HOT RIGHT NOW

Οι βαβαβούμ ‘εξάστερες’ φωτογραφίες της Άννας Διαμαντοπούλου

Λονδίνο, Ζυρίχη, Βιέννη, Ντουμπάι, Αμπού Ντάμπι, Ρατζαστάν. Αυτά είναι μερικά μόνο από τα μέρη που θα γνωρίσεις μέσω του λογαριασμού της στο instagram. Σκέφτεσαι κάποιον καλύτερο ξεναγό;

Είναι μοντέλο. Δεν έχει καμία σχέση με την πρώην Επίτροπο. Και ο λογαριασμός της είναι φουλαρισμένος από φωτό της εντός ή με φόντο εξάστερα ξενοδοχεία. Ώρα να την γνωρίσεις. Όσο αυτό είναι εφικτό, αφού δεν είναι και πολλά γνωστά για την πάρτη της.

 

Αυτό δήλωσε η -αγνώστου ηλικίας- Άννα Διαμαντοπούλου, περσικής, σύμφωνα με την ίδια, καταγωγής, σε Τατιάνα Στεφανίδου και Θέμο Αναστασιάδη σχετικά με το ποιόν του Λιβανέζου επιχειρηματία ο οποίος, μερικούς μήνες πριν, δημοσίευσε στο facebook καυτές φωτό από προσωπικές τους στιγμές.

Το περιστατικό δηλαδή που έκανε επιτέλους την Άννα ευρέως γνωστή. Μια Άννα που απευθύνθηκε αμέσως στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να κατεβάσουν τις φωτό.

Μια Άννα που, ωστόσο, δεν φαίνεται να άφησε αυτό το ‘σκανδαλάκι’ να της επηρεάσει την διάθεση. Κάτι που αποδεικνύει και πάλι το instagram της. Εκεί όπου, αν μη τι άλλο, οι φωτό έχουν γίνει, τον τελευταίο καιρό, ακόμη πιο καυτές.

Προσωπικά, αισθάνομαι δικαιωμένος για την ‘διεθνή’ πορεία της. Βλέπεις την Διαμαντοπούλου την έχω συναντήσει από κοντά πριν από μερικά χρόνια. Όταν δηλαδή υπήρχαν ακόμη αντρικά περιοδικά που μπορούσαν να εκμεταλλευτούν τα προσόντα που τόσο απλόχερα φαίνεται να έχει την διάθεση να μας δείξει.

Τότε δεν κατάφερα να πάρω την έγκριση από τον εκδότη για την φωτογράφηση. Βλέπεις το κορίτσι ήταν στα ξεκινήματα. Και όλες οι φωτογραφήσεις που έκανε ήταν από club δίπλα στην φίλη της (τότε, δεν ξέρω αν είναι ακόμη) Ζέτα Θεοδωροπούλου.

Ή από κοινές τους διακοπές

Άσε που είχε, αν θυμάμαι σωστά, και ένα μικρό πρόβλημα με την επιδερμίδα της που χρειαζόταν πολύ photoshop για να στρώσει.

Επίσης το σώμα της, από τότε καμπυλωτό σε όλα τα σωστά σημεία, δεν ήταν ακόμη όσο γυμνασμένο όσο θα έπρεπε. Είχε τις ατέλειές του. Ατέλειες που θέλεις να έχει το κορίτσι σου. Όχι όμως ένα μοντέλο που κλείνεις για φωτογράφηση.

Ατέλειες που, για να εξηγούμαστε και να μην παρεξηγούμαστε, δεν υπάρχουν πια. Η τωρινή Διαμαντοπούλου είναι σαφώς βελτιωμένο μοντέλο. Διεθνών προδιαγραφών και με ISO 9000.

Από τότε πάντως, από εκείνη την ‘μοιραία’ μας συνάντηση, παρακολουθώ στενά την πορεία της. Μου έχει μείνει, αν θες, κάτι σαν φωτογραφικό απωθημένο. Εκείνη που ‘ξέφυγε’. Και με χαρά είδα να την φωτογραφίζει, εντελώς απρόσμενα, αφού άλλα κορίτσια προτιμούσαν συνήθως, το Status.

Όπως με χαρά την είδα να πρωταγωνιστεί σε ένα videoclip του Νίκου Βέρτη.

 

Και στο Sexy Papi του Claydee ως σέξι αεροσυνοδός

 

Με άλλα λόγια, με χαρά την είδα να προοδεύει. Να προοδεύει και να αρχίσει να ταξιδεύει. Ευρώπη, Ινδία και κυρίως Μέση Ανατολή.

Μεταξύ μας, για την πάρτη της, 5.000 followers στο instagram είναι πολύ λίγοι. Στην τελική τι παραπάνω έχει η Kardashian από εκείνη; Άσε που σε κάποιες φωτό ψιλο-μοιάζουν. Προφανώς εξαιτίας της κοινής καταγωγής.

Εντάξει, το ξέρω ότι γίνομαι υπερβολικός. Απλώς, αν ήμασταν σε άλλες εποχές, η Άννα θα είχε ήδη κάνει 3-4 εξώφυλλα μέχρι τώρα. Σκεφτείτε δηλαδή πως θα έβγαινε αυτό το κορίτσι αν βρισκόταν στον δρόμο της ένας σοβαρός φωτογράφος. Κάτι που, δυστυχώς, μέχρι τώρα δεν έχει συμβεί.

Δεν πειράζει. Η Άννα είναι εμφανώς σκληρό καρύδι. Και de facto ταξιδιάρα…ψυχή. Οπότε, προς το παρόν, ας της επιτρέψουμε να συνεχίσει να είναι ο εθνικός ξεναγός μας.

‘Τη μια μέρα μπορεί να΄μαι πολύ ναζιάρα και την άλλη να έχω τρελά νεύρα και να αρχίσω να ουρλιάζω. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα βαρεθείς κλεισμένος σ΄ένα σπίτι μαζί μου’