HOT RIGHT NOW

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι η νέα Σάσα Μπάστα

Με την καλή έννοια φυσικά. Γιατί μόνο τέτοια μπορεί να υπάρχει όταν συγκρίνεις δύο γυναίκες που μικρές βούτηξαν στην μαρμίτα με τον σεξουαλικό ζωμό.

Η Σάσα Μπάστα έκανε σε πολύ μικρή ηλικία μια sexy φωτογράφηση στο MAXIM και από τότε έγινε το αγαπημένο κορίτσι των περιοδικών. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη χρειάστηκε απλά να τα κάνει λίμπα σε ένα show. Και από τότε να μείνει χαραγμένη στο μυαλό κάθε άνδρα.

Έχω γνωρίσει και τις δύο αυτές γυναίκες. Και έχω μιλήσει μαζί τους. Μπροστά σε κάποιο μαγνητόφωνο αλλά και χωρίς αυτό το μαγνητόφωνο. Και οι δύο διαφέρουν πολύ από τα υπόλοιπα μοντέλα τα οποία έχεις δει ποτέ φωτογραφημένα σε ανδρικό περιοδικό. Θες επειδή αποφάσισαν να είναι πιο bitch απ’ όσο επιτρέπει το πρωτόκολλο; Θες επειδή δεν φοβούνται να πουν την γνώμη τους;

Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι δύο γυναίκες ξέρουν πολύ καλά να παίζουν το παιχνίδι. Για την ακρίβεια, η Σάσα δημιούργησε τους όρους του παιχνιδιού και η Δήμητρα είναι εκείνη που τους ακολούθησε πιο πιστά από όλες.

Κι όσο δύσκολο κι αν είναι για την Σάσα να βλέπει τα χρόνια να περνάνε και την αίγλη να φθίνει (ναι, της είναι πολύ δύσκολο, πίστεψέ με), δεν μπορεί τώρα πια παρά να παρακολουθεί τις εξελίξεις. Κι αν δεν ανησυχούσε τόσα χρόνια μην χάσει τα σκήπτρα της, τα καμώματα της Δήμητρας Αλεξανδράκη δεν μπορούν να περάσουν απαρατήρητα.

Ας μην γελιόμαστε, το σώμα της

Πριν 5-6 χρόνια η Σάσα Μπάστα υπερηφανευόταν για το αψεγάδιαστο και φυσικό σώμα της. Ήταν το πρότυπο για τα φωτομοντέλα της εποχής και κάθε φορά που ένας φωτογράφος δούλευε μαζί της έμενε μαλάκας. Η Αλεξανδράκη είχε πιο πολύ σώμα μοντέλου από όταν ξεκίνησε τις φωτογραφήσεις. Αλλά εκείνο το σώμα του μοντέλου που μπορούσε να κολάζει τους άντρες. Και το έκανε σε Nitro, Maxim, Playboy και αργότερα σε Esquire και MAX. Αν έπρεπε να κυρηχθεί διαγωνισμός για την φωτογράφηση σε ανδρικό περιοδικό, οι προδιαγραφές θα φωτογράφιζαν την Κρητικοπούλα.

Δήμητρα Αλεξανδράκη 

Οι ατάκες που πρέπει να βγουν

Όταν πρωτοπήρα συνέντευξη στην Σάσα, είχα δεχθεί συγχαρητήρια από συναδέλφους για τις ατάκες που είχαν βγει από την συνέντευξη και έπαιζαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR επί 5 μέρες. Μόνο η διευθύντριά μου δεν με είχε συγχαρεί. Γιατί ήξερε ότι όταν παίρνεις συνέντευξη στην Σάσα, δεν χρειάζεται να ρωτήσεις σχεδόν τίποτα. Βάζεις το μαγνητοφωνάκι να γράφει και απλά περιμένεις. Η Δήμητρα δεν είναι ακριβώς έτσι αλλά ξέρει πολύ καλά τι να πει μπροστά στην κάμερα και το μαγνητόφωνο. Ναι, θα πετάξει τις κοτσάνες της κι εκείνη όπως όλες. Αλλά θα πει κι εκείνες τις ατάκες που θα κάνουν έναν άντρα να θέλει να μάθει περισσότερα για εκείνη. Στη μοναδική συνέντευξη που της έχω πάρει για το MAX άφησε τους άντρες να αναρωτιόνται αν έπαιζε σεξουαλικά με την συγκάτοικό της. Ακόμα κι αν εκείνη μάλλον δεν έπαιζε ποτέ.

 

Το μυαλό που στροφάρει επικίνδυνα

Τις έχουν πει και τις δύο χαζές. Είτε στο πλαίσιο της ανούσιας γενίκευσης ότι όλα τα μοντέλα είναι χαζά. Είτε συγκεκριμένα για εκείνες μετά από κάποιες δηλώσεις τους. Η αλήθεια είναι ότι το μυαλό και των δύο στροφάρει πολύ καλά. Κι ας μην θέλουν οι ίδιες να το δείχνουν τόσο πολύ προς τα έξω. Και αυτό το καταλαβαίνεις πολύ εύκολα όταν μιλήσεις μαζί τους για δουλειά, όταν πας να κανονίσεις μια φωτογράφηση ή όταν κλείσεις το μαγνητόφωνο και μιλήσεις κανονικά μαζί τους. Γι’ αυτό άλλωστε και οι δύο είναι από τα φωτομοντέλα που κατάφεραν να επιβιώσουν, να φαίνονται και να κρατάνε ένα status που δεν μπορούσε κάποιος εύκολα να σπιλώσει.

 

Το πώς πουλάει τον εαυτό της

Η κρίσιμη στιγμή ανάμεσα σε ένα μοντέλο που θα πετύχει στον κόσμο των ανδρών και σε ένα που δεν θα τα καταφέρει είναι όταν τις κοιτάει ο φακός. Η δεύτερη θα χαμογελάσει γλυκά, θα προτείνει το στήθος της και θα πει μια αρλούμπα. Η πρώτη θα είναι άνετη, θα έχει ήδη ανοίξει το ντεκολτέ της αρκετά ώστε να μην την κοιτάει κανείς στα μάτια και θα πει αυτό που πρέπει. Στο τελευταίο επεισόδιο του BlackOut η Δήμητρα Αλεξανδράκη φρόντισε το φερμουάρ του ντεκολτέ της να είναι μονίμως ανοιχτό. Και όταν έπρεπε να μαζέψει μερικά μικρά γουρουνάκια – κουμπαράδες, δεν τα κράτησε στα χέρια όπως όλοι. Τα έβαλε μέσα από την μπλούζα της.

 

Το έξτρα στοιχείο της Δήμητρας

Η Αλεξανδράκη βέβαια έχει και ένα άλλο στοιχείο που δεν έχει αξιοποιήσει όσο θα ήθελε. Έχει πάνω απ’ όλα το σώμα και το πρόσωπο ενός μοντέλου. Έχει πολύ ψηλά πόδια, ωραίο σώμα και ένα εύπλαστο πρόσωπο το οποίο μπορεί να ταιριάξει τόσο σε πασαρέλα όσο και σε καταλόγους μόδας. Τον τελευταίο χρόνο δούλεψε αρκετά πάνω στο modeling ταξιδεύοντας πολύ και στο εξωτερικό. Είναι στο χέρι της και στο σώμα της το να αφοσιωθεί σε αυτό. Όσα χρόνια ακόμα μπορεί.