WOMEN

H Kelly Brook δεν είναι απλά ένα made in Britain κορμί

Κανείς ποτέ δεν την πήρε στα σοβαρά, επειδή είχε τεράστιο -φυσικό- στήθος. Ο χρόνος όμως απέδειξε ότι η 33χρονη πρώην του Jason Statham είχε κορμί για αμαρτία και μυαλό για business. Την καλωσορίζουμε στο Hall of Femme μας.

‘Είχα το κορμί μιας πορνο-σταρ και το πρόσωπο ενός παιδιού. Κάτι που υποθέτω ότι ήταν και ο λόγος που έγινα τόσο επιτυχημένη. Αυτή είναι όλη η πικρή αλήθεια. Και όχι, δεν αισθανόμουν άνετα με τις λήψεις που αναγκαζόμουν να κάνω’. Έτσι λιτά περιγράφει η κόρη του οικοδόμου από το Kent το ξεκινημά της στο χώρο όταν ήταν 16 ετών, μετά την νίκη της σε ένα τοπικό διαγωνισμό ομορφιάς. Όχι ακριβώς ο ορισμός της κοινότυπης απάντησης. Σωστά;

Το αδιαμφισβήτητο γεγονός είναι ότι η Kelly, πρώην μοντέλο και ηθοποιός και νυν σχεδιάστρια μόδας, ήταν και παραμένει άκρως επίκαιρη στην Μεγάλη Βρετανία εδώ και 17 ακριβώς χρόνια.

 

Κάτι που το οφείλει στον εξωπραγματικό συνδυασμό ενός προσώπου που φέρνει στο νου το αντίστοιχο της Sofia Vergara (ναι, δεν μοιάζει καθόλου Αγγλίδα) και ενός χυμώδους κορμιού που μόνο με αυτό της Jessica Rabbit είναι συγκρίσιμο.

Σε αντίθεση με άσπονδες φίλες της, όπως π.χ. η Katie Price, η Kelly δεν κυνήγησε ποτέ την δημοσιότητα, ούτε μπήκε στο τριπάκι να κάνει δίαιτες ή να πλακωθεί στις πλαστικές προκειμένου να παραμείνει ‘επίκαιρη’.

 

Για την ακρίβεια ήταν η δημοσιότητα που της χτύπησε στα 18 την πόρτα, όταν βρέθηκε από το πουθενά συμπαρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής The Big Breakfast. Τότε που βγήκε η χρόνια βρώμα ότι είναι απλά μια ηλίθια με μεγάλο στήθος που δεν ξέρει να προφέρει τις δύσκολες λέξεις.

Kelly Brook 

Η ίδια πλέον το αντιμετωπίζει χαλαρά, λέγοντας ‘Ίσως απλά οι άνθρωποι πίστευαν ότι δεν το είχα κερδίσει. Μια άποψη που σέβομαι και καταλαβαίνω’. Αλλά η αλήθεια είναι ότι τότε είχε πληγωθεί. Οπότε πήρε αγκαζέ τον τότε συντροφό της, Jason Statham, και την έκανε για Χόλιγουντ.

ΟΚ, η αλήθεια είναι ότι δεν κατάφερε σπουδαία πράγματα (βλέπε The Italian Job, School for Seduction, House of 9, Deuce Bigelow-European Gigolo και, τελευταία, το Piranha 3D). Αλλά τουλάχιστον όλοι βγήκαμε κερδισμένοι.

 

Εκείνη γνώρισε τον επόμενο γκομενό της, το ‘πατριωτάκι μας’ Billy Zane στα γυρίσματα -στην Ελλάδα- του Survival Island. Και έβγαλε στην πορεία ένα καλό κομπόδεμα.

 

Και εμάς μας έμειναν ενθύμιο δεκάδες βιντεάκια (από sex scenes ή bacstage φωτογραφήσεων) στο dailymotion και μια φωτογράφηση στο Playboy.

 

Βλέπεις η -ψηφισμένη ως ωραιότερη γυναίκα του κόσμου από το FHM- δεν ήταν ποτέ φειδωλή στην ποσότητα της σάρκας που έδειχνε, όταν το απαιτούσαν οι περιστάσεις.

Απλά φρόντιζε να κάνει προσεκτική επιλογή των φωτογράφων ώστε να βγαίνει πάντα σέξι τύπου 50s και όχι τσόλι τύπου 90s.

Όπως συνέβη π.χ. και στην τελευταία της φωτογράφηση για το Nuts, που αποτέλεσε και την αφορμή να ασχοληθούμε τώρα μαζί της.

 

Πλέον η προσωπική της περιουσία αγγίζει τα 10 εκ. δολάρια, έχει ένα σπίτι στο Wibledon, ένα αγρόκτημα στο Kent και ένα διαμέρισμα στο Los Angeles, ξοδεύει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου της σχεδιάζοντας (μπικίνι και ρούχα γενικότερα) και απασχολεί τα πρωτοσέλιδα κάθε φορά που πάρει μερικά κιλά.

Κάτι που η ίδια εξηγεί πως δεν έχει σημασία καθώς, μετά από 10 χρόνια μπαλέτου, οι μυς της διαθέτουν την απαραίτητη μνήμη για να τα χάσει γρήγορα όποτε και αν το αποφασίσει.

 

Ουσιαστικά το ταλέντο της Kelly δεν ήταν ποτέ ούτε η υποκριτική, ούτε ο χορός (και ας διέπρεψε στο Stricly Come Dancing), ούτε το θέατρο που τόσο αγαπά. Αλλά το ότι κατάφερε να μην την ψωνίσει όταν, σε όλη την δεκαετία των 20s της, είχε τον κόσμο στα πόδια της.

 

Και ότι πλέον έχει χτίσει -με σκληρή, όσο γελοίο και αν ακούγεται, δουλειά- μια καριέρα που δεν εξαρτάται από το πόσο ψηλά θα συνεχίσει να στέκεται το στήθος της.