HOT RIGHT NOW

Τι ακριβώς θέλει η Κατερίνα Καινούργιου από το καλοκαίρι μας;

Η νέα καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή με τίτλο 'Καλοκαίρι Παντού' που ξεκίνησε να παρουσιάζει στον Alpha μας 'ανάγκασε' να ασχοληθούμε για πρώτη φορά μαζί της.

101.000 ‘πελατάκια’ στο Facebook, 223.000 στο twitter, μια άκρως επιτυχημένη σειρά ρούχων που σχεδιάζει και μια καλοκαιρινή εκπομπή-τεστ για το αν είναι έτοιμη, το χειμώνα, να πάρει ‘προαγωγή’ σε κεντρική παρουσιάστρια. Όχι και άσχημα. Αν και η απορία παραμένει. Ποιοι είναι όλοι αυτοί που την έχουν μετατρέψει σε ‘πρώτο τραπέζι πίστα’; Και γιατί δεν ξέρω κανέναν τους;

Στα χαρτιά η Κατερίνα Καινούργιου θα έπρεπε να ήταν ήδη πρώτη μούρη στο αντρικό κοινό. Και γιατί όχι αφού το κορίτσι διαθέτει ξανθιά χαίτη, μπλε μάτια, ΧΧL στήθος και γενικά κορμοστασιά Barbie. Έστω, για να μην την αδικήσουμε, Barbie με γαλλικά, πιάνο και πτυχία.

 

Και μην ακούω βλακείες για την περιβόητη δυσκολία της να πει το ‘ρο’. Αυτό, αν το είχε κάποια άλλη, π.χ. η Δούκισσα Νομικού, θα μας ήταν σούπερ πλεονέκτημα και όχι ντεφό. Αφού ναι, έτσι, περίεργα και επιλεκτικά, λειτουργεί το αντρικό μυαλό.

Ούτε αποτελεί εξήγηση -για το γεγονός ότι η Κατερίνα δεν έχει καθόλου ανταπόκριση στο αντρικό κοινό- το γεγονός ότι, αν και την γνωρίσαμε από τον Πρωινό Καφέ και ως μέλος της πεντάδας του Όμορφου Κόσμου, καθιερώθηκε μέσα από το Δέστε Τους.

Μια εκπομπή δηλαδή που αμφιβάλλω αν έχει δει ποτέ έστω και ένας άντρας. Ή τουλάχιστον έστω και ένας από τους άντρες που διαβάζουν το ΟΝΕΜΑΝ. Και αυτό γιατί, όταν μας αρέσει μια γυναίκα, δεν έχει σημασία για ποιο λόγο είναι εντός του οπτικού μας πεδίου. Αρκεί ότι είναι.

Ίσως να φταίει σε ένα βαθμό το ότι η Κατερίνα άργησε πολύ να παραδεχθεί πράγματα που ήταν εύκολο για κάποιον να συμπεράνει από μόνος του. Όπως ότι, στη διαμόρφωση του συγκεκριμένου ‘Baywatch look’, έχει συμβάλει σίγουρα κάποιος πλαστικός χειρούργος.

 

Προσωπικά η απόφοιτος του τμήματος ΜΜΕ του Καποδιστριακού και βέρα Βου Που (γεννήθηκε στην Πεύκη από μπαμπά επιχειρηματία και μητέρα αεροσυνοδό) μου είναι περισσότερο συμπαθής από τότε που το παραδέχθηκε και μετά.

Αν και αδυνατώ να καταλάβω, όντας πατέρας κόρης και ο ίδιος, πως είναι δυνατόν να βάλει το ‘σπλάχνο’ μου στήθος, και μάλιστα τόσο μεγάλο, και να μην το πάρω πρέφα. Ας το ξεπεράσουμε όμως ‘αναίμακτα’ αυτό το σημείο.

Ίσως επίσης να έπαιξε ρόλο ότι η Κατερίνα ποτέ δεν έκανε σέξι φωτογράφηση. Από αυτές που, υποθέτω, ότι τις έχουν προτείνει. Λογικό αν σκεφτείς πόσο, σύμφωνα με τις δηλώσεις της, ‘μετρημένη’ έχει υπάρξει συνολικά σε τέτοια θέματα.

 

Προσωπικά πιστεύω ότι το βασικό πρόβλημα είναι ότι, από τότε που εμφανίσθηκε, έπεσε με τα μούτρα στον μικροκόσμο των εβδομαδιαίων περιοδικών με τα στημένα παπαράτσι, τις βαρετές σαν ταπετσάρια συνεντεύξεις, τις ψευτο-κόντρες και το συνεχές update για το αν είναι ερωτευμένη και με ποιον.

Ένα ‘αμάρτημα’ στο οποίο, η αλήθεια είναι, ότι και άλλες έχουν υποπέσει χωρίς να χάσουν την γκέλα που έχουν πάνω μας. Κάτι που δεν συνέβη με την Κατερίνα.

Βέβαια, για να είμαστε δίκαιοι, όλη αυτή η…αδιαφορία εκ μέρους μας, δεν της έχει βγει σε κακό. Εκείνη έχει χτίσει το δικό της κοινό. Στο οποίο συμπεριλαμβάνεται και η γυναίκα μου η οποία όντως αγοράζει τα ρούχα που σχεδιάζει. Ή ένας φίλος μου, άνθρωπος της νύχτας, που επιμένει ότι είναι πολύ επικερδές για έναν επιχειρηματία, ρούχων, εστίασης ή διασκέδασης, να φανεί ότι η Καινούργιου προτιμά το μαγαζί του.

 

Ας πούμε απλά ότι η Κατερίνα είναι μια παρουσιάστρια (και μια γυναίκα) που δεν είναι για όλα τα γούστα. Και ας το αφήσουμε εκεί.

Όσον αφορά για την αφορμή για όλο αυτό, την εκπομπή της δηλαδή, είναι πολύ νωρίς για να την κρίνουμε. Άσε που δεν έχει και νόημα να κρίνεις κάτι από τη φύση του τόσο ανάλαφρο. Ωστόσο η παρουσία στο πλευρό της του Παύλου Σταματόπουλου, ενός πραγματικά έξυπνου ανθρώπου, είναι σίγουρο ότι θα την βοηθήσει.

Και, που ξέρεις, ίσως στο μέλλον να ασχοληθούμε ξανά μαζί της. Γιατί εμείς δεν κρατάμε ‘κακίες’. Και είμαστε πάντα ανοιχτοί στο να αλλάξουμε την γνώμη μας. Ειδικά για μια Barbie με πτυχία. Ακόμη και αν δεν μπορεί να πει το ‘ρο’. ‘Η, μάλλον, ακριβώς επειδή δεν μπορεί να πει το ‘ρο’.