WOMEN

Onewoman Countdown. Από τη θέση 100 στο νούμερο 51

Σημασία δεν έχει μόνο ποιά κέρδισε τον διαγωνισμό. Αλλά και ποιές έχασαν. Παρουσιάζουμε εκείνες που κατέλαβαν τις θέσεις 51 έως και 100. Με τη σωστή σειρά.

Η μάχη για την ανάδειξη της Onewoman ήταν ιδιαιτέρως σκληρή. Με τις διαγωνιζόμενες να απέχουν μόλις μερικές ψήφους η μία από την άλλη, όπως θα διαπιστώσεις και μόνος σου. Κάθε ψηφοφορία όμως, πέρα από την τυχερή νικήτρια και εκείνες που βολεύονται με τη δεκάδα, επιφυλάσσει δυσάρεστα νέα για εκείνες που στριμώχνονται στον πάτο.

Εμείς δεν το βλέπουμε ακριβώς έτσι. Γιατί για να τις συμπεριλάβουμε σε μία τόσο μικρή λίστα 100 γυναικών, σημαίνει ότι έχουν εκείνο το στοιχείο που μας έκανε να τις συμπεριλάβουμε στον διαγωνισμό. Με δυο λόγια μάς αρέσουν. Άλλες λιγότερο άλλες περισσότερο.

Το κοινό όμως αποφάσισε και τις κατέταξε στις θέσεις από το 100 έως και το 51. Πάμε να δούμε ποιές είναι και πώς τα πήγαν στον διαγωνισμό μας.

100

Όνομα: Ελένη Πετρουλάκη

Ψήφοι: 1189

Το σχόλιο: Μπορεί η τελευταία θέση να μην είναι τιμητική αλλά δεν νομίζω να στεναχωρηθεί φοβερά η γυναίκα που μας έκανε για πρώτη φορά να κοιτάξουμε τις γυμνάστριες.

99

Όνομα: Μαρία Ένεζλη

Ψήφοι: 1191

Το σχόλιο: Σε μικρή απόσταση από το τέλος, ένα από τα πιο όμορφα και γλυκά πρόσωπα της τηλεόρασης, το οποίο όμως δεν έχει χτίσει πολύ φανατικό κοινό απ’ ότι φαίνεται.

98

Όνομα: Κάτια Δέδε

Ψήφοι: 1205

Το σχόλιο: Για πρώην playmate η θέση στη γενική ακτάταξη είναι πολύ περίεργη. Μάλλον εκείνοι που την ανέδειξαν σε λαγουδάκι της χρονιάς, τώρα κοιμόντουσαν.

97

Όνομα: Βίκυ Καγιά

Ψήφοι: 1217

Το σχόλιο: Την δεκαετία του 90, η Βίκυ Καγιά ποζάριζε σε όλα τα ανδρικά περιοδικά. Η παρουσία της σε μιούζικαλ και τηλεόραση μάλλον έσβησαν λίγο τον χαρακτηρισμό του sex symbol.

96

Όνομα: Νάσια Μυλωνά

Ψήφοι: 1219

Το σχόλιο: Από τις πιο όμορφες Ελληνίδες που ασχολούνται με το modeling. Κατάφερε να γίνει γνωστή εκεί που έπρεπε. Στο χώρο της μόδας και όχι τις τηλεοράσεις. Εξού και η θέση.

95

Όνομα: Κάτια Ζυγούλη

Ψήφοι: 1295

Το σχόλιο: Τι σου κάνει ένας γάμος με τον άντρα που έχουμε μάθει να ζηλεύουμε και 2 παιδιά. Η Κάτια που κάποτε θα φιγουράριζε εύκολα στην πρώτη δεκάδα, τώρα βρίσκεται στην πρώτη από το τέλος.

94

Όνομα: Τατιάνα Στεφανίδου

Ψήφοι: 1353

Το σχόλιο: Πολλοί διαφώνησαν με το γεγονός ότι την συμπεριλάβαμε στη λίστα. Η Τατιάνα όμως αν και λίγες θέσεις από το τέλος, έχει το δικό της κοινό. Μικρό αλλά υπαρκτό.

93

Όνομα: Ναντίν Ξηντάρα

Ψήφοι: 1357

Το σχόλιο: Η συμμετοχή της στο Steps και μια αρκετά σεμνή φωτογράφηση στο Nitro δεν ήταν αρκετά για να την εντυπώσουν στο μυαλό των ανδρών. Περιμένουμε περισσότερα από εκείνη.

92

Όνομα: Δέσποινα Βανδή

Ψήφοι: 1421

Το σχόλιο: ξεκίνησε ζεστά τον διαγωνισμό χάρη στο fan club αλλά απ’ ότι φαίνεται αυτό δεν ήταν αρκετό. Αν ο διαγωνισμός είχε γίνει πριν μερικά χρόνια, σίγουρα θα τα πήγαινε καλύτερα.

91

Όνομα: Τζένη Μπαλατσινού

Ψήφοι: 1480

Το σχόλιο: Η παρουσία της στο Dancing on Ice την έφερε ξανά στα τηλεοπτικά δρώμενα και τις προτιμήσεις των ανδρών. Όχι σε πολύ καλή θέση αλλά κανένας άνδρας δεν ξεχνά τα 90s.

90

Όνομα: Λυδία Παπαιωάννου

Ψήφοι: 1729

Το σχόλιο: Αυτοί οι 1729 που πάτησαν κλικ δίπλα στο όνομα της Λυδίας έχουν ανακαλύψει ότι δίπλα σε αυτή την fun προσωπικότητα, υπάρχει και μια ωραία γυναίκα.

89

Όνομα: Ευγενία Δημητροπούλου

Ψήφοι: 1739

Το σχόλιο: Το πέρασμά της από το Νησί ήταν αρκετό για να μπει στη λίστα μας. Στο διαγωνισμό δεν τα πήγε τόσο καλά όσο περιμέναμε αλλά αναμένουμε δυναμική συνέχεια από την Ευγενία.

88

Όνομα: Θάλεια Ματίκα

Ψήφοι: 1747

Το σχόλιο: Έχει καιρό να εμφανιστεί στα τηλεοπτικά δρώμενα αλλά δεν θα ήταν δυνατόν, μια γυναίκα που κάποτε σε ανάγκαζε να κάθεσαι μπροστά στην τηλεόραση να ξεχαστεί τόσο εύκολα.

87

Όνομα: Ναταλία Δραγούμη

Ψήφοι: 1749

Το σχόλιο: Μερικές sexy εμφανίσεις της στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο έκαναν τον ανδρικό πληθυσμό να σημειώσει το όνομά της. Από τις αγαπημένες της προηγούμενης δεκαετίας.

86

Όνομα: Μαρία Τσουρή

Ψήφοι: 1750

Το σχόλιο: Μερικές Κυριακές βράδυ μπροστά σε ευρύ κοινό και η πολίστρια του Ολυμπιακού κατάφερε να κλέψει καρδιές. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που παρακολοθούσαν το show μόνο για εκείνη.

85

Όνομα: Νίκη Κάρτσωνα

Ψήφοι: 1777

Το σχόλιο: Από τις λίγες ξανθιές του ελληνικού modeling που κατάφεραν να πετύχουν και στην ελληνική τηλεόραση. Η Νίκη Κάρτσωνα έφερε μια φινέτσα που έλειπε στις εκπομπές lifestyle.

84

Όνομα: Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους

Ψήφοι: 1782

Το σχόλιο: Η μελαχρινή που ως τσιγγανοπούλα έκλεψε την καρδιά του Απόστολου Γκλέτσου και όχι μόνο. Φέτος επανέρχεται στο πλευρό του Γιάννη Μπέζου και δίκαια έχει μια θέση σε αυτά τα αποτελέσματα.

83

Όνομα: Tamta

Ψήφοι: 1782

Το σχόλιο: Χαράσσοντας το δικό της απόλυτα προσωπικό στυλ, η Tamta έχει καταφέρει να ξεχωρίσει για αυτό το λόγο. Κάτω όμως από τα εκκεντρικά ρούχα και το make-up κρύβεται μια πολύ όμορφη γυναίκα.

82

Όνομα: Μαριάντα Πιερίδη

Ψήφοι: 1797

Το σχόλιο: Το 2005 απασχολούσε εβδομαδιαία και μηνιαία περιοδικά συνεχώς. Μπαίνοντας στα 10s η Μαριάντα εξαφανίστηκε, με αποτέλεσμα να βρεθεί σε αυτή τη θέση και στον διαγωνισμό μας.

81

Όνομα: Ειρήνη Παπαδοπούλου

Ψήφοι: 1806

Το σχόλιο: Μπορεί η θέση αυτή να μην είναι τόσο κολακευτική αλλά μιλάμε για ένα ανερχόμενο κορίτσι που έχει πολλά ακόμα να δείξει, όπως καταλάβαμε και από την τελευταία της φωτογράφηση.

80

Όνομα: Άννα Πρέλεβιτς

Ψήφοι: 1896

Το σχόλιο: Η πρώην Σταρ Ελλάς δεν κατάφερε να κάνει τον ντόρο που περιμέναμε την προηγούμενη χρονιά. Φέτος όμως, αναλαμβάνοντας μερικές εκπομπές στο MAD, ανεβαίνει σταθερά.

79

Όνομα: Ιωάννα Παππά

Ψήφοι: 1898

Το σχόλιο: Αν η ψηφοφορία γινόταν μια τυχαία Τρίτη του 2003, η Ιωάννα θα ήταν αδιαμφισβήτητα η νικήτρια. Κι αυτό γιατί το Κλείσε τα Μάτια παιζόταν Δευτέρες. Και η Ιωάννα Παππά ήταν η μόνη γυναίκα που υπήρχε στο μυαλό των ανδρών. Περίπου.

78

Όνομα: Βασιλική Τσεκούρα

Ψήφοι: 1913

Το σχόλιο: Άλλη μια γυμνάστρια που κατάφερε να ξεφύγει από τα γυμναστήρια και να πάρει την δική της δημοσιότητα με καλά απ’ ότι φαίνεται αποτελέσματα. Το δυστυχές είναι ότι την έχουμε χάσει τώρα τελευταία.

77

Όνομα: Χρύσα Δρακάκη

Ψήφοι: 1976

Το σχόλιο: Από τις πιο εντυπωσιακές ξανθιές που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, η Χρύσα πληρώνει το γεγονός ότι τώρα που εκείνη ανεβαίνει, τα ανδρικά περιοδικά που θα την αποθέωναν, πεθαίνουν.

76

Όνομα: Μάρω Λύτρα

Ψήφοι: 2037

Το σχόλιο: Πολλά χρόνια μετά το Fame Story, η Μάρω Λύτρα εξακολουθεί να απασχολεί τα ανδρικά μυαλά. Συνολικά 2037 ανδρικά μυαλά που ψήφισαν στον διαγωνισμό.

75

Όνομα: Φαίη Σκορδά

Ψήφοι: 2092

Το σχόλιο: Μπορεί ο γάμος και η μετακόμιση στο MEGA να της πηγαίνουν πολύ αλλά εκείνο το ντεκολτέ που την έκανε μία από τις πιο περιζήτητες γυναίκες της tv, μάλλον το άφησε στο ALTER.

74

Όνομα: Σία Κοσιώνη

Ψήφοι: 2106

Το σχόλιο: Πολλοί μας λιδώρισαν για το ότι την βάλαμε στη λίστα. Η κατάταξή της μαρτυρά ότι είχε θέση στο Onewoman 2011. Ναι, με το ταγιέρ και το σοβαρό ύφος των ειδήσεων.

73

Όνομα: Μαριέττα Χρουσαλά

Ψήφοι: 2132

Το σχόλιο: Ένα χρόνο έλειψε η Μαριέττα από τους τηλεοπτικούς δέκτες και το κοινό είναι αμείλικτο με το κορίτσι που ηταν sexy όσο λίγες στο περσινό Dancing With ths Stars.

72

Όνομα: Βίκυ Χατζηβασιλείου

Ψήφοι: 2137

Το σχόλιο: Τόσο κλάμα έχει ρίξει η Βίκυ στην εκπομπή της και το ανδρικό κοινό την παρηγόρησε με ψήφους. 2137 για την ακρίβεια και μια καλή θέση αν αναλογιστείς ότι δεν πουλάει καθόλου την sexy πλευρά του εαυτού της.

71

Όνομα: Νάντια Σερλίδου

Ψήφοι: 2158

Το σχόλιο: Νούμερο 71 στην κατάταξη, νούμερο 1 στις καρδιές των Πελαργών που ακολουθούσαν την Εθνική το 2007 και το 2008. Αυτή τη στιγμή διαπρέπει. Κι ας μην το ξέρουν πολλοί.

70

Όνομα: Δέσποινα Καμπούρη

Ψήφοι: 2166

Το σχόλιο: Πάντα σε ρόλο πίσω από την κάμερα ή ντροπαλά μπροστά, η Δέσποινα υπήρχε στη συνείδηση του κόσμου. Και τώρα που εμφανίστηκε για τα καλά στον ΣΚΑΙ, κερδίζει θέσεις και στις προτιμήσεις τω ανδρών.

69

Όνομα: Πατρίτσια Περιστέρη

Ψήφοι: 2167

Το σχόλιο: Μακριά από τις sexy φωτογραφήσεις του 2006 και από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του 2009, η Πατρίτσια καταφέρνει να κερδίσει πάνω από 2 χιλιάδες ψήφους. Έτσι απλά.

68

Όνομα: Ντορέττα Παπαδημητρίου

Ψήφοι: 2253

Το σχόλιο: Από τις πιο ωραίες γυναίκες ηθοποιούς που είδαμε στα σίριαλ του Παπακαλιάτη (αν και για λίγο), η Ντορέττα αρέσει πολύ. Αν και η στάμπα της μάνας τής έκοψε λίγη από τη φόρα στον διαγωνισμό.

67

Όνομα: Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Ψήφοι: 2273

Το σχόλιο: Μιλάμε για το κορίτσι που αναδείχτηκε Σταρ Ελλάς για το 2011 και μας εκπροσώπησε στο Μις Υφήλιος. Πολύ όμορφη κοπέλα που χαιρόμαστε να βλέπουμε στις πασαρέλες και όχι στα ανδρικά περιοδικά.

66

Όνομα: Έλενα Ράπτη

Ψήφοι: 2312

Το σχόλιο: Η Ωραία Ελένη της πολιτικής μιας και πολλοί είναι εκείνοι οι βουλευτές που την παρακολουθούν να μιλά στη Βουλή χαζεύοντας στο iPad τους παπαρατσέ φωτογραφίες της από παραλίες. Λέμε τώρα.

65

Όνομα: Ευγενία Μανωλίδου

Ψήφοι: 2328

Το σχόλιο: Υπουργός ο Άδωνις αλλά και η Ευγενία δεν τα πάει άσχημα. Τελευταία έχουν αρχίσει τις συγκρίσεις με την Μπεκατώρου. Εμείς ξέρουμε ότι την θέλουμε πίσω στην τηλεόραση.

64

Όνομα: Βίκυ Παπαδοπούλου

Ψήφοι: 2338

Το σχόλιο: Δική της η επιλογή να φωτογραφίζεται σπάνια και να μην είναι όλη την ώρα στα φώτα της δημοσιότητας. 2338 άνδρες συμφωνούν ότι θέλουμε κι άλλη Βίκυ.

63

Όνομα: Έβελυν Καζαντζόγλου

Ψήφοι: 2369

Το σχόλιο: Η Έβελυν την έκανε για την Κύπρο αυτή τη χρονιά αφήνοντας παρακαταθήκη τηλεοπτικές εμφανίσεις και sexy φωτογραφήσεις που της χάρισαν και αυτές τις ψήφους.

62

Όνομα: Νάταλι Θάνου

Ψήφοι: 2377

Το σχόλιο: Έχει περίπου δύο χρόνια να ποζάρει σε κάποιο ανδρικό περιοδικό αλλά μετά την επιτυχία της στα Playmate κατάφερε να φτιάξει όνομα στον ανδρικό εγκέφαλο. Όχι άδικα.

61

Όνομα: Σίσσυ Φειδά

Ψήφοι: 2398

Το σχόλιο: Η “αυστηρή” κυρία της tv μιας και σε κάθε της εμφάνιση μάς βγάζει κάτι από Μανωλίδου. Ελπίζουμε οι ψήφοι να είναι αρκετοί για να έρθει από εδώ να μας επαναδιακοσμήσει τα γραφεία.

60

Όνομα: Τζένη Μπότση

Ψήφοι: 2410

Το σχόλιο: Μερικές παθιασμένες σκηνές έρωτα με τον Στράτο Τζώτζογλου έκαναν την Τζένη να χαραχτεί μια για πάντα στον ανδρικό σκληρό δίσκο. Εκεί δίπλα στα βιντεάκια της.

59

Όνομα: Αγγελίνα Ματαλιωτάκη

Ψήφοι: 2484

Το σχόλιο: Πολύ όμορφη μελαχρινη η οποία έκανε το πέρασμά της από τον Θέμο Αναστασιάδη αλλά έτυχε στην “κακή για τα μοντέλα” εποχή της τηλεόρασης.

58

Όνομα: Σύλβια Παπαδάκη

Ψήφοι: 2498

Το σχόλιο: Ίσως το πιο ωραίο φυσικό στήθος που έχει γεννήσει αυτή η χώρα, η Σύλβια έχει εγκαταλείψει τώρα τελευταία την Ελλάδα. Sylvia come back.

57

Όνομα: Ζέτα Δούκα

Ψήφοι: 2522

Το σχόλιο: Αν περάσεις ένα δίωρο βλέποντας την Νήσο 2, θα συνειδηιτοποιήσεις ότι αυτό το σώμα αξίζει να το βλέπεις και να το ξαναβλέπεις. Και στη μικρή και στην μεγάλη οθόνη.

56

Όνομα: Άννα Δημητρίεβιτς

Ψήφοι: 2526

Το σχόλιο: Με την επάνοδό της φέτος στην τηλεόραση και το “Με λένε Βαγγέλη” θυμηθήκαμε ότι υπάρχει. Και απ’ ότι φαίνεται το θυμήθηκαν και οι υπόλοιποι άντρες, ανεβάζοντάς την κοντά στη μέση της βαθμολογίας.

55

Όνομα: Τζούλια Αλεξανδράτου

Ψήφοι: 2547

Το σχόλιο: Η γυναίκα που έκανε την Ελλάδα να παλεύει για μια κόπια του DVD της (του πρώτου φυσικά), βρίσκεται τώρα μοιραία στη θέση νούμερο 55. Και πολύ δύσκολα θα μπορούσε ποτέ να ξανανέβει.

54

Όνομα: Κατερίνα Σκουρλή

Ψήφοι: 2566

Το σχόλιο: Όμορφο και πολύ νεαρό κορίτσι που εμφανίστηκε πρόπερσι με ένα εξώφυλλο στο MAX για να αποθεωθεί την περασμένη χρονιά από το Nitro. Στην καλή εποχή του modeling θα είχε σίγουρα μια καλύτερη θέση.

53

Όνομα: Έλλη Κοκκίνου

Ψήφοι: 2580

Το σχόλιο: Τίμια θέση για την sexy Έλλη μιας και τα τελευταία χρόνια έχει μείνει μακριά από εμφανίσεις που προκαλούν τον ανδρικό εγκέφαλο. Είναι και το παιδί βλέπετε.

52

Όνομα: Σεράινα Καζαμία

Ψήφοι: 2581

Το σχόλιο: Η νικήτρια του πρώτου Next Top Model άξιζε μια θέση στο Ελληνικό modeling. Και μια καλύτερη θέση σε αυτόν τον διαγωνισμό. Αλλά ο λαός μίλησε.

51

Όνομα: Ιωάννα Πηλιχού

Ψήφοι: 2612

Το σχόλιο: Μια ηθοποιός που όσες φορές κι αν την κοιτάξεις δεν μπορείς να είσαι σίγουρος γιατί την γουστάρεις. Την γουστάρεις όμως. Κι αυτό έχει σημασία.

 

Μείνε συντονισμένος για να μάθεις ποιές βρέθηκαν και στην πρώτη πενηντάδα του διαγωνισμού αλλά και την μεγάλη νικήτρια.