HOT RIGHT NOW

Όταν η Λάουρα Νάργες έμπηξε τα κλάματα

Κάθε Κυριακή στο Dancing 'γδύνεται' όλο και πιο πολύ. Και αυτή τη φορά χωρίς δάκρυα.

Δεν της το έχω πει ποτέ, αλλά η Λάουρα μου χρωστάει ένα Mac. Αυτό που βραχυκύκλωσα όταν μου έπεσε πάνω του η κούπα του καφέ που κρατούσα. Όλα αυτά όταν ο art director, στο αντρικό περιοδικό που δούλευα, μου άνοιξε τις φωτογραφίες του Βαγγέλη Παλαμάρη. Της πρώτης και τελευταίας δηλαδή σέξι φωτογράφησης που έχει κάνει στην ζωή της.

 

Το κανάλι στο οποίο δούλευε τότε δεν ήταν καθόλου ευχαριστημένο. Ούτε και η ίδια η Λάουρα που, όντως αυθεντικά ευαίσθητη, την είχαν πάρει τα δάκρυα στους διαδρόμους. Ή τουλάχιστον αυτό μου είχε μεταφέρει ένα από τα παιδιά που δούλευαν μαζί.

Ποιο το πρόβλημα; Ότι μόλις είχε κυκλοφορήσει το περιοδικό που φιλοξενούσε μια βαρβάτη οχτασέλιδη φωτογράφησή της. Η οποία θεωρήθηκε υπερβολικά σέξι.

 

Η αλήθεια είναι ότι η Λάουρα δεν έφταιγε. Γιατί εκείνη το μόνο που έκανε ήταν να χαμογελάει στον φακό. Το γεγονός ότι είναι το πιο εξωφρενικά φωτογενές πλάσμα που έχω ποτέ γνωρίσει, είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.

Όπως δεν φταίγαμε και εμείς. Το αρχικό πλάνο είναι να της κάνουμε μια λήψη, προκειμένου να της κάνουμε ένα θεματάκι μιας σελίδας. Για αυτό και, όπως μπορείτε να δείτε στις εικόνες, δεν υπάρχει ιδιαίτερη φροντίδα στο styling ή στο location.

 

Αλλά η Λάουρα μας τίναξε στα μυαλά στον αέρα.

Χωρίς να έχει καμία απολύτως πρόθεση να βγει σέξι (κάτι που ειλικρινά και ακράδαντα πιστεύει πως δεν είναι), μας προέκυψε ως μια ελληνική -για την ακρίβεια ελληνογερμανική- εκδοχή της Heidi Klum.

Και όχι, αυτό δεν είναι υπερβολή. (Αν φυσικά εξαιρέσεις τα 25 εκατοστά ύψους που τις χωρίζουν)

 

 

Ο μόνος λόγος που αναφέρω τώρα το συγκεκριμένο backstage, είναι επειδή βλέπω την ιστορία να επαναλαμβάνεται στο Dancing.

 

Κάθε εβδομάδα που περνάει, η Λάουρα κάνει τα μάτια του αντρικού κοινού να γουρλώνουν όλο και περισσότερο.

Είτε χορεύει με τα λευκά της τα εσώρουχα, είτε κουνάει τους γοφούς της με Σακίρικες ταχύτητες, είτε παίρνει αγκαλιά ένα φίδι (έστω και ψεύτικο) προκειμένου να κάνει πραγματικότητα το παιδικό της όνειρο και να χορέψει Britney Spears.

 

Η διαφορά της όμως π.χ. με την Παπαβασιλείου, είναι ότι η Νάργες δεν θέλει να βγει σέξι.

Γιατί, πολύ απλά, δεν ξέρει πως.

 

Εκείνη θέλει μονάχα να  βγει και να χορέψει (έστω και αν πρόκειται για latin και όχι για το χιπ χοπ που τόσο αγαπά) .

Και αυτό είναι που την καθιστά τόσο δυνητικά ενδιαφέρουσα.

 

Ότι η Λάουρα, αυτή που κάποιοι κράζουν ως ‘όχι ιδιαίτερα συναρπαστική’ στις συνεντεύξεις της ή στην περσινή της θητεία ως συμπαρουσιάστρια του Θέμου, είναι στην πραγματικότητα εκείνη η γυναίκα που μπορεί να κάνει την διαφορά.

 

Αρκεί φυσικά να αποφασίσει κάποια στιγμή να γίνει γυναίκα και να σταματήσει να είναι (σ.σ. γιατί είναι, δεν το παίζει) απλά το χαριτωμένο κοριτσάκι με την περίεργη προφορά που της λείπει που δεν μπορεί να κάνει Χριστούγεννα με τους γονείς της.

 

Και όχι, δεν χρειάζεται να κάνει ακόμη μια, πιο καθαρόαιμα σέξι, φωτογράφηση για να την εκτιμήσουμε.

 

Αλλά κάτι τέτοιο θα ήταν μια πολύ καλή αρχή.