HOT RIGHT NOW

Μπροστά στη Γαστεράτου, τύφλα να’χει η Lara Croft

Η πρώην Mις Ελλάς 2010 παραμένει Αμαζόνα στην καρδιά ενώ ταυτόχρονα έχει εξελιχθεί, μέσω του Loca Report του Mad το οποίο συμπαρουσιάζει, στον καλύτερο τρόπο να ξεκινάμε την μέρα μας.

Φαντάσου πως θα ένοιωθες αν έβλεπες μια μηχανή υψηλού κυβισμού να σταματάει απότομα μπροστά σου και τον αναβάτη, ντυμένο από πάνω ως κάτω με δερμάτινα, να βγάζει το κράνος και από κάτω να υπάρχει αυτή η -177 εκατοστών- γυναίκα. Φαντάσου τώρα αυτή την ίδια γυναίκα να σου χαμογελάει (από ευγένεια, τι νόμιζες;) και να τινάσσει τα μακριά μαλλιά της λες και πρωταγωνιστεί σε διαφήμιση για σαμπουάν και conditioner.

To φαντάστηκες ή ακόμη;

Aυτό λοιπόν το σοκ και δέος, το ‘τι λες τώρα’ συναίσθημα από την πλευρά των ανυποψίαστων αντρών, είναι κάτι που η Μαντώ έμαθε να ντιλάρει από τότε που ήταν έφηβη και ανέβηκε για πρώτη φορά σε μηχανάκι.

Πολύ πριν δηλαδή οι φίλοι της (και ο πατέρας της) την πιέσουν να κατέβει στα καλλιστεία, πιστεύοντας πολύ παραπάνω από εκείνη στις πιθανότητές της να κερδίσει ένα τίτλο. Το οποίο και τελικά έκανε.

Λογικό αφού η ίδια ποτέ δεν πίστεψε ή επένδυσε στην ομορφιά της, ‘ξοδεύοντας’ όλη την παιδική και εφηβική της ηλικία παίζοντας μπάσκετ (στην Αναγέννηση Πετραλώνων) και κάνοντας ποδήλατο και σούζες στις αλάνες των Πετραλώνων (και, τα καλοκαίρια, στην Κέρκυρα). Ναι, ένα κανονικό αγοροκόριτσο. Ίσως το πιο αγοροκόριτσο που υπάρχει αυτή τη στιγμή οπουδήποτε στην ελληνική σοουμπίζ.

Και αν συνεχίζεις να έχεις αμφιβολές επί του θέματος, θεωρώντας το ένα κλισέ που γράφουμε για όλες, ζήτα της να σου δείξει τα σημάδια από τα διάφορα χτυπήματα που έχει για να πειστείς μια για πάντα.

Επίσης, η πτυχιούχος του τμήματος Μεθοδολογίας, Ιστορίας και Θεωρίας των Επιστημών, που πάντοτε ονειρευόταν να καταλήξει στη δημοσιογραφία, ήταν και παραμένει μια από τις σεμνές και ξηγημένες γυναίκες που έχω γνωρίσει στα 10 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά.

 

Όσο παράδοξο και αν ακούγεται, μετά τα πέντε πρώτα λεπτά, σχεδόν ξεχνάς το πόσο όμορφη είναι. Σχεδόν ξεχνάς ότι, ειδικά τον τελευταίο 1 1/2 χρόνο που προσέχει και κάνει ευλαβικά crossfit, διαθέτει ένα σώμα που σε κάνει να κλαις με λυγμούς. Εμένα, εσένα, ακόμη και την Cameron Diaz που μόνο αγύμναστη και πλαδαρή δεν την λες.

Ναι, είναι άψογο. Και ναι, το ποσοστό λίπος του είναι σταθερά μονοψήφιο.

Όπως καταλαβαίνεις μόνο τυχαίο δεν είναι ότι ήταν η Μαντώ που επέλεξε διαδοχικά η Cosmote για την περίφημη διαφήμιση με την Αμαζόνα και στην συνέχεια το Public για να υποδηθεί την εκνευρισμένη Lara Croft.

Το μόνο που είναι κρίμα είναι ότι δεν βρέθηκε ακόμη ένας φιλότιμος σκηνοθέτης (ή ο Vin Diesel, που κόβει το μάτι του) για να της δώσει την ευκαιρία που της αρμόζει, ανεβάζοντάς την στη μεγάλη οθόνη για να υποδυθεί εκείνη που μοιράζει μπουκέτα και μαχαιριές σε κάποιο franchise τύπου Lara Croft, Underworld ή Resident Evil.

Γιατί η Μαντώ και η μαύρη εφαρμοστή δερμάτινη στολή είναι δυο πράγματα που γεννήθηκαν για να πηγαίνουν πακέτο. Τελεία και παύλα.