PUBLI

Μην ψάχνεις άλλο για τη Μία – Τη λένε Mila Kunis

Δεν έχει Twitter, δεν έχει Facebook, έχει πλάκα, παίζει σαν τρελή WoW και 7.369 αντρικά περιοδικά την ψηφίζουν 'πιο σέξι γυναίκα του κόσμου'. “Είναι για δωράκι;”. Όχι, για σένα είναι.

Καμιά δεκαριά μέρες πριν κλείσει τα 7, η Milena Markovna Kunis, γεννημένη στο Chernivtsi της Σοβιετικής Ένωσης το 1983 (σ.σ. για την ιστορία, το Chernivtsi είναι ουκρανικά χώματα), έφτανε στο Λος Άντζελες με την οικογένειά της για να ζήσουν την υπόλοιπη ζωή τους. Η Σοβιετική Ένωση δεν είχε πολύ χώρο και διάθεση για το εβραϊκό λόμπι κι έτσι η φαμίλια Kunis έψαξε καλύτερες μέρες στις Η.Π.Α.

Η μοναχοκόρη Mila δεν βρήκε απλά καλύτερες μέρες. Έγινε τεράστια και μπαίνει περπατώντας στο Hall of Femme. Ακόμη κι αν όλα ήταν φοβιστικά στην αρχή.

 

Σε άμεση αντίθεση με τα μεγάλα της μάτια -έχει αυτό που έχει κι ο Bowie, το ένα της μάτι είναι καφέ και το άλλο πράσινο-, η Mila είναι μικροσκοπική. Με μια πρώτη ματιά, δεν είναι καθόλου κοντά στο σεξοβόμβα. Με μια δεύτερη ματιά, μπαίνει στη μάχη για την πιο σέξι γυναίκα των 10s.

 

Μπορεί τα 163 εκατοστά της να μην βοηθάνε τόσο, αλλά δεν θα τελειώσουμε εμείς αξίες όπως η σπιρτάδα, το χιούμορ και το μυαλό. Ούτε θα βγούμε να λέμε τα αυτονόητα, ότι δηλαδή είναι ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ.

Το ‘Black Swan’ δεν το ‘χεις δει από άποψη; Ή το ‘χεις δει και ξεκίνησες θεραπεία για να ξεπεράσεις τη σκηνή της με τη Natali Portman;

 

Ας το λήξουμε από νωρίς αυτό το θέμα που πάει να προκύψει. Η Mila Kunis δεν είναι η ωραία, πληθωρική γυναίκα Kate Upton. Η Mila Kunis θα ήταν η τέλεια παρέα στο ξερονήσι που θα ναυαγούσατε. Και η Upton τέλεια θα ήταν, αλλά για λιγότερες ώρες.

Ευτυχώς, επειδή το σέξι έχει από καιρό περάσει τα στενά όρια της ξανθιάς με τις καμπύλες, η Kunis έχει ένα παλμαρέ από ‘διακρίσεις’ που δεν έχει καν συνειδητοποιήσει η ίδια. Ή που δεν θέλει να συνειδητοποιήσει. Γιατί σίγουρα μέρος του σέξι της είναι και η αδιαφορία της για τίτλους ομορφιάς.

 

Τάδε έφη μια γυναίκα που ανακηρύχτηκε ‘Sexiest Woman Alive’ απ’ το Esquire το 2012 ή νούμερο 1 της λίστας ‘100 Sexiest Women in the World’ το 2013 ή μια από τις 100 πιο hot γυναίκες όλων των εποχών από το Men’s Health.

 

Και να φανταστείς ότι στην πρώτη της δουλειά στη showbiz ήταν ως έφηβη στο ‘That 70s Show’ και η πρώτη ευρέως γνωστή ήταν ως η φωνή της ως Meg Griffin του Family Guy.

 

Είπαμε πόσο σέξι είναι η φωνή της; Το παρακάτω βίντεο θα βοηθήσει να την εμπεδώσεις. Όπως και το συνδυασμό φωνής-coolness-χιούμορ που κλειδώνει χιλιάδες Upton στο υποσυνείδητο, για ‘μια άλλη φορά’. Αμέσως παρακάτω, η Mila Kunis ‘καταπίνει’ έναν αγχωμένο τυπάκο σε μια καθιερωμένη συνέντευξη για την προώθηση του ‘Oz’.

 

Μπορεί να σου πετάξαμε απροειδοποίητα τη σκηνή του ‘Black Swan’ (ξέρω, ξέρω, υποφέρεις), αλλά η Kunis είχε προλάβει να δείξει πόσο αναπόφευκτα ερωτεύσιμη είναι ως Rachel Jansen στο ‘Forgetting Sarah Marshall’.

Το γεγονός ότι είχε και έχει ως ξεκάθαρη προτεραιότητα την καριέρα -και όχι τις σέξι σκηνές ή φωτογραφίσεις- φαίνεται από τις θυσίες για το ρόλο της στο ‘Black Swan’. Δίαιτα 1.200 θερμίδων τη μέρα, 10 κιλά μείον μέχρι να αρχίσουν τα γυρίσματα και τέσσερις ώρες τη μέρα, επτά μέρες την εβδομάδα, μπαλέτο. Η Kunis υπέστη και μια εξάρθρωση ώμου κατά τη διάρκεια όλου αυτού.

Μετά τον ‘Κύκνο’, η Mila έκανε σεξ με τον φίλο της Justin στο ‘Friends with Benefits’, αλλά τελικά ερωτεύτηκαν (ΠΡΟΦΑΝΩΣ). Παράλληλα, έκανε σεξ στο μυαλό μας.

 

Για το ‘Friends with Benefits’ είπε: “Το σεξ χωρίς δεσμεύσεις είναι τέλειο στη θεωρία, αλλά δεν επαληθεύεται στην πράξη. Αναπόφευκτα ένας από τους δύο θα σταματήσει να βλέπει τον άλλο φιλικά. Έχω πολλούς άνδρες φίλους χωρίς τα benefits”.

 

Γέλασε κανείς;

Στο πλαίσιο του ‘υπάρχουν περίπου 12 εκατομμύρια γυναίκες πιο προκλητικές από εμένα’, η Mila κανονίζει να μην προκαλεί ούτε με τα προσωπικά της. Παρότι μια σχέση 8 χρόνων με τον Macauley Culkin (ειδικά με τους μπελάδες που σέρνει πίσω του) είναι πρόκληση από τις λίγες. Εδώ και ενάμιση χρόνο, η Kunis είναι με τον Ashton Kutcher, ηθοποιό γνωστό για το χιούμορ του, βλέπε παντρεμένος-διαζευγμένος με την Demi Moore.

Ευτυχώς δηλαδή που στην αναμπουμπούλα, η Kunis πρόλαβε να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο του GQ (με Terry Richardson παρακαλώ) τον Αύγουστο του 2011 και για αυτό του Esquire την άνοιξη του ’12, με αφορμή την ανακήρυξή της σε πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς. Και της ζωής θα προσθέταμε.

 

 

Σε πιστεύουμε. Συνέχισε να το κρατάς συνεσταλμένο, γιατί έτσι κρατιέται και αληθινό στο μυαλό μας.

Περισσότερη Mila ενόψει, στο ‘Jupiter Ascending’ με τον Channing Tatum σε σκηνοθεσία αδερφών Wachovski (έπος) και στο ‘The Angriest Man in Brooklyn’ του Phil Alden Robinson παρέα με τους Robin Williams και Peter Dinklage.