HOT RIGHT NOW

H νέα Miss Universe Greece μας μαθαίνει γράμματα

Εδώ και λίγες μέρες η 24χρονη δασκάλα Ισμήνη Νταφοπούλου είναι η νέα μας εθνική εστεμμένη. Άντε, καιρός ήταν.

Μπορεί τα καλλιστεία να μην είναι πλέον πρώτη μούρη στην TV αλλά παραμένουν ένας καλός τρόπος για να ξεκινήσει ένα μοντέλο την καριέρα του. Αν και, η 24χρονη κόρη του personal trainer, είναι στον χώρο -ή ότι έχει απομείνει από αυτόν- εδώ και χρόνια. Το μόνο που χρειαζόταν ήταν να της δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

 

Το πρώτο πράγμα που προσέχεις πάνω της είναι τα χείλια της. Κόκκινα σαν γινωμένη ντομάτα και σαρκώδη σαν το εσωτερικό ενός βερίκοκου. Από το σπάνιο είδος που πρώτα φιλάς (ή ονειρεύεσαι να φιλήσεις) και μετά κάνεις το σταυρό σου που αξιώθηκες να το ζήσεις.

Κάτι που το γνωρίζει και η ίδια, φροντίζοντας να τονίζει αυτό το στοιχείο ‘ανατομικής υπεροχής’ της και στο λογαριασμό της στο instagram.

 

Το αμέσως επόμενο είναι το -αψεγάδιαστα μεσογειακό- πρόσωπο στο οποίο κατοικοεδρεύουν αυτά τα χείλια. Εξίσου, όπως βλέπετε δροσερό και λιγωτικό ταυτόχρονα.

Κομπλέ με ένα γλυκό χαμόγελο που αυτή τη στιγμή απολαμβάνει η 1η τάξη του δημοτικού του ιδιωτικού σχολείου στην Αθήνα στο οποίο η απόφοιτος του Παιδαγωγικού Δημοτικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διδάσκει.

Προφανώς με επιτυχία αν κρίνει κανείς από τα σχόλια μανάδων στα social media που δηλώνουν με περηφάνια ‘Αυτή είναι η δασκάλα του γιου μου. Είναι το πιο γλυκό κορίτσι που μπορείς να γνωρίσεις’.

Αυτό που, παραδόξως για ανερχόμενο μοντέλο (σ.σ. την πρωτογνωρίσαμε μέσα από τα τρέιλερ του Ant1 πριν μερικά χρόνια), δεν θα βρεις, όσο και αν ψάξεις, είναι προκλητικές φωτογραφίες της.

Τόσο λόγω συγκυρίας, αφού τα περιοδικά που θα μπορούσαν να της προτείνουν σχετικές φωτογραφήσεις ‘απεβίωσαν’. Όσο και λόγω ιδιοσυγκρασίας καθώς έχει προλάβει να πει και τα εμφατικά όχι της στις προτάσεις που όντως της έγιναν.

Βλέπεις η Ισμήνη λατρεύει πρώτα και πάνω από όλα τα παιδιά. Και δεν θέλει να δώσει με τίποτα αφορμή σε κάποιον να της στερήσει την χαρά του να ξεκινάει τις μέρες της μαζί τους.

Τι εννοείς μοιάζει πολύ καλή για να είναι αληθινή; Και όμως είναι. Μια όμορφη κοπέλα με εξαιρετικό -σύμφωνα με όλους όσους την έχουν γνωρίσει- χαρακτήρα που ξεκίνησε το μόντελιγκ για χόμπι.

Αν και τώρα, μετά τον τίτλο, και με δεδομένο ότι ‘τα λέει και ωραία’ μπροστά στην οθόνη, είναι δεδομένο ότι θα εξελιχθεί σε κάτι άλλο.

Ειδικά αν τα πάει καλά στον διεθνή διαγωνισμό που θα λάβει χώρα, το φθινόπωρο, κάπου εξωτικά.

Δεν είμαι σίγουρος ποιες είναι οι πιθανότητές της. Είναι όμως βέβαιος ότι καλώς στέλνουμε κάποια σαν εκείνη. Δροσερή, χαμογελαστή και αφάνταστα μεσογειακή.