ΣΚΑΙ TV
HOT RIGHT NOW

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και η Εύη Σαλταφερίδου στην πιο σέξι στιγμή του Survivor All Star

Οι δύο «Μαχήτριες» προκάλεσαν ένα μικρό, viral πανικό με τα γραμμωμένα κορμιά τους.

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor All Star (Δευτέρα, 20/03) αναμένεται να είναι ένα από τα πιο ιντριγκαδόρικα του ριάλιτι επιβίωσης έως τώρα. 

Όλα δείχνουν ότι η ένταση θα είναι μεγάλη και οι φωνές πολλές, με τον Σπύρο Μαρτίκα να βρίσκεται στο επίκεντρο των διενέξεων, καθώς έχει ανοίξει πάρα πολλά μέτωπα σύγκρουσης. 

Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα προβλέπεται μάχη μεταξύ Διάσημων και Μαχητών για τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας και οι δύο ομάδες προετοιμάζονται πυρετωδώς, όπως φάνηκε στο χθεσινό επεισόδιο, που παρεμπίπτοντας χάρισε στο κοινό ίσως την πιο σέξι στιγμή του Survivor All Star (μέχρι την επόμενη).

Πρωταγωνίστριες ήταν δύο παίκτριες των Μαχητών, που προκάλεσαν ένα μικρό, viral πανικό με τη γυμναστική τους στην παραλία.

Στην έναρξη του επεισοδίου, είδαμε τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και την Εύη Σαλταφερίδου να φορούν τα μπικίνι τους και να γυμνάζονται για να κρατήσουν τη φόρμα τους. 

Να κάνουν ασκήσεις στην άμμο κάτω από τον καυτό ήλιο του Άγιου Δομίνικου και να προπονούνται για τη μάχη στον αγώνα ασυλίας. 

Δεν ήταν όμως οι αγωνιστικές τους ικανότητες που έκλεψαν την παράσταση, αλλά τα καλογυμνασμένα τους κορμιά. Και οι δύο εξάλλου είναι γυμνάστριες.

Η Μαριαλένα έκανε πρωταθλητισμό στο καράτε και έχει σπουδάσει Φυσική Αγωγή στα ΤΕΦΑΑ, ενώ η Εύη υπήρξε παλαιότερα και αθλήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης.