HOT RIGHT NOW

Το άκρως παρεξηγημένο κορμί της Victoria Beckham

Στα 39 της η Yoko Ono στο πλευρό του David αποφάσισε να μας δείξει το πραγματικό της ταλέντο.

Την ίδια ώρα που η καριέρα του David (την οποία τόσο επιτυχημένα μανάτζαρε) έχει τελειώσει, η δικιά της (ως σχεδιάστρια μόδας) απογειώνεται. Οπότε αποφάσισε να σοβαρευτεί. Κάτι που σημαίνει ότι έβγαλε τα εμφυτεύματα, προσέλαβε την καλύτερη personal trainer στον πλανήτη και άρχισε να γδύνεται προκειμένου να εμπνεύσει. Όχι εμάς, ούτε τον Beckham, αλλά την ομάδα της.

 

‘Καθόμαστε πρώτα όλοι μαζί και συζητάμε ιδέες. Στην συνέχεια γδύνομαι και αρχίζουμε να σχεδιάζουμε τα ρούχα πάνω στο κορμί μου. Αυτό είναι όλο’. Η συγκεκριμένη -φρέσκια και αναπάντεχη- δήλωση της πάλαι ποτέ Posh Spice με έκανε, για κάποιον λόγο, να ανασηκωθώ και να την δω με άλλο μάτι.

Ίσως γιατί συνειδητοποίησα ότι η Victoria τελικά εννοεί ότι λέει. Και η αλήθεια είναι ότι, αν το ψάξεις λίγο, θα διαπιστώσεις ότι έχει ξεστομίσει ορισμένα εξαιρετικά ειλικρινή πράγματα για τον εαυτό της.

Victoria Beckham 

Στα οποία κανείς δεν φρόντισε να πολυεστιάσει, αφού ήταν πολύ πιο εύκολο να την μισείς ως, όπως δηλώνει και η ίδια, ‘Την αγέλαστη σκύλα που πάει συνέχεια για ψώνια και λέει στον David τι να κάνει’.  

 

 

Ίσως, από την άλλη, απλά να ταύτισα την περίπτωση της με εκείνης της -εξίσου μισητής από το αντρικό κοινό- Gwyneth Paltrow.

Η οποία έκανε πολλά κεφάλια να γυρίσουν όταν η κολλητή της, Chelsea Handler, αποκάλυψε πως η συμβουλή που έδωσε σε μια φίλη τους που είχε προβλήματα στο γάμο της ήταν ‘Όποτε μαλώνετε και αισθάνεσαι θυμωμένη, να τον πλησιάζεις με αγάπη και να του κάνεις στοματικό’.

 

Ίσως, τέλος, να εκτίμησα το γεγονός ότι σε μια ηλικία που άλλες βάζουν απεγνωσμένα ακόμη μεγαλύτερο στήθος, εκείνη επέλεξε να κάνει την 2η στην σειρά μειωτική της και να επιστρέψει στο μέγεθος που είχε όταν την πρωτογνωρίσαμε με τις Spice Girls.

Δηλώνοντας επιπλέον ότι σιχαίνεται να βλέπει φωτογραφίες της από την εποχή που το στήθος της την ‘χαστούκιζε στο σαγόνι’.

Κάτι που, όπως και να το δεις, δείχνει αυτοπεποίθηση.  Σαν να βγαίνει και να λέει ότι δεν χρειάζεται πλέον μπαλόνια, κοινές προκλητικές φωτογραφήσεις ή λοιπές φανφάρες για να αποδείξει ποια είναι η επόμενη σταρ της οικογένειας.

 

 

Η ουσία είναι ότι αυτή την στιγμή η Victoria μοιάζει να είναι σχεδόν τόσο ταλαντούχα με την ‘βελόνα’, όσο και ο David με το ‘τόπι’ το 1997 όταν και πρωτογνωρίστηκαν.  Κάτι που προφανώς,  ως αντρικό σάιτ, δεν μας ‘καίει’ και πολύ.

Αλλά επειδή ακριβώς είμαστε άντρες, το χρωστάμε στον εαυτό μας να επικροτήσoυμε μια γυναίκα που, στα 39 της, δείχνει πιο συγκροτημένη, συνειδητοποιημένη και σέξι από ποτέ.

Γιατί, ας μην γελιόμαστε, εκείνη είναι που κράτησε τον Beckham επίκαιρο όλα αυτά τα χρόνια (16 and counting). Εκείνη του χάρισε τρεις διαδόχους και μια κόρη. Εκείνη συγχώρεσε το κέρατο που σίγουρα της έριξε.

 

Και, το πιο σημαντικό από όλα, εκείνη πλέον είναι υπεύθυνη για να διατηρήσει και να αυγατίσει τα 225 εκ. δολάρια κοινής περιουσίας της.

Βλέπεις ο χρόνος ήρθε να αποδείξει ότι η  Victoria ήταν εξαιρετικά ταλαντούχα μάνατζερ της κοινής τους μοίρας. Εξού και ο χαρακτηρισμός Yoko Ono στο λιντάκι.

Αν και την Yoko ποτέ δεν την είδε κανείς, εκτός του Lennon, ως γυναίκα. Ενώ την Victoria -και την λαϊκοκυριλέ αγγλοσύνη που τόσο αβίαστα εκπέμπει- κάπου κάποτε την εκτίμησες.

Παραδέξου το, δεν είναι (πια) ντροπή.

Ή τουλάχιστον δεν είναι το ίδιο ντροπή όσο ήταν μέχρι τώρα.

 

Και φαντάσου ότι να κατακτήσει την βιομηχανία της μόδας είναι μόνο ο ένας από τους δυο στόχους της. Ο άλλος είναι να αποκτήσει γλουτούς από σίδερο, six pack και πόδια σαν της Paltrow.

Και, φυσικά, όταν το πετύχει (όπως τα έχει καταφέρει με οτιδήποτε άλλο έχει ασχοληθεί, πέρα από την μουσική) να μας τα δείξει.

Αυτή την φορά όχι για την ομάδα της. Αλλά για να μας εμπνεύσει. Εμάς και τον David.