WOMEN

H Katy Perry φίλησε ένα κορίτσι και μας άρεσε

Η χρωματιστή Katy από τη Santa Barbara έκλεισε μόλις πριν ένα μήνα τα 30 και το δώρο μας είναι να την εισάγουμε με χειροκροτήματα στο Hall of Femme.

Σε μια συνέντευξή της για το Esquire πριν έξι χρόνια, η 24χρονη τότε Katy Perry με ολόφρεσκη την επιτυχία του δεύτερου άλμπουμ της και των σούπερ χιτ ‘I Kissed A Girl’ και ‘Hot n Cold’ καθόταν απέναντι στον Αμερικάνο συνάδελφο και έδινε το στίγμα της, όσο έντονα δεν χρειάστηκε να το ξαναδώσει έκτοτε.

Παρένθεση. Η Katy Perry είναι λες και έχει ανακαλύψει το μυστικό του να είσαι συνέχεια hot. Από τότε που τη γνωρίσαμε μέχρι σήμερα, η Καλιφορνέζα δεν έχει σκαμπανεβάσματα στην εμφάνιση. (Θα λέγαμε ότι δεν έχει σκαμπανεβάσματα γενικά, αλλά ο γάμος της με τον ημίτρελο Russell Brand δεν μας το επιτρέπει).

katy_perry 

Η περίπτωση Katy Perry

Τέλος πάντων, το στίγμα της Katy δεν είναι το μεγάλο της στήθος ή τα φανταστικά μπλε της μάτια ή το κορμί που διατηρεί σε ένα σταθερό 9/10. Το στίγμα της το έδωσε σε εκείνη τη συνέντευξη όταν ρωτήθηκε πόσο μεγάλη θέλει να γίνει.

– Τι θα ήθελες να καταφέρεις; Να γίνεις μεγάλη σαν την Gwen Stefani και τη Madonna;

– Θα ήθελα να πω ότι θέλω κάτι τέτοιο, αλλά νομίζω ότι οι εποχές που μπορούσες να γίνεις κάτι τόσο μεγάλο έχουν περάσει. Τα media μπορούν να ρίξουν τους πάντες.

Το στίγμα της Katy Perry -και ο περιφανής λόγος που εισέρχεται στο Hall of Femme- είναι η μυστηριώδης ωριμότητά της. Δεν είναι ξενέρωτη, δεν το παίζει σοβαρή, δεν τη λες και τραλαλά.

 

“Είμαι καλό κορίτσι, αλλά είμαι και κακό. Είμαι καλή γιατί πιστεύω στην αγάπη και το σεβασμό και είμαι κακή γιατί μ’ αρέσει να τιζάρω. Ξέρω ότι έχω σεξ απίλ, αλλά θέλω να κάνω τον άλλο να σκεφτεί. Αυτό κάνουν και οι ιστορίες στα τραγούδια μου”.

Αυτές οι δηλώσεις αποκαλύπτουν μέρος της ευφυίας της. Η Perry αποφεύγει τις ταμπέλες όπως ο διάβολος το λιβάνι. Δεν θέλει να είναι το  καλό ή το κακό κορίτσι, με τον ίδιο τρόπο που δεν θέλει να καθιερωθεί ως κάτι πολύ συγκεκριμένο. Κάτι άλλο που αποκαλύπτει μέρος της ευφυίας της είναι το Twitter.

 

Κυρίες, κύριοι, από εδώ ο χρήστης με τους περισσότερους followers στον κόσμο. Ναι, περισσότερους κι απ’ την πανδημία Justin Bieber, την οποία ξεπέρασε ακριβώς πριν ένα χρόνο.

Δεν είναι μόνο ότι η Perry αριθμεί πάνω από 60 εκατομμύρια followers. Είναι ότι είναι αρκετά έξυπνη και πρόθυμη να απαντά σε χιλιάδες από αυτούς και να τους κρατά ζεστούς.

“Να νομίζουν ότι η Katy Perry είναι η κολλητή τους”, όπως εύστοχα σημείωσε μια δημοσιογράφος του Forbes.

Η γυναίκα Katy Perry

Θέλω χρόνια να μοιραστώ ότι στα μάτια μου η Katy Perry μοιάζει περισσότερο με Αγγλίδα παρά με Αμερικανή. Υπάρχει κάτι στη φάτσα της που φωνάζει ότι αν σε μια παράλληλη ζωή δεν τη γνωρίζαμε ως σούπερ σταρ, θα τη βλέπαμε να σερβίρει μπίρες σε μια παμπ (που σερβίρει και λαρδί) στο Νότιγχαμ.

Επίσης, υπάρχει κάτι στο σώμα της -ξέρεις τι, μην ξαναλέμε τη λέξη από ‘σ’- που κάνει ακόμη πιο έγκυρη αυτή τη σκέψη.

 

Αλλά ας πούμε ότι αυτό με το ότι μοιάζει με Αγγλίδα είναι δικό μου πρόβλημα. Η ικανότητά της να μην μπαίνει σε καλούπι είναι καταλυτική και στο γήπεδο ‘η γυναίκα Katy Perry’.

 

“Υπάρχουν πολλά πράγματα που προσωπικά δεν νιώθω άνετα να δείχνω, όπως ο εαυτός μου χωρίς μέικ-απ. Αλλά έχω καταλήξει ότι πρέπει να δείξω στο κοινό μου ότι δεν πρέπει να είσαι τέλειος για να πετύχεις τα όνειρά σου. Κανείς δεν νιώθει κοντά του κάποιον που μοιάζει τέλειος”.

 

 

Με βασικό όπλο τον ορισμό του αβυσσαλέου ντεκολτέ -κλισέ, ξέρω, αλλά πες το κάπως καλύτερα παραμένοντας κόσμιος- η 30χρονη Perry έχει τιζάρει στα live της αρκετά για τις επόμενες οκτώ ζωές, με κάθε πιθανό τρόπο που παραπέμπει σε σεξουαλική πράξη.

Αλλά και πάλι τι; Τη λες φτηνή;