WOMEN

Supermodels με Παιδιά

Η Miranda Kerr και άλλες 7 μαμάδες που ευτελίζουν την πατροπαράδοτη έννοια των milfs.

Το συντηρητικό κομμάτι του μάταιου αυτού κόσμου υποστηρίζει πως η γυναίκα έρχεται στη ζωή με απόλυτο σκοπό να τεκνοποιήσει.

Ευτυχώς α) υπάρχει και το προοδευτικό κομμάτι του ίδιου κόσμου και β) μερικά κορίτσια έχουν καταλάβει καλά τόσο τη σημασία της μητρότητας όσο και το χρέος τους στον ανδρικό πληθυσμό.

Από supermodels, μαμάδες και από μαμάδες, supermodels. Η μόνη ένσταση έρχεται από τη μονιασμένη ομάδα των milf lovers που έχουν συνηθίσει τα 4 αυτά γράμματα να συνοδεύονται από εικόνες, έ να, λίγο πιο σιτεμένων κυριών.

Επ ουδενί, όχι με εικόνες σαν τις παρακάτω:

 

Miranda Kerr

Βλέποντας την Miranda από την Αυστραλία είναι πιθανότερο να αναρωτηθείς πώς είναι η μητέρα της (και να κάνεις περίεργες σκέψεις γύρω από αυτό) παρά να φανταστείς ότι είναι η ίδια μητέρα.

Ατυχής η σύμπτωση ότι σύζυγος της Kerr και μπαμπάς του παιδιού είναι ο Orlando Bloom.

The Offspring: Ο 15 μηνών Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom.

Adriana Lima

O άγγελος της Victoria’s Secret που μας έκανε από το 2000 να βλέπουμε με μερική επιφύλαξη όλους τους μεταγενέστερους αγγέλους της φίρμας αποφάσισε το 2009 να πάρει τη σέρβικη υπηκοότητα για τα μάτια του Marko Jaric. Ήταν 3 μηνών έγκυος.

The Offspring: Η 2,5 ετών Valentina Lima Jarić.

Karolina Kurkova

Πώς να μην συμπαθήσεις μια καθαρόαιμη Τσέχα που στον ελεύθερό χρόνο της λέει τα νέα της με τον Spike Lee λίγο πριν το τζάμπολ στα ματς των Knicks στο MSG; (Όχι, όχι, δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου οι διακρίσεις της σε κάτι λίστες κάποιου Forbes. Ποιος τα λέει αυτά;)

The Offspring: Ο επίσης 2,5 ετών Tobin Jack Drury.

Alessandra Ambrosio

“Αμβροσία”, είπε ένας γραφικός τέως συντάκτης κραταιού ανδρικού περιοδικού και ξαφνικά 5 σαλόνια (περιοδικού) τύλιξαν το λαιμό του και άρχισαν να τον σφίγγουν. (Latest News: Ο συντάκτης χαροπαλεύει)

The Offspring: Η 3,5 ετών Anja Louise Ambrosio Mazur. Η Ambrosio είναι πάλι έγκυος τώρα που μιλάμε.

Kate Moss

Η ανακούφιση που η κόρη της waifish Kate δεν έχει στο dna της τίποτα πητντοχερτικό είναι μεγάλη. Το ίδιο και η κόρη της.

The Offspring: Η σχεδόν 10 ετών Lila Grace Moss Hack, καρπός ενός παλιού έρωτα με τον δημοσιογράφο Jefferson Hack.

Gisele Bundchen

Κατ’ αρχήν, το παιδί θα μπορούσε να είναι του Di Caprio μετά από 6 χρόνια σχέσης. Δεν είναι όμως. Η Gisele που είναι των μακροχρόνιων σχέσεων (μαζί με τον Brady των New England Patriots από το 2006) έγινε μάνα τον Δεκέμβρη του 2009. Τι από ποιον; Είπαμε, η Gisele είναι της αφοσίωσης.

The Offspring: Ο 2,5 ετών Benjamin Rein Brady.

Doutzen Kroes

Ίσως η πιο άσημη εκ των supermodel moms. Δεν πειράζει, την παρηγορεί ο επίτιμος τίτλος του αγγέλου της Victoria’s Secret και ένας Ολλανδός dj ονόματι Sunnery James aka “ο σύζυγος της Kroes”.

The Offspring: Ο 15 μηνών Phyllon Joy Gorré.

Natalia Vodianova

Αν σου φάνηκε μια φορά ειρωνικό ότι τα παραπάνω κορίτσια έχουν κι από ένα παιδί (παραμένοντας στη γνωστή τους… φόρμα), δεν ξέρω πώς θα σου φανεί το γεγονός ότι η Ρωσίδα Natalia, που έκλεισε πριν λίγες εβδομάδες τα 30, έχει, χμ, ΤΡΙΑ παιδιά. Μπαμπάς και των τριών είναι ένας Βρετανός κληρονόμος από τον οποίο χώρισε τον Ιούνιο.

The Offspring: Ο μεγάλος Lucas Alexander (10 ετών), η μεσαία Neva (6 ετών) και ο μικρός Viktor (4,5 ετών).

Για οικογενειακές συμβουλές, ξεκαθαρίσματα σχετικά με τον όρο milf και τις δικές σας προτάσεις, στο @illanastasiadis.