HOT RIGHT NOW

Στα πόδια της Josephine σφάζονται παλικάρια

Η 22χρονη τραγουδίστρια της Panik Records (και παρουσιάστρια του Mad) αποδεικνύει ότι τα αγαθά κόποις κτώνται.

Skydiving, surfing, skate, διαλογισμός και ελληνορωμαϊκή. Το κορίτσι με τα υπέροχα λιβανεζο-γερμανικά γονίδια σίγουρα δεν είναι ‘συμβατό’ με όσους το μόνο σερφάρισμα που κάνουν είναι καβάλα στον καναπέ τους.

Και όμως υπήρχε μια εποχή που η Jessica (το κορίτσι μας έχει δυο ονόματα) ήταν 15 κιλά παραπάνω. Όμως πείσμωσε, αποφάσισε να φάει επί ένα χρόνο μόνο κοτόπουλο και σαλάτα, τρεις φορές την ημέρα, και τα έχασε.

Για την ακρίβεια επέτρεψε στους μυς που κρυβόταν από κάτω, ένεκα συμμετοχής της από μικρή σε ομάδα ποδοσφαίρου και στην ομάδα ελληνορωμαϊκής πάλης του κολεγίου της, να φανούν. Όπως είναι άλλωστε φανερό από το συγκεκριμένο βίντεο που την δείχνει να χορεύει στους διαδρόμους του Mad.

 

Ή οποιαδήποτε άλλο ‘λιγωτικό’ βίντεο έχει γυρίσει μέχρι τώρα.

 

Ναι, το ξέρω ότι δεν είναι πολλά, αλλά σκεφτείτε ότι πάνε μόλις 10 μήνες που έχει σκάσει στην πιάτσα. Δέκα μήνες από τότε που την προσέγγισαν οι άνθρωποι της Panik όταν είδαν τα βιντεάκια που ανέβαζε εδώ και χρόνια στο facebook.

Δέκα μήνες μέσα στους οποίους έχει προλάβει ήδη να συμμετέχει στoν τελικό της ελληνικής Eurovision και να αφήσει σύξυλο όποιον είχε την ευκαιρία να την δει από κοντά.

Βλέπεις, χωρίς ιδιαίτερη υπερβολή, η Josephine μοιάζει (σε σωματοδομή και πρόσωπο) σε μικρότερη και πιο active δεύτερη ξαδέλφη της Cameron Diaz. Εκείνο δηλαδή το είδος του γνήσιου αγοροκόριτσου που ξεκινάει από μικρή να παίζει μπάλα με τα αγόρια και, καθώς μεγαλώνει και ομορφαίνει, φτάνει να παίζει ‘μπάλα’ με την καρδιά τους και τα μυαλά τους.

Επίσης είναι ριψοκίνδυνη πέρα από κάθε λογική. Και δεν μιλάω για το κόλλημα της με το skydiving (έχει ήδη 89 πτώσεις και συνεχίζει) αλλά την ορμή και τον τσαμπουκά με τον οποίο αντιμετωπίζει τους φόβους της και γενικότερα τις προκλήσεις της ζωής.

Μια φαντασμαγορικά σέξι γυναίκα που ‘βράζει’ από πάθος και το εκφράζει με τον πλέον ‘φυσικό’ (βλέπε physical) τρόπο. Πλακώνοντας δηλαδή για πλάκα στο ξύλο το σύντροφό της (πετάγματα μαξιλαριών, λίγο πάλη, κανένα κεφαλοκλείδωμα) ή στα σοβαρά όποιον πάει να της καρφιτσώσει μια ταμπέλα τύπου ‘άλλη μια όμορφη ξανθιά’ στην πλάτη.

Ευτυχώς δηλαδή που η Josephine ξεκινάει τη μέρα της με διαλογισμό και την ολοκληρώνει με τραγούδι (κάτι το οποίο την βοηθά να ηρεμήσει) αλλιώς πολλοί θα ‘υπέφεραν’ στα χέρια της.

Όχι δηλαδή ότι μια τέτοια μοίρα ακούγεται, μεταξύ μας, ιδιαίτερα μαύρη και άραχνη.

Επίσης, παρόλο που δεν το διαφημίζει, το τραγούδι είναι κυριολεκτικά στο αίμα της αφού όχι μόνο η μητέρα της υπήρξε τραγουδίστρια αλλά και η ίδια παίζει κιθάρα, γράφει μουσική και στίχους από τότε που ήταν μόλις 9 ετών (σ.σ. πρώτη της ‘εμφάνιση’, αγκαλιά με μια κιθάρα, στα 13 της, στην πλατεία Αγίας Παρασκευής).

Όπως επίσης η Josephine κρατάει φανατικά ημερολόγιο. Κάτι που ξεκίνησε όταν πήγαινε σχολείο μετά από προτροπή της καθηγήτριας της επειδή είναι δυσλεκτική και που συνεχίζει μέχρι σήμερα ως τρόπο να καταγράφει όλα όσα της βαραίνουν την ψυχή. Μάλιστα, όταν οι σελίδες του γεμίζουν, απλά το κάνει κάνει κομματάκια και ξεκινάει το επόμενο.

Προσωπικά την θεωρώ ότι πιο εντυπωσιακό έχω δει τα τελευταία χρόνια. Και σκεφτείτε ότι είναι μόλις 22. Δηλαδή τι θα γίνει όταν φτάσει τα 30 και, όπως συμβαίνει συνήθως με τις γυναίκες, αρχίζει να ωριμάζει και να ομορφαίνει ακόμη περισσότερο;

Για αυτό σου λέω. Στα πόδια της σφάζονται παλικάρια. Δικαίως.