WOMEN

Η σέξι εκδοχή του Sherlock Holmes

Οι  7+1 πιο μοιραίες γυναίκες που έπεσαν ποτέ με τα μούτρα στην καταπολέμηση του εγκλήματος. Ένα tribute στον Sherlock του Robert Downey Jr που μόλις έκανε πρεμιέρα.

Η Rachel McAdams, που υποδύεται την ερασιτέχνη ντετέκτιβ Irene Adler στο Sherlock Holmes 2: Α Game of Shadows, διαθέτει ταλέντο. Αλλά όχι σεξαπήλ. Οπότε κάναμε την ανάγκη φιλότιμο και κάτσαμε και φτιάξαμε την παρακάτω λίστα. Προσπαθώντας να αποφύγουμε να την μπουκώσουμε με Άγγελους του Τσάρλι. Όσο είναι αυτό εφικτό.

8, Cybill Shepherd, Moonlighting

Προφανώς  και όλα τα λεφτά  σε αυτό το αταίριαστο δίδυμο ιδιοκτητών ενός πρακτορείου ντετέκτιβ  είναι ο Bruce Willis, η καριέρα του οποίου από εδώ και ουσιαστικά ξεκίνησε. Αλλά η Cybill, παρόλο αχώνευτη (στην σειρά και στην ζωή), διαθέτει ένα είδος WASP ομορφιάς που αξίζει μια αναφορά. Όπως αντίστοιχα αυτή της Stephanie Zimbalist στο Remington Steele και της Stephanie Powers στο Hart to Hart

7, Kathleen Turner, V.I. Warshawski

 

Από τις ελάχιστες  ταινίες με βαρβάτη  γυναίκα ντετέκτιβ  πρωταγωνιστή. Βασισμένη  στην ομώνυμη σειρά  βιβλίων, κερδίζει εξαρχής  την ευνοιά μας εξαιτίας της Kathleen. Επιβλητική και ταυτόχρονα αισθησιακή. Όπως ακριβώς η χαρακτηριστική φωνή της.

6, Minka Kelly, Charlie’s Angels (2011)

Μπορεί  το συγκεκριμένο remake να κόπηκε μετά από μόλις επτά επεισόδια (που και πάλι πολλά μας φάνηκαν), αλλά οφείλουμε να κάνουμε μια αναφορά στην πιο σέξι γυναίκα του πλανήτη για το 2010 (πάντα σύμφωνα με το Esquire). Ελπίζουμε να έμαθε το μαθημά της και να άλλαξε ατζέντη.

 

5, Archie Panjabi, The Good Wife

Πολύς και δικαιολογημένος  ο ντόρος που έχει γίνει τελευταία  για το χαρακτήρα  της Kalinda Sharma, της σκληροτράχηλης και κυνικής bisexual ντετέκτιβ στην υπηρεσία του δικηγορικού γραφείου. Τόσο ανήθικη όσο μας αρέσει.

4, Faye Dunaway, The Thomas Crowne Affair

Εκείνος, ο Steve McQueen, είναι playboy που περνάει το χρόνο του κλέβοντας έργα τέχνης. Εκείνη είναι ερευνήτρια για λογαριασμό ασφαλιστικών εταιριών. Ότι πιο ποιοτικό έχουμε συμπεριλάβει στην λίστα. Κάτι σαν άλλοθι για την παρουσία πολλών αγγέλων του Τσάρλι. Και εννοείται ότι προτιμήσαμε την Faye από την Rene Russo, που έπαιξε τον ίδιο ρόλο στο remake.

3, Cameron Diaz, Charlie’s Angels

Θυμάσαι την σκηνή που  βγαίνει από την  παραλία φορώντας ένα λευκό μπικίνι; Όντας στην καλύτερη φόρμα της ζωής της; Τότε καταλαβαίνεις γιατί βρίσκεται –αναγκαστικά- σε αυτή την λίστα. Ακόμη και αν οι συμπρωταγωνίστριές της, Drew Barrymore και Lucy Liu διαθέτουν σαφώς περισσότερο ταλέντο.

2, Farrah Fawcett, Charlie’s Angels

Πως θα μπορούσε να λείπει από την λίστα  ο ξανθός, μπουκλωτός άγγελος μιας ολόκληρης γενιάς; H Τεξανή που είδε το θρυλικό πόστερ με το κόκκινο μαγιό να πουλάει 8.000.000 αντίτυπα μέσα σε μερικές μέρες.Εννοείται πως την προτιμήσαμε από τις υπόλοιπες δυο της τριπλέτας, δηλαδή την Kate Jackson και την Jaclyn Smith.

1, Kristen Bell, Veronica Mars

Τα  λόγια περιτεύουν στην περίπτωση της πιο hipster friendly έφηβης ντετέκτιβ , που έλυνε ένα μυστήριο την εβδομάδα με την βοήθεια του πατέρα της, πάντα με έδρα την μικρή πόλη Neptune στην Καλιφόρνια. Το γεγονός ότι η Kristen Bell αποτελεί τον ορισμό της σέξυπνης, προφανώς και βοήθησε στο να αποκτήσει γρήγορα η σειρά καλτ χαρακτήρα.