HOT RIGHT NOW

H Katherine Webb το δαγκώνει το burger της

Δεν ξέρω, δυστυχώς, τι γεύση έχουν όντως τα Carl Jr’s burgers. Πάντως τα διαφημιστικά τους είναι τσουρουφλιστά και λαχταριστά.

Μετά τις Kate Upton, Kim Kardashian, Paris Hilton, Heidi Klum, Nina Agdal και Jenny Mccarthy ήρθε η σειρά της δίμετρης Αμαζόνας από την Αλαμπάμα για να δαγκώσει ένα από τα burger του Carl. Λογικό αφού οι Αμερικάνοι έχουν εδώ και ένα χρόνο πάθει ψύχωση μαζί της.

Είναι απολύτως κατανοητό το να μη ξέρεις ποια στο καλό είναι η 180 εκατοστών Μις Αλαμπάμα που βλέπεις σε αυτό το διαφημιστικό.

 

Εκτός και αν είσαι φαν του Αμερικάνικου ποδοσφαίρου, οπότε στο πρόσωπο και το κορμί της αναγνωρίζεις την 23χρονη απόφοιτο του πανεπιστημίου του Auburn που βρέθηκε στην εξέδρα του 2013 BCS National Championship Game τον Ιανουάριο για να υποστηρίξει τον σύντροφο της A.J. McCarron, quarterback του πανεπιστημίου της Alabama.

Εκεί που ο παρουσιαστής του ESPN έπαθε τέτοιο τραλαλά μαζί της ώστε άρχισε σχεδόν να παραμιλά λέγοντας πόσο όμορφη είναι και προτρέποντας τα παιδιά της Αλαμπάμα να βγουν αμέσως  στην αυλή και να αρχίσουν να προπονούνται, ώστε να έχουν κάποια στιγμή μια τέτοια γυναίκα στο πλευρό της.

Το όλο επεισόδιο, που θυμίζει αμυδρά τον τρόπο που ανακαλύφθηκε η –προ πλαστικής- Pamela Anderson σε ένα αγώνα ποδοσφαίρου στο Βανκούβερ, έκανε εκατομμύρια χιτς.

webb

Μετατρέποντας το ζευγάρι σε κάτι σαν τον Ρωμαίο και Ιουλιέτα της πολιτείας τους, αφού τα πανεπιστήμιά τους έχουν έχθρα δεκαετιών μεταξύ τους.

Μια λεπτομέρεια που, εξίσου με τους αψεγάδιαστους κοιλιακούς της Webb, έκανε όλο το θέμα πιο πικάντικο. 

 

Μέσα στους επόμενους μήνες η Katherine -γυμνάστρια, μοντέλο, πιστή χριστιανή και απόφοιτος τμήματος διοίκησης επιχειρήσεων- βρέθηκε στις σελίδες τόσο του Sports Illustrated όσο και σε αυτές του Vanity Fair.

Παράλληλα πρόλαβε να απορρίψει μια πρόταση για φωτογράφηση από το Playboy, να αποδεχθεί μια άλλη για συμμετοχή της στο Splash,ένα reality καταδύσεων με επώνυμους παίκτες, να γίνει κριτής στα Miss USA, σχολιάστρια στο Super Bowl και να δει τους followers της στο twitter να αυξάνονται από 2.000 σε 260.000.

Προφανώς, κοιτώντας την, δεν είναι και πολύ δύσκολο να καταλάβεις γιατί το κορίτσι μας έχει γίνει τόσο popular.

Ούτε γιατί μια εταιρεία με τέτοια δυνατή προϊστορία στις διαφημίσεις όπως η Carl Jr’s την επέλεξε. Και μάλιστα σε ένα διαφημιστικό που αναπαριστά τον τρόπο που ανακαλύφθηκε.

 

Το ζήτημα είναι αν η Katherine έχει ότι χρειάζεται για να μετατρέψει την προσωρινή καψούρα της Αμερικής μαζί της σε μόνιμο έρωτα.

Την ίδια μάλιστα ώρα που πυκνώνουν οι φήμες ότι χωρίζει με το αγόρι της, ο οποίος φέρεται να την κεράτωσε με μια άσχετη μοντέλα.

Αν και αυτός ο χωρισμός είναι, κατά τη γνώμη μου, μια εξαιρετική κίνηση καριέρας.