WOMEN

Οι αθλητές που βγάζουν λιγότερα από τις γυναίκες τους

Τι κι αν βγάζουν πολλά χρήματα; Οι συγκεκριμένοι κύριοι θα είναι πάντα οικονομικά το νούμερο δύο στο σπιτικό τους και τη σχέση τους.

Είναι θέμα το να βγάζεις σημαντικά λιγότερα χρήματα από την σύντροφό σου. Το έχω δει σε σχέσεις φίλων μου, το έχω δει σε δικές μου σχέσεις, το έχω δει στην κοινωνία γενικότερα. Δεν υπάρχει πρόβλημα στο ότι βγάζεις λιγότερα. Προφανώς και όχι και μπράβο στα κορίτσια που βγάζουν τόσα λεφτά. Το πρόβλημα είναι ψυχολογικό γιατί εκεί που αυτή η κοινωνία (λανθασμένα ενδεχομένως) σου έχει μάθει ότι εσύ πρέπει να παρέχεις, ότι εσύ πρέπει να της χαρίζεις το κάτι παραπάνω, ξαφνικά βρίσκεσαι πιο ευνουχισμένος κι από τον Lord Varys του Game of Thrones.

Θα μου πεις είναι λίγο διαφορετικό αν το να έχει περισσότερα χρήματα από εσένα μετριέται σε κλίμακα εκατομμυρίων. Δεν ξέρω πόσο ευνουχισμένος θα ένιωθα αν ήμουν ο Tom Brady ας πούμε. Αλλά όπως και να ‘χει, αυτή η λίστα υπερ-ευκατάστατων αθλητών που βρήκαμε στο Bleacher Report, είναι αρκετά ενδιαφέρουσα αν αναλογιστείς το μέγεθος των αθλητών αυτών.

Ο Andy Roddick βγάζει λιγότερα από την Brooklyn Decker

 

Μπορεί πριν από μερικά χρόνια ο Roddick να είχε φτάσει ακόμα και στο νούμερο 1, αν και μόλις με ένα κερδισμένο Grand Slam, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να βγάζει τώρα περισσότερα από την σύζυγο. Σαν να μην έβγαζε αρκετά η 26χρονη παρακαλώ Brooklyn από τις φωτογραφήσεις και τους καταλόγους με μαγιό, η συμμετοχή της τα τελευταία δύο χρόνια στα Battleship, Just Go With It και What to expect when you’re expecting ανέβασε το κασέ και το ύψος του τραπεζικού της λογαριασμού κατά πολύ, τη στιγμή που ο σύζυγος απλά απολαμβάνει τα κεκτημένα. Δεν λες και λίγα τα 20 εκατομμύρια που είχε βγάλει μόνο και μόνο από τα τουρνουά και τους τίτλους.

Ο Gerard Pique βγάζει λιγότερα από την Shakira

 

Όσα εκατομμύρια και να δίνει η Barcelona στον υπερτιμημένο (κατ’ εμέ, που έχω πίσω Κουτρουμπή και Σίλντεφελντ) κεντρικό της αμυντικό, όσες χορηγίες κι αν πάρει από εταιρείες αθλητικών ειδών, ακόμα κι αν κάνει crowdfunding για να κάνει γυμνή φωτογράφηση, δεν θα μαζέψει τα χρήματα που βγάζει εδώ και μια εικοσαετία η Shakira με όλα τα δικαιώματα, τους δίσκους και τις περιοδείες της.

Ο Lamar Odom βγάζει λιγότερα από την Khloe Kardashian

 

Ας βάλουμε τα νούμερα κάτω. Η περιουσία των αδερφών και τη μητρός Kardashian ανέρχεται στα 250 εκατομμύρια ευρώ, χωρίς να υπολογίζουμε τις ξεχωριστές επιχειρημετικές κινήσεις της κάθε μίας. Η Khloe πέρα από τα καταστήματα που έχει, συμμετείχε σε δύο εκπομπές του E! Entertainemnt αλλά και στο The X-Factor. Ο Lamar υπολογίζεται ότι έχει κερδίσει στην καριέρα του μετά βίας 50 εκατομμύρια ευρώ. Και με την καριέρα του ενός να διαγράφει αντίθετη πορεία από του άλλου, είναι σχεδόν αδύνατο ο Lamar να περάσει ποτέ την Khloe σε περιουσία. Εμείς πάντως είμαστε με τον Lamar.

Ο Marko Jaric βγάζει λιγότερα από την Adriana Lima

 

Ας κάνουμε μία μικρή παύση. Κι αφού φωνάξουμε ένα “ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΓΙΑΡΙΤΣ” για τα χρόνια που πέρασε στα γήπεδά μας ο Σέρβος, ας φωνάξουμε κι ένα “ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΑΝΤΡΙΑΝΑ” για τα χρόνια που πέρασε στα μυαλά μας η Βραζιλιάνα. Ποιο NBA, ποια Liga, ποιες χορηγίες και διαφημίσεις; Το κορίτσι αυτό έχει βγάλει μόνο από την Victoria’s Secret περισσότερα απ’ όσα θα έβγαζε ο Jaric αν έπαιζε ακόμα μπάσκετ. Στα 7,3 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο τα φανερά φανετά της κυρίας Jaric με την καριέρα της να βρίσκεται ακόμα σε αρκετά καλό σημείο.

Ο Hank Baskett βγάζει λιγότερα από την Kendra Wilkinson

 

Ποιος είναι αυτός βασικά; Όσο NFL και να έχεις παρακολουθήσει στη ζωή σου, ο κύριος Baskett είναι θεωρητικά άγνωστος. Κατ’ αρχάς τι όνομα είναι αυτό για να παίξεις football; Όπως και να ‘χει ο πρώην παίκτης των Eagles τα έχει πάει τόσο καλά που εδώ και τρία χρόνια δεν έχει ομάδα. Και μάλλον δεν θα ξαναέχει. Το οποίο αφήνει τη σύζυγο και μητέρα του παιδιού του στη θέση του οικονομικού ηγέτη στο σπίτι. Κι ακόμα κι αν δεν πρωταγωνιστεί πια στα κορίτσια του Playboy Mansion, η Kendra όχι μόνο είχε τη δική της εκπομπή αλλά έχει γυρίσει βίντεο γυμναστικής, έχει γράψει ένα βιβλίο και κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της να εμφανίζεται σε εκπομπές και σειρές.

Ο Tom Brady βγάζει λιγότερα από την Gisele Bundchen

 

Ο για πολλά χρόνια πλέον προβεβλημένος quarterback του NFL, θαυμαστός κύριος Brady, έγινε ένας από τους πλέον μισητούς του πλανήτη όταν έριξε την Gisele. Αυτό που δεν είχε σκεφτεί τότε είναι ότι στη σχέση του, οικονομικά τουλάχιστον, θα ήταν πάντα το νούμερο 2. Κι αυτό γιατί μόνο και μόνο από τα καταγεγραμμένα συμβόλαια, η Gisele βγάζει πάνω από τα διπλάσια εκατομμύρια δολάρια από τον σύζυγό της, με την περιουσία της να ανεβαίνει κατά περίπου 45 εκατομμύρια δολάρια ετησίως.

 

(τα διπλά Tom, τα διπλά)

Υπάρχουν και πολλά άλλα παραδείγματα καταγεγραμμένα αλλά αυτά είναι τα πλέον χτυπητά. Μπράβο στα κορίτσια γενικά, πάντα τέτοια.