WOMEN

Κάποτε, τον Αύγουστο, οι Ελληνίδες έβγαζαν τα ρούχα τους

Ενόψει του φετινού δύσμοιρου από πλευράς ανδρικών περιοδικών Αυγούστου, το ONEMAN προτιμά να ξαναδιαβάσει τις παλαιότερες εκδόσεις.

Υπέροχος μήνας ο Αύγουστος για τα Ελληνικά ανδρικά περιοδικά. Ο αναγνώστης είχε στα χέρια του από τις 20 Ιουλίου ένα χοντρό χοντρό περιοδικό με 2 δώρα και άπειρα θέματα για να ξεκοκαλίζει στην παραλία το πρωί και στο ενοικιαζόμενο δωμάτιο το απόγευμα. Και οι συντάκτες των ανδρικών περιοδικών περίμεναν τον Αύγουστο για να αράξουν έναν ολόκληρο μήνα. Ήμασταν όλοι ευχαριστημένοι. Αλλά όχι φέτος.

Με την πίεση στην ελληνική αγορά να έχει αναγκάσει τα περισσότερα ανδρικά περιοδικά να κλείσουν και τα εναπομείναντα να μην μπορούν καν να πληρώσουν μια αξιοπρεπή φωτογράφηση εξωφύλλου, ο φετινός Αύγουστος δεν επιφυλλάσει εκπλήξεις. Και η προσμονή για μια καλοκαιρινή ανακάλυψη, για να γδυθεί κάποια από τις νεαρές τραγουδίστριες, για να δούμε επιτέλους γυμνή την Σταρ Ελλάς (δεν υπάρχει) ή την Playmate (δεν υπάρχει) μένει ανεκπλήρωτη.

Γι’ αυτό το ONEMAN νοσταλγεί εκείνη την χρυσή εποχή των ανδρικών περιοδικών τα τελευταία 10 χρόνια και σου θυμίζει μερικά από τα εξώφυλλα που είναι άρρηκτα συνδεδεμένα με τον Αύγουστο. Πιο πολύ κι απ’ τον Καζούλη. Τον Μπίλυ τον Καζούλη.

Ξεκινάμε με μερικές φωτογραφίες από αυγουστιάτικα shootings και συνεχίζουμε έπειτα με την βαθυστόχαστη ανάλυση…

Κάποτε τον Αύγουστο 

Η Σάσα Μπάστα στο Nitro (2008)

 

Μια γυναίκα κυκλοφορεί γυμνή στους δρόμους. Το look και η φωτογράφηση θυμίζουν Madonna. Η ίδια η Σάσα άλλωστε κλήθηκε να διαβάσει το βιβλίο της Αμερικανής σταρ και να το σχολιάσει. Εννοείται ότι είπε τα δικά της.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου στο MAX (2009)

 

Έχοντας αφήσει πίσω της για πολλά χρόνια μια γυμνή φωτογράφηση στο Playboy και άλλη μία στο MAX, η Έβελυν επέστρεψε στις sexy φωτογραφήσεις. Μάρτυρας οι αναγνώστες του 2009 και τα βράχια της Βουλιαγμένης όπου και φωτογραφήθηκε.

Η Όλγα Φαρμάκη στο Nitro (2010)

 

Είχε δηλώσει ένα χρόνο πριν, τον Σεπτέμβρη του 2009, ότι δεν θα ξαναφωτογραφηθεί γυμνή. Το είχε πει, την είχαμε πιστέψει. Όχι όλοι. Για την ακρίβεια μετά από αυτή τη φωτογράφηση ακολούθησαν κι άλλες. Αλλά αυτό το shooting είναι ένα από τα καλύτερά της. Καλά και αυτό του 2009 ήταν πολύ καλό.

Η Σύλβια Παπαδάκη στο Playboy (2008)

 

Έκανε κι ένα υπέροχο Αυγουστιάτικο τεύχος για το MAX του 2010 αλλά αυτό το Playboy ήταν η πρώτη και πιο hardcore γυμνή φωτογράφηση της ζωής της και οφείλουμε να την τιμήσουμε. Όπως τίμησε την Σύλβια Παπαδάκη και το περιοδικό με τον τίτλο της Playmate εκείνης της χρονιάς.

Η Νάταλι Θάνου στο Maxim (2009)

 

Της πήρε δύο χρόνια μετά το διαγωνισμό Playmate για να φτάσει στο απόγειο της δόξας (λέμε τώρα) αλλά τα κατάφερε. Η Νάταλι Θάνου ήταν μήλον της έριδος για πολλά περιοδικά. Και ήταν και στην καλύτερη φάση της από θέμα σώματος και εμφάνισης.

Η Ευαγγελία Αραβανή στο MAX (2008)

 

Σε ένα στούντιο φωτογραφήσεων στον Βύρωνα και κλείνοντας την πιο επιτυχημένη τηλεοπτική της σεζόν, μιας και ήταν στο πρωινό του MEGA, η Ευαγγελία αποφάσισε να κάνει ένα γυμνό εξώφυλλο προς τέρψιν όλων εκείνων που ήθελαν να την δουν γυμνή και δεν τους είχε κάνει τη χάρη.

Η Μαριάντα Πιερίδη στο Nitro (2007)

 

Λες και χρειαζόταν αοφρμή ένα τατουάζ το Nitro για να κάνει γυμνή φωτογράφηση με την Μαριάντα. Η οποία μέχρι τότε αντιστεκόταν σθεναρά σε παρόμοιες προτάσεις και αρνιόταν πεισματικά να βγάλει το πάνω μέρος του μαγιό. Απ’ ό,τι βλέπεις το έκανε.

Η Χριστίνα Στεφανίδη στο Playboy (2009)

 

Δεν το περίμενες αυτό από την Χριστίνα Στεφανίδη, δεν ήταν η Playmate της χρονιάς για να κάνει δικό της το τεύχος Αυγούστου αλλά όταν κλείνεις τέτοια γυναίκα για τον Αύγουστο, αφήνεις την όποια Playmate στην άκρη.

* Να σημειωθεί ότι σε μερικές εκδόσεις μιλάμε για το τεύχος Αυγούστου και σε άλλες για το τεύχος Σεπτεμβρίου. Είναι ανάλογα το πότε κυκλοφορούσε το κάθε περιοδικό.