Instagram chloeveitchofficial
HOT RIGHT NOW

Η Chloe Veitch συνεχίζει να ψάχνει τον έρωτα στο Netflix

Μετά την παρουσία της στο Too Hot To Handle, το 22χρονο μοντέλο από την Αγγλία συμμετέχει και σε δεύτερο dating ριάλιτι στο Netflix.

Πριν από περίπου ένα χρόνο η Chloe Veitch είδε τους followers της στο Instagram να εκτοξεύονται. Μεγάλο ρόλο σε αυτή την απότομη δημοτικότητα έπαιξε η συμμετοχή στο dating ριάλιτι του Netflix, Too Hot To Handle. Το συγκεκριμένο ριάλιτι για κάποιο περίεργο λόγο, αν και δέχθηκε τις χειρότερες κριτικές, βρέθηκε για αρκετές ημέρες στην κορυφή του Top-10 της πλατφόρμας.

Από το ένα ριάλιτι του Netflix στο άλλο η Chloe Veitch

Η Chloe, το 21χρονο (τότε) μοντέλο από το Έσεξ της Αγγλίας κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρον του κοινού, μιας και τόσο ο εκρηκτικός χαρακτήρας της, όσο και η βρετανική προφορά της, την έκαναν να ξεχωρίσει στο ριάλιτι του Netflix. Όσοι έβλεπαν το Too Hot To Handle ίσως θυμούνται και το αποτυχημένο love story που είχε το μοντέλο από την Αγγλία με τον Kori Sampson. Στην αρχή οι δυο τους έδειξαν να έρχονται κοντά, όμως ο Kori την έκανε τελικά στην άκρη, προτιμώντας την Francesca Farago.

Αυτή η απόρριψη φαίνεται πως λειτούργησε ευεργετικά για την Chloe Veitch. Μπορεί να μην κέρδισε το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού και να μην βρήκε τον έρωτα, όμως το κοινό τη συμπάθησε αρκετά, ενώ οι followers της στο Instagram έφτασαν το 1μιση εκατομμύριο.

Καθόλου άσχημα για ένα μοντέλο, που πριν συμμετάσχει στο dating ριάλιτι του Netflix δεν είχε πετύχει κάτι σπουδαίο στην καριέρα του. Έτσι, με τον τίτλο της social media Influencer, αλλά και αυτόν της ριάλιτι TV περσόνας στο βιογραφικό της, η Chloe αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της και σε δεύτερο dating ριάλιτι της πλατφόρμας, ψάχνοντας απεγνωσμένα τον έρωτα.

Τι είδαμε από εκείνη στο The Circle

Φέτος, τη βλέπουμε στον δεύτερο κύκλο του αμερικανικού The Circle. Για όσους δεν γνωρίζουν, το φορμάτ του συγκεκριμένου παιχνιδιού θέλει άγνωστους ανθρώπους να φιλοξενούνται σε διαφορετικά σπίτια του ίδιου συμπλέγματος διαμερισμάτων, χωρίς να επιτρέπεται να συναντηθούν.

Ο καθένας τους μένει μόνος και επικοινωνεί με τους υπόλοιπους μέσω του δικτύου Circle. Το κοινωνικό δίκτυο της εκπομπής όπου στήνουν το προφίλ τους όπως θα έκαναν στα καθιερωμένα social media. Βάζουν φωτογραφία, στάτους, μια σύντομη περιγραφή τους και δένονται (ή και όχι) μεταξύ τους μέσω ιδιωτικών ή ομαδικών μηνυμάτων.

Τα πρώτα τέσσερα επεισόδια του δεύτερου κύκλου κυκλοφόρησαν ήδη στο Netflix, τα επόμενα τέσσερα θα ανέβουν στις 21 Απριλίου, ενώ στις 28 του ίδιου μήνα θα δούμε και τα δύο τελευταία. Έτσι, για να υπάρχει μια αγωνία. Όσον αφορά την Chloe τώρα, στο intro video που της ετοίμασε η παραγωγή δείχνει έτοιμη για να κερδίσει τα 100.000 δολάρια. Δεν πρόκειται να τη σταματήσει τίποτα, ενώ όπως λέει η ίδια «για να κερδίσω τους άνδρες τα πετάω έξω».

Εκτός από το έπαθλο, όμως, θέλει να ενώσει σύμφωνα με τα λεγόμενά της την Αγγλία με την Αμερική, μιας και δεν θα έλεγε «όχι» σε ένα καλλίγραμμο αγόρι από την απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. Στο The Circle πάντως δεν μπήκε με σκοπό να κρύψει την ταυτότητά της (οι παίκτες έχουν δικαίωμα να μην αποκαλύψουν ποιοι πραγματικά είναι) κι αυτό ίσως παίξει ρόλο στο πώς θα την αντιμετωπίσουν οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι στη συνέχεια.

Είτε βρει τον έρωτα αυτή τη φορά στο Netflix, είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι πως η Chloe Veitch έχει ήδη πετύχει τον σκοπό της. Διαφημίζει το όνομά της και πολλά brands ήδη κάνουν ουρά για να την κλείσουν για φωτογραφίσεις και videos.

Η ίδια δείχνει να το απολαμβάνει. Και γιατί να μην το κάνει άλλωστε;