WOMEN

Το παιχνίδι αλλάζει στο ΟneWoman 2013

Παράταση μέχρι τις 7 Ιανουαρίου στην ψηφοφορία για την πιο καυτή Ελληνίδα του 2013 και ένα ανακάτεμα για να ανέβει η αδρεναλίνη.

Ποια ήταν τα δεδομένα στο διαγωνισμό OneWoman 2013 μέχρι σήμερα το πρωί; Μια δεκάδα-πραγματική φωτιά με τις Έλενα Παπαβασιλείου, Δούκισσα Νομικού και Λάουρα Νάργες να ανεβαίνουν στο βάθρο και τη Μαίρη Συνατσάκη να απειλεί και τις τρεις με ανατροπή. Τα δεδομένα ήταν πως η κατάταξη που έχει διαμορφωθεί με τις ψήφους σας φαινόταν στις οθόνες σας και ότι η ψηφοφορία θα τελείωνε στις 31 Δεκεμβρίου.

Ε, τώρα άλλαξαν όλα. Τα κορίτσια παρουσιάζονται με αλφαβητική σειρά στην οθόνη σου (με βάση το μικρό τους όνομα) και η ψηφοφορία παρατείνεται μέχρι τις 7 Ιανουαρίου για έναν απλούστατο λόγο:

Μ’ αυτό, δεν εννοούμε ότι ΜΟΝΟ η Δούκισσα απειλεί την Έλενα Παπαβασιλείου που προπορεύεται αυτή τη στιγμή. Εννοούμε ότι ακόμη και η Μαίρη Συνατσάκη από τη θέση 4 μπορεί να κάνει την ανατροπή. Επιπλέον, κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει ότι τα κορίτσια από τις θέσεις 5-10, με ένα πολύ δυνατό τελευταίο κατοστάρι, δεν θα ανέβουν στο βάθρο. (Ναι, ενδεχομένως και στην πρώτη θέση).

Με λίγα λόγια, στο Onewoman 2013 γίνεται ένας μικρός χαμός. Αλλά ας δούμε την κατάσταση λίγο πιο αναλυτικά.

Με εξαίρεση το πρώτο τριήμερο που είχαμε μερικές εναλλαγές στην κορυφή της κατάταξης, η OneWoman 2011 Έλενα Παπαβασιλείου προηγείται σταθερά στην ψηφοφορία, αποδεικνύοντας την κανονικότατη κατάληψη που έχει κάνει στο μυαλό των αναγνωστών του ΟΝΕΜΑΝ. Πέρυσι, η Έλενα απλά βγήκε δεύτερη. Φέτος;

Στις θέσεις 2-4 βρίσκονται επίσης παραδοσιακές δυνάμεις του θεσμού που απέχουν πραγματικά λίγες ψήφους από την κορυφή. Στο 2 η OneWoman 2012 Δούκισσα Νομικού ‘απειλεί’ για το πρώτο repeat στη σύντομη ιστορία του διαγωνισμού, στο 3 η Λάουρα Νάργες δείχνει ότι η περυσινή 7η θέση μόνο ως πυροτέχνημα δεν μπορεί να θεωρηθεί. Στο 4 έρχεται απλά η μεγαλύτερη έκπληξη του OneWoman 2013, η γυναίκα που θα έπαιρνε τον τίτλο του ‘πιο βελτιωμένου παίκτη της χρονιάς’ αν εδώ ήταν το ΝΒΑ, η Μαίρη Συνατσάκη.

Στη θέση 5, από το περσινό 14, η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξαργυρώνει τις σέξι, καλοκαιρινές εμφανίσεις της για τη μουσική συλλογή Crazy Beach, αλλά και το γνωστό φλερτ της με τον όρο ‘sex symbol’ εδώ και αρκετά χρόνια. Η Δήμητρα είναι σταθερή αξία και οι ψήφοι σας το επιβεβαιώνουν.

Στο 6 και με μια ελαφρά πτώση που μπορεί να διορθωθεί την τελευταία εβδομάδα της ψηφοφορίας, η Νικολέττα Ράλλη, το περσινό νούμερο 3, παραμένει για άλλη μια χρονιά πανεύκολα στο top10, σε μια περίοδο που το MTV μοιάζει με ό,τι πιο σωστό έχει κάνει στην τηλεοπτική της καριέρα.

Τα κορίτσια του Ράδιο Αρβύλα πορεύονται χέρι χέρι στην ψηφοφορία. Η Χριστίνα Μουστάκα στο 7 και η Ευγενία Σαμαρά με μια εντυπωσιακή άνοδο από το περσινό 19 στο φετινό 8 αφενός μπορούν να σκαρφαλώσουν και πολύ ψηλότερα και αφετέρου συνιστούν ένα από τα πιο ενδιαφέροντα δίδυμα του διαγωνισμού ως προς το ποια θα τερματίσει ψηλότερα.

Η Όλγα Φαρμάκη έχει υποχωρήσει στη θέση 9 από την περσινή θέση 5, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν προλαβαίνει να ‘ισοφαρίσει’ φέτος, ενώ το τέλειο παράδειγμα σταθερότητας είναι η Georgia Σάλπα που έχει κολλήσει στο νούμερο 10 ήδη απ’ το OneWoman 2012. Η μία αλήθεια είναι πως η παρουσία της σε δύο συνεχόμενα top10 είναι δικαιοσύνη. Η άλλη αλήθεια είναι ότι αν η Georgia ζούσε στην Ελλάδα και ήταν πιο γνωστή στο ευρύ κοινό, θα έπαιρνε -δίκαια- την πρώτη θέση στο σπίτι της.

Αν βγαίνει ένα συμπέρασμα από τα αμέσως παραπάνω είναι ότι το top10 του OneWoman 2013 είναι καυτό και η τελική κατάταξη άκρως ρευστή. Ψήφισε μέχρι τις 7 Ιανουαρίου την πιο σέξι Ελληνίδα της χρονιάς και δες τις ισορροπίες να αλλάζουν.

Ποια θα ανακηρύξεις OneWoman 2013 τελικά;