HOT RIGHT NOW

Η Μαρκέλλα Γιαννάτου βγάζει πρώτη φορά βόλτα το σέξι της. 

Τα Δεσμά Αίματος κάνουν πρεμιέρα αύριο με ‘κράχτη’ την προικισμένη, σούπερ-μορφωμένη και άκρως ερωτεύσιμη Κερκυραία. Εύγε.

Εδώ και πέντε χρόνια η Μαρκέλλα απέφευγε συστηματικά τις σέξι φωτογραφήσεις. Ευτυχώς που βρέθηκε στο δρόμο της ο σκηνοθέτης Νίκος Παναγιωτόπουλος και το ομώνυμο μυθιστόρημα της Μαρίας Πάουελ. Ο ρόλος της Μαργαρίτας, αεροσυνοδού που αναζητά ένα παντρεμένο πρώην εραστή της, θα την σπρώξει μια και καλή στο ραντάρ μας.

Κάτι βάζουν στο νερό στην Κέρκυρα. Δεν εξηγείται αλλιώς πως ο συγκεκριμένος τόπος επιμένει να παράγει Γκερεκικού επιπέδου καλλονές, κοσμοπολίτισσες και φουλ στις καμπύλες.

Γιατί το πρώτο πράγμα που οφείλεις να κατανοήσεις για την Μαρκέλλα είναι πως διαθέτει καντάρια επίπεδο.

 

Ξεκινώντας από το πώς μεγάλωσε. Κόρη γνωστού γυναικολόγου (με μητέρα παιδίατρο) από την πόλη της Κέρκυρας, έφυγε για σπουδές υποκριτικής (επίσης σκηνοθεσίας και παραγωγής) στην Ρώμη με το που τελείωσε την σχολή της εδώ.

Εξού και μιλάει άπταιστα ιταλικά, όπως εξάλλου Αγγλικά και Ισπανικά. Ενώ επίσης παίζει κιθάρα και έχει δεκάδες πτυχία χορού, από κλασικό, jazz και κλακέτες, μέχρι σύγχρονο.

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπήρξε ποτέ το μη μου άπτου κοριτσάκι με τα γαλλικά και το πιάνο. Για την ακρίβεια ήταν ακριβώς το αντίθετο, καθώς στα 16 της κυκλοφορούσε με ξυρισμένο κεφάλι, δεκάδες σκουλαρίκια στο στόμα, στην μύτη, τα αυτιά, soundtrack Bad Religion και αρβύλες.

Αποδεικνύοντας πως οι πιο ωραίες γυναίκες -και οι πιο ενδιαφέρουσες- έχουν πάντα κάτι το άκρως αντιδραστικό στο παρελθόν τους.

 

Αν το πρόσωπο της σου θυμίζει κάτι, είναι επειδή όλο και γυροφέρνει την δημοσιότητα, χωρίς ποτέ να κάνει μακροβούτι σε αυτή. Ήταν π.χ. η μητέρα του μωρού στο Μια φορά και ένα μωρό του Ζαπατίνα ή η μοιραία γυναίκα στο Γκίνες με τον Στέλιο Μάινα.

Ενώ τηλεοπτικά την έχεις πετύχει στο Ιωάννα της Καρδιάς, το Κλεμμένη Ζωή, ως Τζένη Καρέζη στο Έχω ένα Μυστικό και, τελευταία, στο Κάρμα.

Η αλήθεια είναι ότι η Μαρκέλλα, για το αντρικό κοινό, αποτελεί ένα καλά κρυμμένο μυστικό. Αλλά τα Δεσμά Αίματος, όπως μπορείς να δεις και από τo trailer, είναι δεδομένο ότι θα διορθώσουν αυτή την ανωμαλία.

 

Όσον αφορά για το ταλέντο της, σε παραπέμπω σε αυτό που της είπε ο συμπρωταγωνιστής της Στέλιος Μάινας ‘ Μιλούσε με έναν άλλο συνάδελφο σχετικά με τις οικονομικές δυσκολίες που υπάρχουν στο χώρο μας και ανέφερε για μένα ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ να ανησυχήσω για τέτοια θέματα γιατί απλούστατα, θα έχω πάντα δουλειά’

Απλά κοίτα την. Στο πρόσωπο, στο σώμα, όπου νομίζεις. Πως μπορείς να μην συμφωνήσεις;