HOT RIGHT NOW

H Αντωνία Καλλιμούκου έρχεται -μεσημεριάτικα- να σου τινάξει τα μυαλά στον αέρα

Η νέα ξανθιά προσθήκη στο πάνελ της Ελένη Μενεγάκη κουβαλάει πάνω της δυο αφάνταστα υποτιμημένα προσόντα. Το μυαλό της και το κορμί της.

«Δεν το πίστευα ότι την είδα να αλλάζει στο καμαρίνι. To κορίτσι έχει κορμί λαμπάδα», μου είπε ενθουσιασμένη σε σημείο υπεροξυγόνωσης η υπεύθυνη παραγωγής στο αντρικό περιοδικό που δούλευα. Κάτι που μου έκανε εντύπωση γιατί, με 10 χρόνια εμπειρία πίσω της, η μοναδική άλλη φορά που την άκουσα να εκθειάζει «ξεδιάντροπα» το σώμα επώνυμης ήταν για την Στικούδη (λογικό) και την Μανωλίδου (ποθητό). Από τότε είδα την Αντωνία με εντελώς διαφορετικό μάτι. Ώρα να κάνεις το ίδιο.

 

Παραδέχομαι εξαρχής ότι στο Elatte ήταν υπερβολικά ξανθιά -εκείνη και οι απορίες της- για τα γούστα μου.

 

Επίσης ότι μου πέρασε εντελώς απαρατήρητη κατά την διάρκεια των καλλιστείων του 2007, παρότι κέρδισε τον τίτλο Β Σταρ Ελλάς. Και παρόλο που ήμουν μπροστά, πρώτο τραπέζι πίστα, όταν αυτό συνέβη.

Αλλά ίσως για αυτό να φταίει ότι είχα την προσοχή μου στραμμένη ταυτόχρονα στην Δούκισσα Νομικού (που διαγωνιζόταν) και την Ρία Αντωνίου (που παρακολουθούσε από κάτω, εντελώς άγνωστη και με ένα εντελώς καυτό μαύρο μίνι). 

Η ουσία είναι ότι η Καλλιμούκου ήρθε και πέρασε σφαίρα από την ζωή μας, αφήνοντας μας μόνο μια πολύ καλή ανάμνηση ως η ερωμένη του Σάκη Μπουλά στο τελευταίο επεισόδιο του 50 50.

Και μια μεγάλη απορία (που ποτέ δεν λύσαμε) για το πως ξεκίνησε μια τηλεοπτική χρονιά με την βεβαιότητα ότι θα έπαιζε σε δυο ταμπλό (Πρωινός Καφές και Όλα) για να καταλήξει τελικά να βρεθεί σε κανένα.

quote 

Μέχρι που έφτασε το φετινό καλοκαίρι και άρχισαν να κυκλοφορούν φωτό από τις διακοπές της στα Χανιά (με τον κουλ και εξαιρετικά ταλαντούχο σεναριογράφο σύντροφο της) όπως αυτή.

Είναι ποτέ δυνατόν να μην νοσταλγήσεις μια τέτοια γυναίκα;

 

Όσον αφορά εκείνα τα προσόντα της που δεν μυρίζουν Βραζιλία, δηλαδή τα πνευματικά, αυτά δεν μπορείς να τα διακρίνεις από τον ρόλο που παίζει μπροστά στην κάμερα.

quote 2 

Γιατί το τελευταίο πράγμα που είναι η Αντωνία είναι μια ακόμη χαζή ξανθιά που δεν μπορεί να μασήσει τσίχλα και να μιλήσει ταυτόχρονα.

Κάτι που αποδεικνύει το γεγονός ότι παράλληλα με όλα τα γκλαμουράτα και εφήμερα (μόντελινγκ, παρουσίαση, σπουδές υποκριτικής), φρόντισε να τελειώσει εγκαίρως την σχολή της (τμήμα δημόσιας διοίκησης στο Πάντειο πανεπιστήμιο) και να γράψει και ένα βιβλίο με παιδικά παραμύθια, έτσι για να βρίσκεται.

 

Κρίμα που αυτό, η καλλιέργεια, είναι κάτι που δεν πιάνει ο καμεραμάν. Όσο γάτα και αν είναι.