HOT RIGHT NOW

Σου βρήκαμε την νέα Kate Beckinsale και τη λένε India Joy Eisley

Την λένε India Joy (όνομα και πράγμα) Eisley, είναι 22 ετών και στο προηγούμενο Underworld έπαιζε την κόρη της. Ώρα να πάρει το franchise στα χέρια της.

Μπορεί η Kate Beckinsale να είπε στο σύζυγό της (και δημιουργό των Underworld) όταν την πρωτοείδε ότι της θυμίζει ακριβώς τον εαυτό της στα νιάτα της, αλλά, στην πραγματικότητα, η συμπρωταγωνίστρια της Shailene Woodley στο The Secret Life of the American Teenager φέρνει περισσότερο σε Angelina Jolie.

Προσοχή. Δεν το λέμε εμείς αυτό αλλά ο casting director του Maleficent που την έκλεισε αρχικά για να παίξει την 18χρονη εκδοχή της μάγισσας. Και μετά, για άγνωστους λόγους, αναγκάστηκε να την αντικαταστήσει και να γυρίσει εξαρχής τις σκηνές της.

Αν και αυτό το ‘θλιβερό’ γεγονός δεν μοιάζει να άφησε μουτζούρα στην -σε ανοδική τροχιά- καριέρα της πανέμορφης κόρης της Olivia Hussey (πρωταγωνίστρια -μεταξύ άλλων- στο Romeo and Juliet του Zeffirelli).

Την ίδια που πρόσφατα είδαμε να είναι απρόσμενα βρώμικη και θανάσιμη στην κινηματογραφική μεταφορά του anime Kite δίπλα στον Samuel L. Jackson.

 

Όχι ότι η India, γέννημα θρέμμα Χόλιγουντ, ένοιωσε και κανένα ιδιαίτερο δέος για τον συμπρωταγωνιστή της. Στην τελική δεν ήταν και ο Gary Oldman, με τον έχει δηλώσει καψουρεμένη.

 

Ένα, δεν μπορείς να πεις, ‘χρήσιμο’ προσόν για κάθε φιλόδοξη ενζενί εκεί έξω. Ειδικά κάποια η ομορφιά της οποία σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

 

Χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω (αν και αυτό ετοιμάζομαι να κάνω) ομολογώ ότι την είχα σταμπάρει από την εποχή που την πετύχαινα στα πεταχτά ως μικρότερη αδελφή της Woodley στο The Secret Life of the American Teenager, μια σαπουνόπερα σχετικά με το εφηβικό σεξ (σ.σ. Κανείς δεν έκανε, αλλά όλοι μιλούσαν για αυτό) που έβλεπε φανατικά η γυναίκα μου.

Από τότε στοιχημάτιζα ότι, όταν ενηλικιωθεί (σ.σ. ξεκίνησε στην σειρά όταν ήταν 14), η India θα έχει μέλλον μπροστά της. Για την ακρίβεια ότι εκείνη θα έχει το μέλλον και όχι η Shailene. Δες π.χ. την παρακάτω φωτό και πες μου πραγματικά ότι διαφωνείς.

Πάντα με την προϋπόθεση ότι -μεγαλώνοντας- έχανε όλο το baby fat και γινόταν κανονική γυναίκα. Όπως ακριβώς συνέβη π.χ. με την Amanda Seyfried, την οποία γνωρίσαμε ως στρουμπουλή στο Big Love και μετά έλιωσε στο τρέξιμο και την γυμναστική προκειμένου να γίνει star material (βλέπε bisexual escort στο Chloe).

Εντάξει, η India, δεν είναι ακόμη σε αυτή τη φάση καριέρας. Βρίσκεται σχεδόν στο μετά Hannah Montana στάδιο όπου ακόμη ψάχνει να δει τι πρέπει να δείξει και πότε.

Γιατί θα μας τα δείξει όλα. Και μάλιστα με την συγκατάθεση των γονιών της αφού και η μητέρα της τα έκανε τα γυμνά της. Ξεκινώντας από το Romeo και Juliet όταν ήταν μόλις 15 ετών.

 

Εννοείται πως δεν έχει κανένα νόημα να κρίνουμε την India από υποκριτική άποψη. Και είναι πολύ μικρή και δεν είναι αυτό που πουλάει. Ωστόσο, σε ότι έχει κάνει ως τώρα, δείχνει μια ωριμότητα. Επίσης ένα επίπεδο ειρωνείας και αυτοσαρκασμού που σε κάνει να νιώθεις ότι δεν είναι απλά ένα ωραίο κέλυφος.