα πράγματα να κάνει.

Είναι αθλήτρια στο -τι άλλο;- βόλεϊ γυναικών των ΠΑΟΚ ενώ για να μπει στο φετινό ριάλιτι μόδας άφησε για λίγο στην άκρη τις σπουδές της στη μοριακή βιολογία.

Αν δεν την κερδίσει το μόντελινγκ, υπάρχει ο επαγγελματικός αθλητισμός και η επιστήμη να την περιμένουν.

Άλλωστε, μέσα στο παιχνίδι έχει αποδείξει ότι σπανίως χάνει το κέφι της και το πρώτο πράγμα που την ενδιαφέρει είναι να περνά καλά.

Είτε όταν φωτογραφίζεται σε concept παιδικής χαράς, είτε όταν εμφανίζεται να περπατά απόλυτα αποφασισμένη πάνω στην πασαρέλα.

Τι άλλο να περιμένουμε από εκείνη; Ακόμα και αν δεν κερδίσει, ένα είναι σίγουρο: έχει φέρει έναν άλλο, τρομερά άνετο αέρα στο GNTM 4.