© Φραντζέσκα Γιαϊτζόγλου Watkinson
HOT RIGHT NOW

Η Μαρία Σολωμού στο πιο σέξι εξώφυλλο της τραπ σκηνής

O νέος δίσκος του Mente Fuerte κυκλοφορεί με τίτλο Amantes Amentes και εκτός από τα 14 νέα τραγούδια έχει άλλον ένα κρυφό άσο στο μανίκι του.

Το κοινό είναι πάντα διψασμένο για λίγο gossip γύρω από τα ονόματα της ελληνικής show-biz, με συνεπές αποτέλεσμα πολύ συχνά ο καπνός να μετατρέπεται σε φωτιά. Στην περίπτωση της Μαρίας Σολωμού δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μάλιστα, η ίδια μάλλον έχει κουραστεί -και δίκαια- να καλείται να δώσει εξηγήσεις για την προσωπική της ζωή.

Πριν λίγο καιρό οι φήμες που την ήθελαν να είναι ζευγάρι με τον γνωστό Έλληνα τράπερ Mente Fuerte έκαναν τον γύρω του ελληνικού ίντερνετ, αν και τόσο η Μαρία Σολωμού όσο και εκείνος δεν επιβεβαίωσαν ποτέ κάτι τέτοιο. 

Τώρα, και μετά την κυκλοφορία του εξώφυλλου για τον νέο δίσκο του τράπερ οι φήμες οργιάζουν.

Μία εικόνα, χίλιες λέξεις

Το Amantes Amentes κυκλοφορεί στις 10 Ιουνίου και θα περιέχει 14 νέα τραγούδια από την Black Bandana, τη δισκογραφική εταιρεία που διατηρεί ο Mente Fuerte.

Στη δεύτερη φωτογραφία που ανακοινώνει μάλιστα το άλμπουμ παρατηρούμε ένα ξυράφι στο στόμα του τράπερ με τον τίτλο του άλμπουμ, ο οποίος μεταφράζεται «τρελοί ερωτευμένοι» στα ελληνικά.

Αν τώρα έχεις χάσει το τρένο της τραπ σκηνής και αναρωτιέσαι ποιος είναι ο καλλιτέχνης, θυμήσου τη μεγάλη επιτυχία που έκανε το Caliente το καλοκαίρι του 2019, στο οποίο συμμετείχαν o Bagdad και ο Hawk.

Όσο για το ίδιο το εξώφυλλο; Τα σχόλια περιττεύουν με τη Μαρία Σολωμού να κλέβει την παράσταση σε μία εντυπωσιακή και τρομερά σέξι φωτογράφιση.

Ή αλλιώς τη μάλλον καλύτερη απόδειξη για τα ενοχλητικά σχόλια που την ακολουθούν όπου σταθεί και όπου βρεθεί τον τελευταίο καιρό.

Όπως χαρακτηριστικά είπε μάλιστα σε πρόσφατη τηλεοπτική της συνέντευξη, όταν ρωτήθηκε και πάλι για την προσωπική της ζωή και γιατί δεν αποκαλύπτει αν είναι η όχι ζευγάρι με τον Mente Fuerte: «Γιατί να το πω; Δεν το έχω πει τα τελευταία αρκετά χρόνια και πίστεψέ με δεν έχω μονάσει».