HOT RIGHT NOW

H Ariana Grande είναι γεννημένη για πολύ μεγάλα πράγματα

Ούτε η νέα Mariah Carey, ούτε ο θηλυκός Bieber. Η εικοσιενάχρονη ποπ ιδιοφυία δείχνει πως θα πάει πολύ πιο μακριά

Μπορεί να είναι μια κλισέ εισαγωγή, αλλά ας δούμε πόσες φωνές ήταν φωνές και πόσες κορμάρα; Η Beyonce και η Jennifer Lopez έφτασαν ομολογουμένως πολύ ψηλά, η Beyonce σίγουρα ήταν φωνάρα που ακολουθούσε την παράδοση των μεγάλων soul ερμηνευτριών, και οι δύο ήταν πολύ ειδικού ενδιαφέροντος σαν γυναίκες.

Η Christina Aguilera και η Shakira ήταν μπριόζες λατίνες με πολύ καλή κίνηση και φωνητικά προσόντα αλλά περισσότερο κορμάρες από ότι φωνές. Madonna και Lady Gaga, τέλος πάντων, δεν έπαιξαν ποτέ το χαρτί της ομορφιάς οπότε μπορούν να μπουν στην ζυγαριά.

Η Rihanna αναμφισβήτητα πολύ ωραία γυναίκα, πολύ καλή φωνή αλλά πρέπει δηλαδή να γυρίσεις πίσω στη Mariah Carey για να βρεις κάτι αντίστοιχο με αυτό που κουβαλάει στο λαρύγγι της η Ariana Grande. Εξού και οι περισσότερες συγκρίσεις είναι με τη Mariah Carey.

Την Grande την προσέξαμε πριν τρία χρόνια που έκανε την Kat Valentine στο victorious του Nickelodeon. Αλλά κλείσαμε γρήγορα την τηλεόραση γιατί, ακόμα και τώρα πόσο μάλλον τότε,  είναι τόσο Ναμποκοφικά hot που είναι απαγoρευμένη ακόμα και σαν σκέψη.

 

Φαντάσου, όταν είχε πάρει το μάτι μας εκείνα τα ινσταγκραμικά σαλιαρίσματα με τον Τζάστιν Μπίμπερ αγανακτήσαμε. Σκεφτήκαμε περισσότερο “άστην κάτω παλιοφλωράκι” σα να ήταν η μικρή μας κόρη παρά τι hot γυναίκα είναι αυτή.

Και πολλοί βέβαια θα διαφωνήσουν με τα υποτιθέμενα κάλλη της Ariana αλλά σε αυτούς αρμόζει μόνο η κονκάρδα του hater. Η ανθρώπινη ιστορία είναι μια ιστορία υπόθεσης και επιβεβαίωσης ή μη. Δοκιμής και επιτυχίας ή λάθους.

Αφήστε λοιπόν τις θεωρίες ότι το κοριτσάκι δεν είναι και πολύ όμορφο αλλά έχει ισχυρό πατέρα και ακούστε τη φωνή της. Αφήστε την να εξελιχθεί και τα συζητάμε σε μερικά χρόνια.

Το κορίτσι μας δεν πρόλαβε καν να κυκλοφορήσει τον πρώτο του δίσκο, το “Yours Truly” και να χαρεί που έγινε διπλά πλατινένια και Νο1 στο Billboard και πέσατε να τη φάτε.

Γιατί η Αριάνα είναι hot και έχει όλα τα φόντα για να γίνει μια ποπ σταρ πρώτης γραμμής αν το θελήσει και πάρει τα πράγματα ένα ένα χωρίς βιασύνες.

Δύο τρεις δίσκους σε mainstream R’n’B φόρμες μέχρι να καθιερωθεί και να μεγαλώσει με το κοινό της. Και μετά στοχευμένες ποπ πειραματίλες με αναφορές στη Μαντόνα και το Μάικλ Τζάκσον για να διευρύνει την απήχηση της στην παγκόσμια ποπ κουλτούρα.

Δε θέλουμε δηλαδή να τη δούμε με εσώρουχα πάνω στο σταυρό γιατί κάτι τέτοιο μας προσβάλλει σαν χριστιανούς ορθόδοξους και θα το καταδικάζαμε ασχέτως αν πρόκειται για τη Madonna ή τη Gaga.

Δε θα το ήθελε και η ίδια αφού είναι καθολικά μεγαλωμένη. Κι ας απαρνήθηκε την καθολική εκκλησία όταν ο Πάπας Βενέδικτος αποκάλεσε αμαρτία την ομοφυλοφιλία και την εργασία των γυναικών.

Αν, όντως, έγινε κάτι τέτοιο το κορίτσι είχε τα δίκια της να το γυρίσει στην Καμπάλα, όσο κι αν μας δυσαρεστεί αυτό. Δεν έχασε την πίστη της.

Ούτε θέλουμε να τη δούμε να βάζει σιλικόνες για να μοιάσει στη Nicki Minaj ή τη Jessie J. H πιο όμορφη είναι σε αυτό το βίντεο, το Bang Bang και από τις τρεις.

Άσε που η φωνή της μιλάει από μόνη της και θέλουμε να παραμείνει η Ariana που μάθαμε και αγαπήσαμε και να ωριμάσει σιγά σιγά.

Να κάνει καλύτερα όσα δεν πρόλαβε ή δεν ήθελε να κάνει η Mariah Carey στην εποχή της. Να εξελίξει τις ποπ ευαισθησίες της σε κάτι πιο σοβαρό, πιο εγκεφαλικό δεδομένων των δυνατοτήτων της φωνής της.

 

Ελπίζουμε να διαψευστούμε. Eυτυχώς η Ariana φαίνεται πως έχει αρκετό μυαλό για την ηλικία της και δεν ψωνίζεται με τη μίνι σοπράνο φωνή της και θεωρεί τις συγκρίσεις τιμητικές.

Κάτι  που δείχνει ότι ξέρει τον τρόπο ή έστω εχει καλούς σύμβουλους και έχει το χαρακτήρα (αντίθετα από την Carey) για να κερδίσει τους ανθρώπους γύρω της και να κάνει μεγάλα πράγματα.

Γιατί γι’ αυτά είναι γεννημένη.