HOT RIGHT NOW

Η Χριστιάννα Σκούρα είναι η νέα μεγάλη ανακάλυψη του Κρήτη TV

Η πρώην Μις Αλβανία, που γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο GNTM, ανέλαβε την εκπομπή που μέχρι πέρυσι παρουσίαζε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν από τα τηλεοπτικά πρόσωπα που μας απασχόλησαν έντονα στην αρχή της τηλεοπτικής σεζόν. Η μεταγραφή, άλλωστε, μιας παρουσιάστριας από ένα κανάλι της Κρήτης (Κρήτη TV) σε ένα κανάλι πανελλαδικής εμβέλειας (ΣΚΑΪ) δεν είναι κάτι που συμβαίνει κάθε ημέρα.

Αποχωρώντας από την εκπομπή ‘Καλό Μεσημέρι’ στο Κρήτη TV η Ιωάννα Μαλέσκου άφησε ένα μεγάλο κενό. Η μεσημεριανή ζώνη του καναλιού είχε απογειωθεί με την ξανθιά παρουσιάστρια (σε αυτό φυσικά είχε βοηθήσει και Νίκος Μουτσινάς) και οποιοσδήποτε αναλάμβανε τη θέση της θα είχε εξ αρχής αρκετά δύσκολο έργο.

Οι άνθρωποι του καναλιού δεν χρειάστηκαν να ψάξουν πολύ, όμως, για να βρουν την αντικαταστάτριά της. Την είχαν έτοιμη πριν καν αποχωρήσει η Ιωάννα. Η Χριστιάννα Σκούρα είχε ήδη ενταχθεί από την περσινή σεζόν στο δυναμικό του Κρήτη TV και είχε αναλάβει την παρουσίαση του ‘FashiON’, μιας εκπομπής γύρω από τη μόδα, η οποία αναλάμβανε σε κάθε επεισόδιο να κάνει ένα make over σε κάποιον άνθρωπο της διπλανής πόρτας.

Σίγουρα το πρόσωπο της Χριστιάννας κάτι σου θυμίζει. Νιώθεις ότι κάπου την έχεις ξαναδεί και είναι απόλυτα λογικό. Είχε συμμετάσχει στο πρώτο GNTM που είδαμε στο STAR και μάλιστα τα είχε πάει εξαιρετικά, φτάνοντας μέχρι την τελική εννιάδα (αν και μετά μπήκαν κι άλλες παίκτριες).

Στην αρχική audition της είχε ενθουσιάσει τους κριτές με το πρόσωπο και το σωματότυπό της και απέσπασε εύκολα και τα τέσσερα “ναι” της. Το 2018, όταν την πρωτοείδαμε, ήταν 22 ετών, αλλά εργαζόταν ήδη αρκετά χρόνια ως μοντέλο.

Η Χριστιάννα γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο και έχει καταγωγή από την Αλβανία. Σπουδάζει Τεχνολογία Τροφίμων στο Ηράκλειο Κρήτης, ενώ πριν καν την δούμε στο GNTM είχε προλάβει να κατακτήσει τρεις τίτλους σε καλλιστεία. Είχε βγει πρώτη αναπληρωματική Μις Κρήτη το 2015 κι ένα χρόνο αργότερα κατέκτησε τον τίτλο της Μις Αλβανία (2016). Την ίδια χρονιά εκπροσώπησε την Αλβανία και στα παγκόσμια καλλιστεία, όπου στέφθηκε Β’ Miss Globe 2016.

Στο σπίτι του GNTM αποτελούσε μια ήρεμη δύναμη. Δεν έμπλεκε σε καυγάδες, ήταν αρκετά καλή σχεδόν σε όλες τις φωτογραφίσεις και φυσικά συνέχισε να ασχολείται με το modeling και μετά από το ριάλιτι μόδας. Πάντα, όμως, είχε αγάπη και για την παρουσίαση.

Φέτος έχει τη μεγάλη της ευκαιρία να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα σε ένα μικρό κανάλι, το οποίο όμως έχει αποδειχθεί ένα καλό ‘σκαλοπάτι’ για ένα σπουδαίο τηλεοπτικό βήμα. Δεδικασμένο υπάρχει. Συμπαρουσιαστής της Χριστιάννας είναι ο Λευτέρης Κουμαντάκης, ο οποίος επίσης ανήκε στο δυναμικό του καναλιού.

Δύο νέα, φρέσκα πρόσωπα, με όρεξη και θέληση να πετύχουν. Από το λίγο που είδα την εκπομπή τους (η οποία ξεκίνησε στις 21 Σεπτεμβρίου) αυτό που θέλουν είναι να ξεφύγουν από την πεπατημένη της Ιωάννας Μαλέσκου. Θέλουν να παρουσιάσουν κάτι διαφορετικό. Αυτός ήταν άλλωστε κι ο στόχος του καναλιού. Αλλιώς θα έβαζαν μόνη της την Χριστιάννα να παρουσιάσει την εκπομπή ως αντι-Μαλέσκου.

Ούτε εκείνη θέλει να συγκρίνεται με την Ιωάννα. Δεν μοιάζουν ούτε εμφανισιακά, ούτε στον τρόπο παρουσίασης. Είναι σίγουρα μια όμορφη παρουσίαση, αλλά ακόμη δεν είναι έμπειρη. Είναι μόλις 24 ετών. Το Κρήτη TV, όμως, θα της κάνει καλό. Ένα καλό ‘αγροτικό’ που αν το ολοκληρώσει με επιτυχία, μπορεί να τη δούμε κι αυτή σε κάποιο άλλο μεγαλύτερο κανάλι. Ποιος ξέρει;

Εκτός από τα επαγγελματικά της, πάντως, φαίνεται πως περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της και στα προσωπικά της, αφού πρόσφατα δέχθηκε πρόταση γάμου από τον σύντροφό της, το οποίο ανακοίνωσε μέσω Instagram.

Ας κρατήσουμε το όνομά της για το μέλλον. Η Χριστιάννα Σκούρα μόλις ξεκίνησε.