WOMEN

H Μάγκι Χαραλαμπίδου στο Hall of Femme, φυσικά με την όπισθεν

Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεται για να κλείσεις θέση στην αιωνιότητα είναι ένα συγκριτικό ανατομικό πλεονέκτημα. Χρειάζεται πραγματικά να σου πω ποιο είναι το δικό της;

Κάπου εκεί έξω, κάθε νύχτα από τότε που ήμουν έφηβος, ξέρω ότι κυκλοφορεί εκείνη. Ως club girl, dj, παρουσιάστρια ή ραδιοφωνική παραγωγός. Οπλισμένη με γόβες στιλέτο (ιδανικές για να αναδεικνύουν την βραζιλιάνικη ανατομία της), μια φωνή που λιώνει παγόβουνα και ένα μυαλό που ξέρει πως το μόνο που έχει σημασία είναι η διάρκεια.

‘Tα γυμνά που έχω κάνει είναι για μένα business wise φάσεις, όλα έχουν να κάνουν με συμφωνίες και τα βλέπω με επαγγελματική οπτική. Όταν δηλαδή  θα δεις ένα γυμνό εξώφυλλο μου θα πρέπει να ξέρεις ότι από πίσω κρύβεται ένα πολύ καλό κίνητρο’.

Η συγκεκριμένη δήλωση της, παρμένη από ένα Max του 2003 (σ.σ. νομίζω η τελευταία σέξι φωτογράφηση που έχει κάνει) αποτελεί την απόδειξη που καταθέτω στο δικαστήριο της κοινής γνώμης για να ενισχύσω την άποψη που πάντα είχα για εκείνη.

Ότι δηλαδή οι γλουτοί της, όσο φαντασμαγορικοί και αν υπήρξαν στα ντουζένια τους, όσα εφηβικά δωμάτια και αν έχουν διακοσμήσει, αποτελούν το No2 όπλο της.

Γιατί αυτό που κάνει την Μάγκι να ξεχωρίζει, είναι το μυαλό της.

H Μάγκι Χαραλαμπίδου στο Hall of Femme, φυσικά με την όπισθεν  

Αυτό που την εμπόδισε να παρασυρθεί από την παλίρροια της δημοσιότητας, που την έκανε να αρνηθεί να βγάλει στην φόρα τα της προσωπικής της ζωής (σ.σ. ιδιαίτερα μετά το διαζύγιο της από τον Γιώργο Πολυχρονίου, όταν όλα τα γκοσιπο-περιοδικά την πολιορκούσαν), που φρόντισε ώστε να μην μείνει ούτε μια μέρα χωρίς δουλειά. 

Αυτό που έκανε το κορίτσι που ξεκίνησε στα 18 της το ραδιόφωνο  να μανατζάρει τόσο αποτελεσματικά την δημόσια εικόνα της, ώστε να  μας κάνει να ασχολούμαστε μαζί της αυτή την στιγμή, με τις αφίσες που διαφημίζουν τις εμφανίσεις της ως dj στα Δειλινά σε κάθε στάση λεωφορείου.

 ‘Δεν ανήκω στην κατηγορία ανθρώπων που μου έχουν χαριστεί πράγματα. Δεν έχω πάρει κάτι χωρίς να το αξίζω.  Δουλεύω πολύ για να το κερδίσω. Δεν θέλω να γεύομαι απολαύσεις λόγω του ονόματός μου.

Μου αρέσει να κοπιάζω κι αυτό με κάνει να αισθάνομαι καλύτερα. Δουλεύω από μικρή χωρίς να έχω ιδιαίτερο άγχος να βγάλω τα προς το ζην. Δεν είμαι τεμπέλα και ότι και να κάνω βρίσκω τρόπο να το ωραιοποιώ’, δηλώνει σχετικά.

Κάτι που, όσοι την γνωρίζουν, μπορούν να σου επιβεβαιώσουν ότι είναι πέρα για πέρα αλήθεια.

Αν και, κατά την γνώμη μου, το πιο σημαντικό από όλα είναι το ταλέντο που έχει επιδείξει στην ενδοσκόπηση

 ‘Ανήκω στους ανθρώπους που κάθε βράδυ κλείνοντας την πόρτα του σπιτιού τους κάνουν τον απολογισμό της ημέρας. Κάθε μέρα, κάθε εβδομάδα, μήνας, χρόνος, είναι η αφετηρία για να αρχίσω τη ζωή μου από την αρχή. Προσπαθώ να το κάνω με την ίδια δύναμη και την ίδια ορμή όπως όταν ήμουν μικρότερη’.