HOT RIGHT NOW

Η Σιντορέλα έχει κάθε λόγο να είναι τσαντισμένη μαζί μας

Την βγάλαμε Next Top Model με τιμές και δόξα. Και μετά της τα πήραμε και τα δυο μακριά απότομα.

Από κοντά η Σίντι (όπως την λένε οι φίλες της) είναι πιο ψηλή και πιο γυναίκα από ότι δείχνει στις φωτογραφίες. Επίσης διαθέτει εκείνο το είδος του ενδοφλέβιου τσαμπουκά που κουβαλούν πάνω τους όσες έχουν μεγαλώσει σε ‘’δύσκολη’’ γειτονιά. Με άλλα λόγια έχει όλα όσα χρειάζεται για να γίνει η νέα κυριλέ αντρική εμμονή. Κρίμα μόνο που δεν βρισκόμαστε στο 2007, τότε που είχαμε την διάθεση και τα μέσα (σ.σ. editorial μόδας, αντρικά περιοδικά) να την αποθεώσουμε.

Τα καλλιστεία στην Αλβανία στα τέλη της δεκαετίας των 90s ήταν πολύ μεγάλη υπόθεση, λαμπερά και φιλόδοξα όσο και εκείνες που λάμβαναν μέρος σε αυτά. Και ήταν δεδομένο ότι, το επόμενο πρωί μετά την στέψη, όλοι ήξεραν το όνομα της νικήτριας.

Την χρονιά λοιπόν που γεννήθηκε η μικρή μας Σίντι, Σταρ Αλβανίας είχε βγει μια άλλη εντυπωσιακή μελαχρινή, ονόματι Σιντορέλα.

 

Οπότε η μητέρα της Σίντι αποφάσισε να δώσει στον μικρό της άγγελο αυτό το όνομα ‘’ πιστεύοντας πως όταν μεγαλώσω θα ασχοληθώ και θα ξεχωρίσω στον ίδιο χώρο. Τελικά, από ό,τι φάνηκε, είχε πολύ εύστοχη έμπνευση”.

Η Σιντορέλα έχει κάθε λόγο να είναι τσαντισμένη μαζί μας 

 

Η έμπνευση ήταν καλή, το timing όμως άθλιο. Γιατί να τον βράσεις τον τίτλο του Next Top Model όταν το μόντελινγκ ήταν νομοτελειακά ένας από τους πρώτους κλάδους που έκαναν μακροβούτι στην άβυσσο της ανυπαρξίας με περιοδικά, πρακτορεία μοντέλων και φωτογράφων να κλείνουν ή να φυτοζωόυν.

 

Γιατί αυτό που δεν ξέρει ο μέσος αναγνώστης είναι πως επί μια δεκαετία τα πρακτορεία μοντέλων από όλο τον πλανήτη (Ρωσία, Γερμανία, ακόμη και Αμερική) έστελναν εδώ κάθε νεαρό ελπιδοφόρο μοντέλο τους, κάθε εκκολαπτόμενη Giselle, ώστε να φτιάξει γρήγορα ένα καλό book.

Αφού το επίπεδο (και η συχνότητα) των εδώ φωτογραφήσεων ήταν από τα υψηλότερα σε όλη την Ευρώπη.

Αυτή την στιγμή έχουν φύγει τα καλά ξένα μοντέλα (καινούργια απλά δεν έρχονται) και όσες δικές μας έχουν την δυνατότητα να τα καταφέρουν στο εξωτερικό. Ως μοντέλα πασαρέλας, μοντέλα γυμνών φωτογραφήσεων ή μοντέλα κρεβατιού.

Μέσα σε αυτό το άθλιο κλίμα ήταν που, μερικούς μήνες πριν, βρέθηκε η Σιντορέλα (σ.σ. η οποία μόλις τελείωσε το λύκειο ένα χρόνο μετα, αφού είχε μείνει από απουσίες λόγω Next Top Model) να προσπαθεί να αποφασίσει πως θα πραγματοποιήσει το παιδικό της όνειρο, να περπατήσει στα catwalks του εξωτερικού.

Και η αλήθεια είναι πως, στην περίπτωσή της, η κρίση δεν την ακούμπησε. Μέσα σε χρόνο dt έχει πρόσωπο της καμπάνιας γνωστού ελληνικού οίκου μόδας.

Ενώ έκανε και την πρώτη επίσημα σέξι φωτογράφηση της για το Status, η οποία και πέρασε λόγω κρίσης ελαφρώς απαρατήρητη.

 

Μάλιστα ήταν μια άλλη φωτογράφησή της για το ίδιο περιοδικό, αυτή ενός editorial μόδας που μόλις κυκλόφορησε (δείτε την φωτό που ακολουθεί), που στάθηκε η αφορμή για να εστιάσουμε στην περίπτωσή της.

 

Όσον αφορά τον ”ελέφαντα” στο δωμάτιο, το θέμα της καταγωγής της και τα συναισθήματα που αυτό προκαλεί σε μερίδα του αντρικού πληθυσμού, η ίδια την αντιμετώπισε με το πλέον μαγκίτικο και σαφή τρόπο όταν δήλωσε “Είμαι από την Αλβανία! Ε, και; Δεν νομίζω ότι είναι κακό αυτό. Αυτή τη γνώμη έχουν όλοι οι φίλοι μου, οι συμμαθητές και οι γείτονές μου στην Κυψέλη, όπου μεγάλωσα από τα 2 μου χρόνια. Σήμερα ανακαλύπτω πως δεν έχει πρόβλημα ο κόσμος που με συναντάει στο δρόμο. Ποτέ στην ζωή μου δεν αντιμετώπισα ρατσισμό”