PUBLI

Όλοι έχουν απωθημένο ένα suicide girl

Το SuicideGirls.com έκλεισε 13 χρόνια ζωής κι εμείς υποκλινόμαστε στα alternative fashion models ή ελληνιστί, στις πιο διαχρονικές φαντασιώσεις μας.

Ο Chuck Palahniuk έχει σημαδέψει την ποπ κουλτούρα με περισσότερους τρόπους απ’ όσους μπορεί να καταμετρήσει ο ίδιος. Εκτός από το ‘Fight Club’ που οι πιο πολλοί γνωρίσαμε απ’ τη μεταφορά του στον κινηματογράφο, ο Αμερικάνος συγγραφέας έχει και ένα κρυφό παράσημο. Αυτό του νονού του όρου ‘suicide girls’.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η ‘Missy Suicide’, συνιδρυτής του SuicideGirls.com που έκλεισε 13 χρόνια online και μετρά αισίως 10 εκατομμύρια ακόλουθους στα social media.

suicide 

“Το 2001, τα κορίτσια με τατουάζ και πίρσινγκ δεν εξυμνούνταν πουθενά για την ομορφιά τους κι έτσι θέλησα να φωτογραφίσω μερικά για να δείξω τη σέξι τους πλευρά και το πόσο καλά νιώθουν με το σώμα και τον εαυτό τους. Όταν ξεκινούσε το site, σέξι θεωρούνταν μόνο τα μοντέλα όπως η Kate Moss και γυναίκες με σιλικόνη όπως η Pamela Anderson”, εξηγούσε πριν λίγες μέρες η Missy Suicide στο Esquire.

Στο SuicideGirls.com, τα πράγματα είναι οργανωμένα με έναν τρόπο που σου ρίχνει τα σαγόνια. Και όχι, δεν ευθύνονται γι’ αυτό μόνο τα κορίτσια που δημιουργούν προφίλ και ανεβάζουν βίντεο, φωτογραφίες και σκέψεις τους. Αυτό είναι το ένα υπόδειγμα οργάνωσης.

To δεύτερο υπόδειγμα είναι το δίκτυο που έχει στηθεί με άξονα το site. Burlesque tours, παιχνίδια, dvds, βιβλία, κόμιξ, ομώνυμη σειρά ρούχων και ένα σωρό τρόποι να ενδώσεις και να μυηθείς στην κουλτούρα των πιο σέξι punk-rock pinups.

Η θεωρία του κοριτσιού της διπλανής πόρτας

Αν και μας πήρε μερικές παραγράφους μέχρι να το κάνουμε ακόμα πιο σαφές, εδώ στο ΟΝΕΜΑΝ όχι απλώς παραδεχόμαστε, αλλά τιμάμε βαθιά τα suicide girls όλου του κόσμου. Μια από τις πιο φανταστικές αφορμές για να κάνουμε κάτι τέτοιο ήταν και η Dani California, η 22χρονη βοηθός του Charlie στις πρώτες δύο σεζόν του Californication.

Εκτός του ότι η Rachel Miner -όπως λέγεται κανονικά- λόγκαρε και μέσω του ρόλου της στη σειρά στο SuicideGirls, διατηρεί προφίλ στο site, γεγονός για το οποίο ήμασταν σχεδόν βέβαιοι από την πρώτη στιγμή που την είδαμε.

Μπορεί η Miner να μην είναι το τυπικό κορίτσι της διπλανής πόρτας (σ.σ. αν έχετε κάτι σε Miner που να μένει δίπλα σας, ενημερώστε και θα είμαι εκεί σε δευτερόλεπτα), αλλά η θεωρία που ταυτίζει τα suicide girls με τέτοια ‘καθημερινά’ κορίτσια δεν είναι ούτε πολύ μακριά, αλλά ούτε και πολύ κοντά στην αλήθεια.

 

Στο ναό των SG

Αυτή τη στιγμή το SuicideGirls.com φιλοξενεί 2.647 ενεργά προφίλ κοριτσιών, τα περισσότερα των οποίων μπορείς να δεις μόνο αν πληρώσεις τη συνδρομή που προβλέπεται. Τα κριτήρια για να μπει ένα κορίτσι στο ‘ναό’ των SG δεν είναι και τόσο χαλαρά, αν αναλογιστείς ότι κάθε εβδομάδα κάνουν αίτηση πάνω από χίλια.

Στο site θα βρεις από προφίλ κοριτσιών-ορισμού του ‘suicide girl’, με έντονα τατουάζ, περίεργα μαλλιά στο χτένισμα και στο χρώμα, και septum μέχρι πιο light εκδοχές κοριτσιών λίγο μακριά απ’ το αρχετυπικό suicide girl.

Στην ενότητα profiles πάντως, θα βρεις κορίτσια που μοιράζονται προσωπικές φωτογραφίες με ποσταρίσματα εν είδη Instagram. Η συγκεκριμένη ενότητα είναι ένας πειστικός τρόπος να ξεκολλήσει η ταμπέλα του alt porn απ’ τα suicide girls. Η ταμπέλα σέξι μπορεί να παραμείνει πάνω τους, κανένα πρόβλημα.

Για να το συμμαζέψει ακόμη πιο επίσημα και να καταργήσει τα στερεότυπα, η Missy Suicide έκανε μνεία, με αφορμή τα 13α γενέθλια του site, στο ποια είναι η κοινή αντίληψη για τις προσωπικές ζωές των suicide girls (spoiler alert: Δεν είναι και η καλύτερη).