HOT RIGHT NOW

Ποιός φοβάται τη λυκάνθρωπο Laura Vandervoort;

Στα 29 της η πρώην εξωγήινη σαυρό-πριγκίπισσα του V κατέκτησε με νύχια και με δόντια τον πρώτο της πρωταγωνιστικό ρόλο στο Bitten. Εννοείται ότι είμαστε εδώ για να την ενθαρρύνουμε.

Έχουν περάσει πάνω από δυο χρόνια από την τελευταία φορά (βλέπε το τέλος του V) που η αγγελική -169 εκατοστών- Καναδέζα με τη μαύρη ζώνη στο καράτε μας έδωσε αφορμή να ασχοληθούμε μαζί της. Από τότε οι δρόμοι μας χώρισαν με εκείνη να πέφτει στην ανυποληψία τηλε-ταινιών, cameo και διαφημίσεων της PETA. Την είχαμε ξεγραμμένη. Ευτυχώς κάναμε λάθος.

Τάδε έφη το  ξανθό κοριτσάκι -που επιβιώσε από την μηνιγγίτιδα και από το ψυχικό τραλαλά του να είσαι παιδί σταρ (έστω και στον Καναδά)- σχετικά με το ρόλο της στο Bitten, την τηλεοπτική μεταφορά τω best seller μυθιστορημάτων Women of the Otherworld που αφηγείται την ιστορία μιας μοναχικής γυναίκας-λυκάνθρωπου που προσπαθεί να ζήσει μια κανονική ζωή (βλέπε δεν τρώμε ανθρώπους) μακριά από την αγέλη. Μέχρι που μια σειρά φόνων την αναγκάζει να γυρίζει πίσω.

Τα πρώτα επεισόδια της σειράς, που έχουν προβληθεί ως τώρα, δεν είναι κάτι το οποίο αξίζει να τουιτάρεις τους φίλους σου. Εκτός και αν θεωρείς ότι θα εκτιμήσουν το γεγονός ότι η Laura, για πρώτη φορά στην καριέρα της, είναι εξαιρετικά συχνά γυμνή. Ειδικά στις σκηνές όπου αλλάζει από άνθρωπος σε λυκάνθρωπος (σ.σ. για την ακρίβεια λύκαινα και μάλιστα σε φυσικό μέγεθος, όχι κάποιο υπερφυσικό τέρας).

 

Μάλιστα, επειδή είναι ‘τακτική’, φροντίζει πριν να βγάζει τα ρούχα, τα παπούτσια και τα κοσμήματα και να τα διπλώνει στην ακρούλα. Κάτι που φυσικά και δεν το έκανε στη τύχη, αλλά μετά από πολλή συζήτηση με το σκηνοθέτη. Προφανώς στη λογική ΄δουλειά δεν έχει ο διάολος….’.

 

Η ίδια η Laura, που και έκανε πολύ γυμναστική για να φτάσει στην εξαιρετική φυσική κατάσταση που τη βλέπουμε και επιμένει να κάνει όλα τα δικά της stunts, επιμένει να μιλά στις συνεντεύξεις της για την 2η σεζόν που τη θεωρεί σιγουράκι. Κάτι που της το ευχόμαστε γιατί το κορίτσι πραγματικά αξίζει μια ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει. Έστω και αν χρειάστηκε από πολύ νωρίς να πέσει στα τέσσερα.

 

Μην ανησυχείς πρώην Supergirl. Μια χαρά φαίνεσαι. Δυναμική και καθόλου πρόστυχη. Άλλωστε ένα τσακ θέλεις για να καταφέρεις να μετακομίσεις από το μικρό και ταπεινό διαμέρισμα που μένεις μαζί με το αγόρι σου (‘Είχα μόνο δυο σχέσεις στη ζωή μου. Και οι δυο κράτησαν πάνω από 5 χρόνια’) σε μια έπαυλη λίγο πιο πάνω στο λόφο.

Κρίμα που δεν σου έκατσε με το V. Κρίμα που δεν σου έκατσε με το ρολάκι σου στο TED. Δώστα όλα στο Bitten (‘ είναι πιο ενήλικο, σαν το True Blood’) και ποτέ δεν ξέρεις.

 

H μόνη παρατήρηση που έχουμε να κάνουμε εμείς, τόσο πιστοί σου φαν που μας αρέσεις ακόμη και με τρίχες στην πλάτη, είναι ότι ακόμη δεν μας έχεις δείξει το ζώο που σίγουρα κρύβεις μέσα σου. Δεν μας έχεις δείξει ακόμη πόσο θέλεις να σταματήσεις να είσαι η ενναλακτική των casting directors και να γίνεις η πρώτη τους επιλογή.