WOMEN

Θα έδινες το αυτοκίνητό σου στη Σάσα Σοφιανοπούλου;

Το κορίτσι από το MAD δεν έμεινε στη θέση του συνοδηγού αλλά μας πήγε και βόλτα με το Abarth.

Θα σας πω μια ιστορία. Σε ένα event που έκανε πριν λίγο καιρό το MAD, είχα δει για πρώτη φορά ένα πολύ όμορφο κορίτσι να παίρνει συνέντευξη από έναν καλλιτέχνη. Και η πρώτη μου κίνηση ήταν να βρω μες στο πλήθος την υπεύθυνη επικοινωνίας του καναλιού και να της πω το εξής:

“Είναι μία κοπέλα εδώ που μοιάζει στη Σύλβια Παπαδάκη αλλά στο πιο όμορφο και κρατάει μικρόφωνο του MAD. Θέλω να της κάνω συνέντευξη”.

Και κάπως έτσι φτάνουμε στο σημερινό. Το γιατί την πήγαμε και μας πήγε βόλτα με το Abarth 595 turismo που είχαμε για μια εβδομάδα εδώ στο ONEMAN, όπως θα έχεις δει ήδη, είναι δική μας λόξα. Κυρίως γιατί μας έφτανε ακόμα και το να πάμε απλά μια βόλτα για να την γνωρίσουμε λίγο παραπάνω.

 

Αλλά η Σάσα είναι ένα κορίτσι που νιώθεις ότι το ξέρεις από την πρώτη στιγμή. Κι αυτό γιατί έχει κάτι πάρα πολύ σημαντικό. Έχει μία τόσο αυθεντική χαρά στο πρόσωπο και τη διάθεση που είσαι σίγουρος ότι αυτός ο άνθρωπος δεν παίζει να κάνει κάτι στραβά στη ζωή του. Είναι λίγες οι γυναίκες που έχω γνωρίσει σε αυτή τη ζωή και έχω πει ότι είναι “η χαρά της ζωής”. Η 23χρονη Σάσα είναι μία από αυτές. Ακολούθησέ την στο Instagram και θα το καταλάβεις και μόνος σου.

Θα μου πεις, αρκεί αυτό για να κάνεις καριέρα στην τηλεόραση; Προφανώς και όχι. Ούτε αρκεί το να είναι μία πάρα πολύ όμορφη γυναίκα (γιατί είναι). Ούτε αρκεί το πτυχίο από τα ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Το καλό είναι ότι και η ίδια ξέρει ότι πρέπει να προσπαθήσει πολύ για να κερδίσει μια θέση στο σαλόνι μας. Και δεν το λέει με την ίδια ελαφρότητα που το λέει κάθε όμορφο κορίτσι που κουβαλάει την κατάρα να την κοιτούν πρώτα στα πόδια και μετά να την ακούν.

Η Σάσα και η τηλεόραση

 

Ήθελες πάντα να κάνεις τηλεόραση;

Η αλήθεια είναι ότι το είχα σαν όνειρο να μπω κι εγώ σε αυτό το μικρό κουτί. Δεν ξέρω βέβαια ακριβώς γιατί το ήθελα, γιατί ποτέ δεν με απασχολούσε η διασημότητα ή κάτι τέτοιο.

Οπότε, ο σκοπός ποιος είναι;

Ήθελα να κάνω τον κόσμο χαρούμενο. Θέλω να με σκέφτονται ως κάποιον με τον οποίο μπορούν να ψυχαγωγηθούν, να γελάσουν και να περάσουν καλά από την άνεση του καναπέ τους.

Σε ενοχλεί το γεγονός ότι μερικούς άνδρες μπορεί να τους κάνεις χαρούμενους ακόμα κι αν είσαι σε μια γυάλα και σε κοιτούν;

Είναι ωραίο να έχεις μια ωραία εικόνα και μου αρέσει. Αλλά δεν θέλω να στέκονται σε αυτό, όσο κλισέ κι αν ακούγεται αυτό.

 

Τι απολαμβάνεις πιο πολύ στη δουλειά αυτή;

Το ρεπορτάζ. Μ’ αρέσει να γνωρίζω κόσμο, να κάνω πλάκα μαζί τους. Και μαθαίνω πολλά πράγματα για τη δουλειά στο ρεπορτάζ.

Πάνε πάντα όλα καλά στο ρεπορτάζ;

Το πιο αστείο είναι όταν δεν ξέρω τα πάντα για αυτόν με τον οποίο μιλάω. Πάντα προετοιμάζομαι αλλά στα μεγάλα event παίρνω συνεντεύξεις από πάρα πολλούς. Μου έχει τύχει να ρωτήσω κάτι χαζό και να με κοιτάνε καλά καλά.

Σου αρέσει το live ή προτιμάς την ασφάλεια των κλασικών εκπομπών;

Μου αρέσει πολύ το live. Το προτιμώ και θα ήθελα σίγουρα κάποια στιγμή να κάνω κι εγώ μία δική μου live εκπομπή.

Η πορεία μέχρι το MAD και τα πρότυπα

 

Είσαι σε ένα κανάλι που είναι το κατεξοχήν φυτώριο της ελληνικής τηλεόρασης. Τα κορίτσια που έχουν περάσει από το MAD έχουν τώρα τις δικές τους εκπομπές, έχουν κάνει καριέρα. Θες κάτι τέτοιο;

Θέλω να κάνω κάτι δημιουργικό. Θέλω να ασχοληθώ με την ψυχαγωγία αλλά δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου.

Έβλεπες MAD πριν αρχίσεις να δουλεύεις εκεί;

Όχι απλά έβλεπα. Έκανα και τα News με το κινητό του αδερφού μου. Έβγαζα βίντεο τον εαυτό μου να λέω τα News ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα μπορέσω κι εγώ να δουλέψω στο MAD.

Είχες κάποιους συγκεκριμένους που έβλεπες πιο πολύ;

Ο Δημήτρης Βλάχος, η Νάντια Μπουλέ και η Λυδία ήταν τα πρότυπα. Τα απογέυματα γυρνούσα από την προπόνηση και έβαζα κατευθείαν MAD για να δω την Μπουλέ.

Το προσπάθησες πολύ για να μπεις στο κανάλι;

Ναι. Ήταν το τρίτο κάστινγκ αυτό στο οποίο με πήραν τελικά. Ίσως ακριβώς γιατί δεν πίστευα πολύ ότι θα τα καταφέρω και πήγα άνετη και με αέρα.

Το απαραίτητο madness

Σε βλέπω πολύ ήσυχο και συνεσταλμένο κορίτσι. Έχεις το απαιτούμενο madness για να είσαι στο MAD;

Νομίζω πώς ναι.

Ποιες είναι οι συνθήκες για να ξεφύγεις; Εκτός δουλειάς.

Αρκεί να είμαι με φίλους μου και να περνάω καλά. Μου αρέσουν πάρα πολύ τα αυθόρμητα πράγματα.

 

Ποιο είναι το πιο αυθόρμητο πράγμα που έχει κάνει κάποιος για εσένα; Πέρα από το να σου φωνάζουν στο Λαιμό τη Βουλιαγμένης τα διάφορα που άκουσες πριν λίγο.

Διάφορα. Μια μέρα στην Κηφισιά κάποιος μου άφησε μια Lacta με το τηλέφωνό του στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου. Αλλά το πιο χαρακτηριστικό ήταν σε έναν γάμο. Ο οδηγός που είχε φέρει τη νύφη στην εκκλησία είχε μείνει μετά στον γάμο για να με γνωρίσει ενώ δεν ήξερε κανέναν.

Με τι παθιάζεσαι στη ζωή σου;

Με τη μουσική. Όταν είμαι στο αυτοκίνητο θα βάλω τη μουσική πολύ δυνατά. Μπορεί μέχρι και να βγω στο δρόμο να χορέψω με τις φίλες μου αν μας αρέσει πολύ αυτό που ακούμε. Το έχουμε κάνει αρκετές φορές. Ευτυχώς τα βίντεο τα έχουμε διαγράψει.

Πες μου πέντε τραγούδια για αυτό το καλοκαίρι να ακούμε στο αυτοκίνητο αυτό το καλοκαίρι.

  • Calvin harris &florence welch – Sweet nothing γιατί με ανεβάζει
  • Aventura – Obsession έτσι γιατί ειναι καλοκαίρι
  • Shawn lee’s ping pong orchestra – Hey ya τέλειο για την κίνηση
  • Ελένη Φουρέιρα – Ρεγκετόν για να χορεύω
  • Γιώργος Τσαλίκης – Το απαγορευμένο για να ξεσπάω με τη φίλη μου τη Λίνα

 

Ζηλεύεις λίγο Παντελή Παντελίδη; Μήπως ήθελες κι εσύ να τραγουδάς και να γίνεις γνωστή;

Ήθελα μικρή να γίνω τραγουδίστρια. Μπορεί και να γίνω, ποτέ δεν ξέρεις. Μ’ αρέσει πάρα πολύ να τραγουδάω.

Η σχέση με το ραδιόφωνο

 

Πώς περνάς τον χρόνο σου μέσα στο αυτοκίνητο;

Ακούω μουσική. Ανάλογα τη διάθεση μπορώ να ακούσω τα πάντα. Ελληνικά κυρίως το βράδυ για να γελάω, να τραγουδάω δυνατά και να με κοιτάνε οι άλλοι από τα δίπλα αυτοκίνητα. Το έχω συντονισμένο στο MAD Radio 106,2 εκτός από τις φάσεις που βάζω τα cd μου.

Ποιους ακούς πιο πολύ από το MAD Radio;

Είναι κυρίως το πότε είμαι στον δρόμο. Μ’ αρέσει πολύ η Μαρία Κωνσταντάκη το πρωί που την πετυχαίνω πολύ συχνά. Στον γυρισμό ακούω στάνταρ την Μαίρη Συνατσάκη. Οι Mappes είναι πολύ πρωί για μένα.

 

Σε ποια ραδιοφωνική εκπομπή θα ήθελες να κάνεις ένα ντου να πεις τα δικά σου;

Έχουμε συνεννοηθεί με την Κωνσταντάκη να πάω μια μέρα να μιλήσουμε για τις σχέσεις. Και στους Mappes θέλω πολύ να κάνω ένα ντου.

Νιώθεις έτοιμη να μιλήσεις για τις σχέσεις και τους άνδρες;

Δεν ξέρω πολλά αλλά πιστεύω θα πάει καλά αυτή η κουβέντα.

Θα έκανες εκπομπή στο ραδιόφωνο;

Εννοείται. Θα έκανα μια εκπομπή που να παίζει ελληνικά, με τον κόσμο να μου στέλνει μηνύματα διάφορα και να τους απαντάω.

Σάσα on the road

 

Μου είπες ήδη στο βίντεο παραπάνω ότι οι άνδρες δεν σε αφήνουν να οδηγήσεις το αυτοκίνητό τους. Τι άλλο υπερασπίζονται έτσι φανατικά οι άνδρες στη ζωή τους;

Το φαγητό τους. Τα παπούτσια τους. Τα λεφτά τα δίνουν εύκολα πολλοί άνδρες. Αλλά όλοι δίνουν εύκολα τα φούτερ τους και τα μπλουζάκια τους. Τρελαίνομαι να φοράω ανδρικά φούτερ.

Σου μιλάνε πολύ στο δρόμο οι άνδρες και τα κλείνεις τα παράθυρα;

Ανοιχτά τα έχω να με φυσάει ο αέρας. Δεν γίνεται video clip χωρίς να ανεμίζει το μαλλί. Η αλήθεια είναι ότι μου μιλάνε. Αν και πιο πολλοί γελάνε που με βλέπουν να τραγουδάω.

Εσύ μιλάς καθόλου στο δρόμο;

Αν ο άλλος δεν οδηγεί σωστά, ναι. Με τρελαίνει να μην βγάζει ο άλλος φλας.

 

Τι αμαρτίες κάνεις εσύ μέσα στο αυτοκίνητο;

Βάφω τα νύχια μου κυρίως. Και τρώω καμιά φορά. Έχει παντού ψίχουλα το αμάξι μου. Α ναι. Αλλάζω και ρούχα καμιά φορά.

Πες μου ένα roadtrip που θα ήθελες να κάνεις. Να πάρεις ένα αυτοκίνητο και να φύγεις.

Θέλω πολύ να πάω Ιταλία. Στο Amalfi, στο Portofino και γενικά στα παράλια της Ιταλίας. Και τον γύρο της Ισπανίας θα ήθελα να κάνω με το αυτοκίνητο. Αλλά δεν θα πω όχι και σε κάτι άλλο.

Η σχέση σου ε την ταχύτητα ποια είναι;

Δεν μου αρέσει να τρέχω πολύ. Με φοβίζει η ταχύτητα. Αλλά μ’ αρέσει πολύ να αλλάζω λωρίδες απότομα.

Ποιες είναι οι αρμοδιότητες ενός καλού συνοδηγού;

Δεν χρειάζεται να κάνει πολλά. Αρκεί να μην φοβάται. Δεν μπορώ να μπαίνει κόσμος στο αυτοκίνητο και να κοιτάει κι αυτός μαζί μου στο στενό αν έρχεται άλλο αυτοκίνητο. Αλλά είναι κάτι που το κάνουμε όλοι.

Αγαπημένο χρώμα αυτοκινήτου;

Κόκκινο. Σαν αυτό που πάμε βόλτα τώρα.

 

Και μια μικρή παράκληση για το τέλος…

 

Τη Σάσα μπορείς να την δεις καθημερινά στο MAD στο Madville 2 με 3, τα Charts, και το Your Top Today στις 7 το απόγευμα.