WOMEN

H Amber Heard αγγίζει την -διαστροφική- τελειότητα

Στα 29 της, έχει τυλίξει τον Depp και το Χόλιγουντ γύρω από το μικρό της δαχτυλάκι. Το Τέξας, όπου γεννήθηκε, την έχει ήδη βάλει στο Hall of Femme του. Καιρός να κάνουμε το ίδιο.

Στα 16 της, μετά το θάνατο της καλύτερης της φίλης σε ένα αυτοκινητιστικό, αποφάσισε να αρχίσει να ζει κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία της. Μια επιλογή που της βγήκε. Τιμή και δόξα στην πιο σέξι σύζυγο, Τεξανή, bisexual, οδηγό Mustang, cow girl και ‘πιστολέρο’ που έχουμε δει ποτέ στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη.

‘Καλησπέρα αγαπημένε μου Ινδιάνε. Αυτή η ξανθιά Τεξανή σκύλα θα σε φάει ζωντανό. Σε θέλω. Σε έχω ανάγκη. Δώσε μου αυτό που μου ανήκει’. Αυτό έγραφε το χαρτόνι που κράταγε μπροστά στο γυμνό της στήθος η Amber Heard σε μια από τις φωτογραφίες (μαζί με δυο βίντεο) που κυκλοφόρησαν στα πλαίσια του περσινού fappening.

 

Παραλήπτης ο τότε γκόμενος της και νυν σύζυγός της Johnny Depp. Εκείνος που την γνώρισε -ενώ εκείνος ήταν ακόμη παντρεμένος και εκείνη ακόμη δεσμευμένη με την φωτογράφο με την οποία τα είχε τρία χρόνια (δες παρακάτω τι ωραίες φωτογραφίες την έβγαζε)- στα γυρίσματα του Rum Diary.

 

 

Ο ίδιος που, στις τότε συνεντεύξεις του, την συνέκρινε με θρύλους του παρελθόντος ‘Ανήκει σε άλλη εποχή. Είναι σαν να μπαίνεις στο δωμάτιο και να γνωρίζεις την Lauren Bacall ή την Betty Davis’. Με άλλα λόγια, του τίναξε τα μυαλά στον αέρα. Με την καλή πάντα έννοια.

 

Tον έκανε να χρειάζεται επειγόντως ένα παγωτό για να δροσιστεί. Όπως χρειάστηκε, την εποχή του Drive Angry, ο Jeremy Clarkson όταν την φώναξε στην εκπομπή του και της έλεγε ότι, όσο της μιλάει, την φαντάζεται γυμνή.

 

Και, έτσι απλά, το πάλαι ποτέ 170 εκατοστών μέτριο μοντέλο (βλέπε διαφημίσεις για αυτοκίνητα και την Αμερικάνικη ΔΕΗ), που πρωτογνωρίσαμε από το Hidden Palms, το κινηματογραφικό Friday Night Lights, ως την Charlize Theron σε νεαρή ηλικία στο North Country και από το βραχύβιο Playboy Club, βρέθηκε, από μια απλή ηθοποιό με τραπεζικές καταθέσεις 5 εκ. δολαρίων, στο να κάνει διακοπές στο οικογενειακό νησί στην Καραϊβική (και, προσεχώς, και στην Ελλάδα, αν ισχύει η είδηση ότι ο Johnny μόλις αγόρασε ένα νησί στα Δωδεκάνησα) και να έχει το δικό της άλογο στον καλύτερο στάβλο του Los Angeles.

 

 

Ταυτόχρονα τα project στα οποία συμμετέχει είναι όλο και πιο γκράντε, όλο και πιο σοβαρά. Και όχι, δεν εννοώ το σίκουελ του Machette. Αν και η σκηνή με τον αγαπημένο μας Danny Trejo έχει την δική της ειδική αξία.

 

Όπως έχει, για διαφορετικούς λόγους, αξία και η σκηνή από το Syrup όπου η Amber μιλάει για τα 4 είδη γυναικών (μητέρα, παρθένα, τσούλα, σκύλα) που υπάρχουν. Καθιστώντας σαφές ακόμη και στον πιο αγαθό που ακριβώς κατατάσσεται η ίδια.

 

Η Τεξανή με το κόλλημα με τα όπλα και τα muscle cars (που πήρε επίσημα το όνομα του συζύγου της και λέγεται πλέον Amber Heard Depp) , για να επιστρέψουμε στα κινηματογραφικά, την οποία μόλις είδαμε στο Magic Mike XXL, πρωταγωνιστεί στο London Fields δίπλα στην -επίσης bisexual, απλά το αναφέρω, χωρίς να υπονοώ κάτι- Cara Delevingne και το The Danish Girl δίπλα στον περιζήτητο Eddie Redmayne.

 

 

Ενώ, από όλα όσα μας έχει ‘σερβίρει’ ως τώρα, δεν μπορώ παρά να την εκθειάσω για το All the Boys Love Mandy Lane, το υποτιμημένο θρίλερ στο οποίο την πρωτογνώρισα, και να την ευχαριστήσω για την συνεργασία της με την υπέροχη Odette Yustman στο And Soon the Darkness όπου έπαιζαν τις τουρίστριες στην Λατινική Αμερική.

Η δεύτερη πιο σέξι ‘συνεργασία’ της μετά την σκηνή του τρίο στην πισίνα με την Amanda Seyfried στο Alpha Dog.

 

Αυτό δηλαδή που αποτελεί την δεύτερη πιο σέξι σκηνή της μετά την συνολική απόδοσή της στο The Informers. Μια ταινία στην οποία εμπεδώσαμε ότι η πτυχιούχος ναυαγοσώστρια έχει το σέξι στο αίμα της.

 

Προσοχή. Αυτές οι ‘ανέμελες’ μέρες, όπου η Amber φωτογραφιζόταν χωρίς πολλά ρούχα ή ενδοιασμούς σε περιοδικά όπως το Maxim, το Esquire ή το GQ έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

 

Το κορίτσι μας -συνδυασμός Southern Belle και trailer park gueen- το έκανε το ‘αγροτικό’ του. Και, ότι μας έδειξε, ήταν πολύ υπολογισμένο και πολύ συνειδητά.

 

Αυτό δεν σημαίνει ότι η αγάπη μας για την συγκεκριμένη ‘Τεξανή σκύλα’, που αλλάζει rental car ανά εβδομάδα για να αποφεύγει τους παπαράτσι (‘Μου λείπει η Mustang μου. Την έφτιαξα μόνη μου. Αλλά πλέον, αναγκαστικά, την έχω στο garage’), είναι μικρότερη. Είμαστε εδώ για να δούμε όλα όσα έχει να μας δείξει από εδώ και πέρα. Έστω υποκριτικά.