WOMEN

Sexy GPS: Πού κάνουν μπάνιο τα μοντέλα;

Ρωτήσαμε και μάθαμε σε ποιες παραλίες της Αττικής θα πετύχεις μερικές από τις πιο sexy γυναίκες του ελληνικού modeling.

Εκεί που παίζεις την ρακέτα σου προσπαθώντας να εντυπωσιάσεις την ξανθιά στην διπλανή ξαπλώστρα, βλέπεις να κόβει βόλτες στην παραλία η Κατερίνα Σκουρλή (ναι, αυτή στην κεντρική φωτό). ΧΑ! Σκηνικό από ταινία φαντασίας; Ούτε καν. Ένα μικρό preview από το επόμενό σου μπάνιο στην Αττική. Αρκεί να ακολουθήσεις τον χάρτη του ONEMAN.

Ψέμματα δεν θα σου πω. Τα περισσότερα μοντέλα δεν θα τα βρεις εύκολα σε παραλίες της Αττικής. Και αυτό γιατί είτε ανεβαίνουν σε μια βάρκα, καλά φουσκωτό, καλά σκάφος και βγαίνουν στα ανοιχτά ή στα νησιά να κάνουν τις βουτιές τους. Είτε γιατί προτιμούν την άνεση ενός σπιτιού με πισίνα για το μαύρισμά τους.

Sexy GPS 

Υπάρχουν όμως και μερικά κορίτσια που τις τιμούν τις παραλίες της Αττικής. Για μερικά Σ/Κ τουλάχιστον πριν πάνε κι εκείνες διακοπές σε κάποιο νησί. Το ONEMAN μίλησε με μερικά από τα κορίτσια του ελληνικού modeling και έμαθε για εσένα, πού προτιμούν να κάνουν τις βουτιές τους. Να δεις και με τα μάτια σου δηλαδή ότι πράγματι μερικές Ελληνίδες δεν χρειάζονται photoshop.

Κατερίνα Σκουρλή

 

Μακριά από τις πολυσύχναστες πλαζ και κοσμικές παραλίες, η Κατερίνα επιλέγει τις παραλίες δίπλα στο Σούνιο για να κάνει το μπάνιο της. Τα Λεγραινά και τα υπόλοιπα κολπάκια εκεί γύρω.

 

Νατάσσα Λυμπερίδου

 

Αφού με ενημέρωσε ότι είναι αναγνώστης του ONEMAN, μου είπε ότι όσες φορές θέλει να πάει για μπάνιο στην Αττική, θα επιλέξει να πάει είτε στο Grand Resort στο Λαγονήσι είτε στον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Κυρίως όμως στο Λαγονήσι.

 

Ευγενία Γκιζέλη

 

Η επιλογή είναι μία για την Ευγενία και δεν είναι άλλη από τον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Οργανωμένα, καθαρά, άνετα και χαλαρωτικά, σε σχέση με τις υπόλοιπες παραλίες της Αττικής.

 

Αγγελίνα Ματαλιωτάκη

 

Τα καλοκαίρια η Αγγελίνα εγκαταλείπει τον Πειραιά για χάρη του εξοχικού που έχει στο Πόρτο Γερμενό. Εκεί θα την βρεις να κάνει τα μπάνια της, όπως είπε. Α ναι, μου παραπονέθηκε ότι δεν της είχα βάλει ωραία φωτογραφία στο Top 100. Διαφωνώ.

 

Χρύσα Δρακάκη

 

Στο ξενοδοχείο στον Αστέρα πάει η Χρύσα. Η οποία με ενημέρωσε κιόλας ότι δεν σκοπεύει να ξαναγίνει ξανθιά. Δεν ξέρω αν απογοητεύεσαι με αυτά τα νέα αλλά η αλήθεια είναι ότι της πάει λίγο περισσότερο το νέο χρώμα.

 

Άρτεμις Αστεριάδη

 

Μπορεί να έχει δικό της Solarium αλλά δεν λέει όχι σε φυσικό μαύρισμα στον ήλιο. Πηγαίνει καθημερινά στον καταδυτικό Όμιλο που βρίσκεται στη Βουλιαγμένη, κάτω από το Αγνάντι.

 

Εύα Δελλή

 

Αν είσαι θαμώνας της Βουλιαγμένης, δεν μπορεί, κάποια στιγμή θα πετύχεις την Εύα εκεί μιας και εκεί κατευθύνεται συνήθως για μπάνιο. Πότε στην πλαζ και πότε στον Αστέρα.

 

Νίκη Περιστέρη

 

Μπορεί να μην την έχεις ακουστά αλλά έχει το σώμα και τις προδιαγραφές να πρωταγωνιστήσει στο modeling. Άσχετα που εκείνη επέλεξε να μην το κάνει. Την πετύχαμε να κάνει check in στην παραλία S Beach στη Βούλα.

BONUS: Δήμητρα Αλεξανδράκη

 

Εγώ την πήρα να μου πει μια παραλία στην Αττική. Εκείνη μου απάντησε ότι την βγάζει καθημερινά στην παραλία Μακένζυ στην Λάρνακα της Κύπρου, όπου έχει ανοίξει beach bar και Sushi bar restaurant, με το όνομα Koo. Αδέρφια μας στην Κύπρο, ξέρετε πού να πάτε τώρα για μπάνιο για να πετύχετε τη Δήμητρα Αλεξανδράκη.