WOMEN

H Εύα Λονγκόρια διδάσκει σεξ και ήθος

Η 37χρονη πάλαι ποτέ σερβιτόρα των Wendy’s διαθέτει μεγάλο ταλέντο στο σεξ και την πολιτική. Ώρα να την καλωσορίσουμε στο Hall of Femme. 

Ξεπέρασε το –ακατανόητο- κέρατο του Tony Parker με αξιοπρέπεια, δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί πως απολαμβάνει να την δένουν στο κρεβάτι, παλεύει λυσσασμένα για να επανακλεγεί ο Obama και στο κομοδίνο της έχει την βιογραφία του Ronald Reagan (για να μάθει πως σκέφτεται ο ‘’εχθρός’’). Τώρα καταλαβαίνεις γιατί το τελευταίο πράγμα που είναι η Longoria είναι μια ακόμη ‘’σέξι άλλη άμυαλη’’ Χολιγουντιανή σταρ;

‘’Όλες οι αδελφές μου ήταν ξανθές με γαλάζια μάτια. Ήμουν η μοναδική με μαύρα μαλλιά και σκούρα επιδερμίδα. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου με αποκαλούσαν ‘ασχημόπαπο’. Οπότε μεγάλωσα πιστεύοντας ότι δεν είμαι όμορφη και ότι το μόνο που έχω να στηριχτώ πάνω είναι η προσωπικότητά μου’’.

 

Και αυτό ακριβώς έκανε η ύψους 154 εκατοστών απόφοιτος κινησιολογίας (και μαζορέτα) από το πανεπιστήμιο του Τέξας που πέρασε αρκετά χρόνια ως σερβιτόρα στα Wendy’s ώστε να συνειδητοποιήσει την αξία αυτού που απολαμβάνει αυτή την στιγμή.

 

Τον σεβασμό δηλαδή των Δημοκρατικών (είναι πρόεδρος στην επιτροπή για την επανεκλογή του Ομπάμα), την καταξίωση των συναδέλφων της (κατάφερε να βρεθεί υποψήφια για Emmy, παρόλο που ο ρόλος της στο Desperate Housewives δεν την βοήθησε) και τον θαυμασμό των αντρών.

Αν και, τον τελευταίο,  ήξερε πάντα πώς να τον κερδίζει. Και μάλιστα χωρίς να δείχνει ούτε εκατοστό σάρκας παραπάνω από ότι θεωρούσε χρήσιμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξει το στόμα της.

 

Ή να πέσει για ύπνο γυμνή. Και να μας γυρίσει την πλάτη. Όπως έκανε στα πλαίσια του φωτογραφικού λευκώματος του Jork Weismann με τίτλο Asleep at the chateau που μόλις κυκλοφόρησε. Με άλλα λόγια της αφορμής για να την μπάσουμε τώρα στο Hall of Femme.

 

Στο μυαλό κάθε άντρα η 37χρονη Eva, ότι και να κάνει από εδώ και πέρα, παραμένει η πιο σέξι γειτόνισσα που έχει περάσει από την μικρή οθόνη.

Εκείνη που εύχεσαι να είσαι υδραυλικός, κηπουρός ή οτιδήποτε άλλο χειρωνακτικό επάγγελμα θα σου επιτρέψει να μπεις μέσα στο σπίτι της ενώ λείπει ο άντρας της.

 

Στο μυαλό της Eva όμως εσύ (εγώ, όλοι μας) είσαι ένας ακόμη άντρας που θα σε βάλει στο κρεβάτι της, θα σου μάθει τα μυστικά του πώς να αγγίζεις μια γυναίκα και μετά θα σηκωθείς να φύγεις τρέχοντας για να προσφέρεις οργασμούς σε άλλες.

 

Αυτό ακριβώς δηλαδή που της συνέβη και με τον πρώην σύζυγό της Tony Parker, ο οποίος –όπως δήλωσε η Longoria- είχε πάει με μόλις άλλη μια γυναίκα πριν την γνωρίσει.

Η Longoria αναγκάστηκε να ανασκευάσει την συγκεκριμένη δήλωση για να προστατεύσει την φήμη του Parker. Ο οποίος, τρία χρόνια αργότερα, την κεράτωσε οικτρά.

 

Αυτό όμως που έχει σημασία είναι ο τρόπος που ντίλαρε η Τεξανή στρακαστρούκα με το γεγονός.

Τον παράτησε αμέσως και αμετάκλητα (αφού του πήρε και διατροφή), το παραδέχτηκε δημόσια, εξήγησε πως δεν άφησε να την επηρεάσει το γεγονός παρά ελάχιστα (‘’δεν μπήκα στο τριπάκι μήπως δεν είμαι αρκετά όμορφη, έξυπνη ή σέξι’’) και προχώρησε στο επόμενο στάδιο της ζωής της.

Αφού πρώτα φρόντισε να βγει στον Letterman και να δείξει -κατά λάθος- στον πρώην της και στο Αμερικάνικο κοινό τι ακριβώς έχει χάσει για πάντα.

Γιατί ”δασκάλα” στον έρωτα γεννιέσαι, δεν γίνεσαι.