WOMEN

Η Χρυσάνθη Ντάφλα παραμένει η Playmate των ονείρων μας

Ήταν και παραμένει μια από τις ομορφότερες Ελληνίδες όλων των εποχών. Η δικιά μας, αν θέλετε, Heidi Klum. Και ναι, είναι κανονικό έγκλημα που δεν την βάλαμε ως τώρα στο Hall of Femme μας.

Η καταγωγή από τη Χιμάρα, τα παιδικά χρόνια στη Βουλιαγμένη, ο διαγωνισμός Playmate, η καριέρα στο εξωτερικό, ένας γάμος στο Μπαλί και ένα βελούδινο διαζύγιο, η επιστροφή στις σπουδές και, πλέον, μια νέα καριέρα ως διευθύντρια marketing. Η Χρυσάνθη έχει ζήσει μια γεμάτη ζωή. Και, το πιο εντυπωσιακό, παραμένει φρέσκια και λαχταριστή όπως όταν την πρωτογνωρίσαμε.

Ψηλόλιγνη, κλασάτη, μοντελέ αλλά και λαχταριστή ταυτόχρονα. Ένα αιθέριο πλάσμα που θα μπορούσες άνετα να την μπερδέψεις με Γερμανίδα ή Σκανδιναβή. Ένα μοντέλο που, εκεί πίσω στις αρχές της δεκαετίας του 2000, είχε σαρώσει για ένα διάστημα τα εξώφυλλα. Και δικαίως. Τόσο, μα τόσο, δικαίως.

 

Επίσης ένα μοντέλο που, παραδόξως, δεν κόμπιαζε μπροστά στην σέξι εκδοχή του εαυτού της. Και αυτό παρότι, όπως έχει πει, μέχρι τα 16 δεν είχε βάλει φούστα με μήκος πάνω από το γόνατο και δεν επέστρεφε ποτέ σπίτι μετά τη δύση του ηλίου. Τι τα θες, τα σιγανά ποταμάκια να ‘φοβάσαι’. Και στο λέω εγώ που, ως πατέρας κόρης, έχω και ένα φόβο παραπάνω.

 

Χρυσάνθη Ντάφλα 

Η Χρυσάνθη (από μπαμπά πολιτικό μηχανικό και μητέρα οικονομολόγο) έκανε όντως πάταγο από την πρώτη στιγμή που έσκασε μύτη στο χώρο, με τους πάντες να μιλούν για το αντίπαλο δέος στη Βίκυ Καγιά. Η ίδια πάντως όντως, τελειώνοντας το λύκειο, έδωσε κανονικά εξετάσεις για τη σχολή πολιτικών μηχανικών, περνώντας στη Θεσσαλονίκη. Αν και τελικά γράφτηκε σε ένα ιδιωτικό κολέγιο, με σκοπό να σπουδάσει οικονομικά και μάρκετινγκ. Δίνοντας ταυτόχρονα έμφαση στο μόντελινγκ με μοναδικό στόχο να πληρώσει τα δίδακτρά της.

 

Ουσιαστικά, αν σκεφτείς πως το 2004 έφυγε για 4 περίπου χρόνια στην Αμερική, όπου -μεταξύ άλλων- είχε αποκλειστικό συμβόλαιο με τα πολυκαταστήματα Macy’s και πρόταση για συμμετοχή σε ταινία με τον Johnny Depp (” Ζούσα σε εξοντωτικούς ρυθμούς, μέσα σε αεροπλάνα τρεις φορές την εβδομάδα. Όταν το ζεις όλο αυτό, το απομυθοποιείς και λίγο. Αυτό με τον κινηματογράφο, όμως, δεν το πίστεψα κιόλας βαθιά μέσα μου και έπαιξε και ρόλο η νοσταλγία για την Ελλάδα. Γύρισα για μια χαζοδουλειά κι έμεινα και με έπαιρνε ο σεναριογράφος και μου έλεγε ‘Δεν είναι δυνατόν, πάρε ένα αεροπλάνο και γύρνα στη Νέα Υόρκη’ Δεν γύρισα ποτέ”), η Ντάφλα ήταν στη ζωή μας ως sex symbol για κάτι λιγότερο από 3 χρόνια. Οπότε, και το γεγονός ότι δέχθηκε να πάει στα Playmate, τύχη το λες. Μια ευτυχής συγκυρία.

 

 

Μια τύχη που ‘στέρεψε’ όταν επέστρεψε από την Αμερική αφού η Ντάφλα έριξε μαύρη πέτρα πίσω της (στο μόντελινγκ, τις φωτογραφήσεις και τους πόθους μας) και αφοσιώθηκε στη σχέση και το γάμο της με τον Αλέξη Λούβαρη. Ενώ ταυτόχρονα, επειδή έχει μυαλό στο ξανθό, αγγελικό κεφάλι της και όχι πίτουρο (επίσης ούτε ίχνος ματαιοδοξίας) φρόντισε να τελειώσει τις οικονομικές τις σπουδές (bachelor και μετά master) σε αγγλόφωνο τμήμα κολεγίου.

 

 

Και, κάπως έτσι, μετά το πρόσφατο διαζύγιό της, ξεκίνησε το επόμενο στάδιο της ζωής της που την βρίσκει διευθύντρια μάρκετινγκ γνωστής εταιρίας ρουχισμού. Εκείνο που της ήταν μάλλον από την αρχή να γραφτό να κάνει.

 

Δεν πειράζει, όμως. Την ευχαριστούμε για την τριετία που μας χάρισε. Γιατί γυναίκες σαν εκείνη όντως δεν γεννιούνται κάθε μέρα. Έχουμε και τις φωτογραφίες να το αποδείξουμε.