HOT RIGHT NOW

Σοφία Χαρμαντά σταμάτα, δεν αντέχουμε άλλο

Της αξίζει να γίνει γνωστή, πολύ γνωστή, πάρα πολύ γνωστή. Ελάτε να βάλουμε όλοι μαζί ένα χεράκι.

Αυτή είναι η τέταρτη αναφορά που κάνουμε τον τελευταίο καιρό στο ONEMAN στην 20χρονη φοιτήτρια του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων της ΑΣΟΕΕ. Δεν έχουμε εμμονή μαζί της. Απλώς αναγνωρίζουμε τις προοπτικές της.

Την πρώτη φορά που την συνάντησα ήταν, πριν από ένα περίπου χρόνο, σε ένα casting για μη αντρικό περιοδικό. Δεν την επέλεξα, αλλά κράτησα κάβα την κάρτα της στο συρτάρι μου.

 

Ο λόγος; Ότι η Σοφία, από κοντά, θυμίζει πολύ τα κορίτσια των εξώφυλλων της δεκαετίας των 00s. Μια σύγχρονη εκδοχή της Νόνης Δούνια (το ξέρω ότι δεν φαίνεται με τη πρώτη, αλλά έχουν εξίσου έντονα χαρακτηριστικά- σαρκώδη χείλη, μεγάλα μάτια, μη γαλλική μύτη). Mπόνους οι γλουτοί επιπέδου Όλγας Φαρμάκη (ναι, και όμως) και μια έντονη μεσογειακή σεξουαλικότητα (κυριλέ, όχι λαϊκή) που φέρνει σε Αγγελίνα Ματαλιωτάκη.

 

Όλα αυτά βάσει το σουλούπι της, γιατί, κατά τα άλλα, δεν την έχω ακούσει ποτέ να αρθρώνει λέξη, δεν έχει δώσει ποτέ συνέντευξη ως τώρα και δεν την θυμάμαι καθόλου (γενικώς, πόσο μάλλον να μιλάει) από τις guest εμφανίσεις της σε εκπομπές όπως «The 2night show», «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου», «Blind taste» ή τη στήλη της μόδας του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1.

#blindtaste ! Καθημερινα στις 16:30 μαγειρευουμε!!@starchannel #skarmoutsos #starchannel #star

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sofia Harmanda (@sofiaharmanda) στις

 

Προφανώς, όμως, την έχεις σταμπάρει εσύ, κάποιος φίλος σου ή κάποιος φίλος φίλου σου. Αλλιώς δεν εξηγείται το πως, παρόλο που δεν είναι καθόλου γνωστή (έχει κάνει μόνο μια φωτογράφηση για το Kool Magazine) έχει βρεθεί να έχει 26.000 followers στο instagram.

Me for @koolthemagazine   #Spring Issue#shooting #interview Available on AppStore

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sofia Harmanda (@sofiaharmanda) στις

 

Πολύ δηλαδή μεγάλος αριθμός για Ελληνίδα μοντέλα της γενιάς της. Έτσι, όμως, είναι αυτά. Ο πιο σέξι άγγελος της MED δεν είναι σε καμία περίπτωση από εκείνες τις γυναίκες που συναντάς και ξεχνάς.

 

Για την ακρίβεια εκπέμπει, χωρίς να το προσπαθεί καν, μια τόσο έντονη σεξουαλικότητα που νιώθεις ένα κόμπο στο λαιμό σου.

 

Όπως και να’χει, βάζω/βάζουμε στοίχημα ότι δεν πρόκειται να μείνει άγνωστη για πολύ καιρό ακόμη.

 

Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θα βουτήξουμε χωρίς μαγιό στη θάλασσα της online γραφικότητας και θα αρχίσουμε να σας μιλάμε για τις καμπάνιες που έχει κάνει (π.χ. Coppertone) ή τα casting που κάνει στο εξωτερικό και τα οποία θα της ανοίξουν την πόρτα σε διεθνή καριέρα.

 

Η αλήθεια είναι ότι η Σοφία, που κάνει από μικρή μπαλέτο και της αρέσει να χορεύει λάτιν, δεν θα γίνει ποτέ κανονικό μοντέλο πασαρέλας ή μοντέλο αξιώσεων. Το σώμα της έχει απλά υπερβολικά πολλές καμπύλες για να της επιτρέπει να τρέφει τέτοιες ελπίδες.

 

Κάτι που ελπίζω, παρά το νεαρό και αφελές της ηλικίας της, να το καταλαβαίνει και η ίδια (που θεωρεί δικαίως δυνατό σημείο τα χείλια και τα οπίσθια της) ώστε να μην πει τσάμπα σε αυτό το τριπάκι και χρειαστεί να φτάσει στα 30 για να συνειδητοποιήσει ότι ο γιαλός είναι μια χαρά αλλά εκείνη στραβά αρμενίζει.

"Don't worry about those who talk behind your back.They are behind you for a reason"    

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sofia Harmanda (@sofiaharmanda) στις

 

Αντιθέτως, αν το δουλέψει σωστά, η γλυκατζού Χαρμαντά είναι δεδομένο ότι μπορεί να εξελιχθεί τα επόμενα χρόνια σε νέο εθνικό μας sex symbol, με όλα τα benefits (τι θες, έτσι τα έλεγαν στο χωριό μου) που έχει αυτή η θέση. Ή, αν διαθέτει το απαραίτητο λέγειν, κάτι που μένει να αποδειχθεί, να κάνει μια χαρά καριέρα ως παρουσιάστρια.

#moodz✨ 

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sofia Harmanda (@sofiaharmanda) στις

 

Αν, από την άλλη, δεν μπήκε στη σχολή της τυχαία και έχει όντως μυαλό για μπιζνες (παρακαλώ αν υπάρχει κανείς συμφοιτητής της εκεί έξω να μας ενημερώσει πόσο επιμελής φοιτήτρια όντως είναι), τότε δεν βλέπω κανένα λόγο να μην κάνει το πέρασμα στον κόσμο των επιχειρήσεων και των πολυεθνικών όπως π.χ. η εκθαμβωτική Κύπρια Σοφία Γεωργίου.

 

Με άλλα λόγια, η Σοφία είναι όντως χάρμα (ντα) οφθαλμών. Διαφωνείς;

#george_katsanakis#photoshoot#best#greek #photographer #model#brunnete#wet#lips#body#blessed #katsanakis#love

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Sofia Harmanda (@sofiaharmanda) στις