WOMEN

Οι Τουρκάλες που θα σε κάνουν να ξεχάσεις το Final 4

Σάββατο είναι, ρεπό έχουν οι ομάδες στην Κωνσταντινούπολη. Ευκαιρία για τους ταξιδευτές να βγουν στο παζάρι μπας και τις πετύχουν.

Παραδέξου το. Δεν τις πήγαινες ποτέ τις Τουρκάλες. Ξέρεις εσύ γιατί, Μεγαλοϊδεάτη. Το θέμα είναι ότι μετά την αγάπη της Tugce για τον Γιώργο Σεϊταρίδη και του Selim για την Νάντια Ζαγκλή, τις είδες με λίγο καλύτερο μάτι. Τι; Δεν ξέρεις ποιοι είναι αυτοί που ανέφερα; Ευτυχής είσαι άνθρωπέ μου.

Σαφέστατα και υπάρχουν πολλές ωραίες και sexy γυναίκες στην Τουρκία αλλά βλέπεις εκεί δεν είναι και ιδιαίτερα δημοφιλές το να γδύνονται τα κορίτσια. Οπότε τις περισσότερες τις βλέπουν ντυμένες οι καημένοι και τις ονειρεύονται γυμνές.

Όπως και να ‘χει τις συμπαθούμε τις Τουρκάλες. Ειδικά αν έχουν καμπύλες και στέλνουν μηνύματα σύσφιξης των σχέσεων των δύο λαών. Κάναμε λοιπόν μια έρευνα για να βρούμε εκείνες τις Τουρκάλες τις οποίες θα δεχόμασταν με τιμές και δάφνες στην χώρα.

Sinem Kobal

Δεν μοιάζει και πολύ με Τουρκάλα έτσι ξανθιά που είναι. Μέχρι να την ακούσεις να μιλάει με μια ωραία βαριά προφορά. Ηθοποιός όπως μπορείς να δεις και στο βίντεο, έχει αναγκάσει τους παπαράτσι να την ακολουθούν στις παραλίες για μια sexy φωτό. Μιας και δεν έχει κάνει καμία αισθησιακή φωτογράφηση.

 

Ece Gursel

Από τα πλέον προβεβλημένα μοντέλα της γείτονος μιας και συμμετέχει σε πασαρέλες παγκοσμίως. Έχει κερδίσει διάφορους τίτλους ομορφιάς στην Τουρκία αν και στην πρώτη της απόπειρα για τον διαγωνισμό Μις Τουρκία, είχε έρθει δεύτερη.

 

Sebnem Schaefer

Εμφανέστατες οι Γερμανικές ρίζες στην συγκερκιμένη κοπέλα η οποία ξεκίνησε καριέρα στο modeling στην Τουρκία αλλά μόνο όταν πήγε στην Γερμανία κατάφερε να κλείσει αρκετές δουλειές στον χώρο. Τώρα τελευταία έχει αρχίσει να πολιτικοποιείται στην Τουρκία. Μένει να δούμε αν θα πάρει περισσότερες ψήφους από την Τζούλια.

 

Deniz Akkaya

Σπούδασε φιλοσοφία. Συνεχίζουμε. Είναι ο ορισμός του μοντέλου που τα κάνει όλα μιας και μετά τα πρώτα χρόνια στην πασαρέλα και μερικούς τίτλους ομορφιάς, πέρασε με επιτυχία (?) στην υποκριτική και την παρουσίαση εκπομπών.

 

Tuba Buyukustun

Την χαρακτηρίζουν Monica Bellucci της Τουρκίας. Γι’ αυτό την έβαλα στην λίστα. Για να γελάσουμε λίγο με την παρομοίωση. Κρίμα πάντως να λέμε τόσο μεγάλα λόγια γιατί κατά τα άλλα είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα.

 

Beren Saat

Όλα τα λεφτά στο βίντεο που ακολουθεί είναι ο κύριος με το λαμέ κουστούμι. Ο οποίος χορεύει κιόλας σε ρυθμούς τσιφτετελίου πριν περάσουμε στο προκείμενο. Την Beren Saat. Πιο πολύ για Σοφία Αλιμπέρτη μάς κάνει πάντως παρά για sexy γυναίκα της Τουρκίας.

 

Hadise

Την αφήσαμε για το τέλος μιας και είναι ό,τι κοντινότερο σε sexy γυναίκα βρήκαμε. Νικήτρια σε Pop Idol, συμμετέχουσα σε Eurovision και η μόνη τραγουδίστρια – ανάφτρα που έχει να επιδείξει η Τουρκία. Εξού και τα επικριτικά σχόλια πολιτικών και στρατιωτικών στην γείτονα για τα προκλητικά βίντεο κλιπ της.