PUBLI

Τα πολλά (κρυφά) ταλέντα της Kim Kardashian

Στα 33 της η σοκολατένια μηχανή παραγωγής δολαρίων μπαίνει με την -όποια- αξία της στο Hall of Femme της.

Ο ερωτοχτυπημένος σύζυγός της, Kanye West, επιμένει -στην πρόσφατη συνέντευξή του στο GQ- ότι ‘για να νικήσεις σε αυτή τη ζωή χρειάζεσαι πολλά από τα ταλέντα της Kim’. Ποιοι είμαστε εμείς να αμφισβητήσουμε τον Μεσσία της ποπ; Ποια όμως άραγε είναι αυτά;

Εδώ και μια επταετία, από το sex tape του 2007 και μετά δηλαδή, η -αρμενικής καταγωγής- κόρη του μεγαλοδικηγόρου που γνωρίσαμε από την δίκη του O.J. Simpson έχει εξελιχθεί από μια ταπεινή στιλίστρια και βοηθό των σταρ στην πιο επιτυχημένη reality star των εποχών με προσωπική περιουσία της τάξεως των 65 εκ. δολαρίων (σ.σ. μόνο 18 έβγαλε από το γάμο της) και τριετές συμβόλαιο 40 εκ. δολαρίων (για εκείνη και την ματαιόδοξη οικογένειά της). Αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι διαθέτει ‘κορμί (κυρίως κώλο) για αμαρτίες και κεφάλι για μπίζνες’.

kim 

Καθώς επίσης ότι δεν χρειάζεται να διαθέτεις συγκεκριμένο ταλέντο για να τα καταφέρεις στο Χόλιγουντ. Απλώς μια πανούργα μάνα που δεν διστάζει, όπως λένε οι φήμες, να σε κάνει να γυρίσεις ένα sex tape με ένα μαύρο επιβήτορα -και για το οποίο πληρώθηκε και $5.000.000 ως αποζημίωση- προκειμένου να ξεχωρίσεις από το σωρό.

 

Η ουσία είναι ότι η Kim, πέρα από κάθε λογική, τα κατάφερε. Πλέον χρεώνει $250.000 για κάθε εμφανισή της, διαφημίζει από burger στην Αμερική, μέχρι γλειφιτζούρια στην Αυστραλία (σ.σ. για κάθε της προϊοντικό tweet πληρώνεται $25.000), έχει την δικιά της σειρά ρούχων, αρωμάτων και κοσμημάτων, έχει εκδώσει ήδη μια αυτοβιογραφία και, το πιο σημαντικό, έχει χάσει σε χρόνο dt τα κιλά μετά την εγκυμοσύνη.

 

Κάτι που αποδεικνύει με ένα απεγνωσμένο μπαράζ φωτογραφιών στο instagram. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι δεν οφείλει την περιουσία της στο μυαλό της.

 

Αν και εκείνο που της εξασφαλίζει άλλα 10 χρόνια καριέρας (και νέο συμβόλαιο για το reality της) είναι ότι επιτέλους, μετά από αρκετές αποτυχημένες προσπάθειες (βλέπε το μισό ρόστερ του NFL και του NBA), κατάφερε να βρει και να καβατζώσει τον τέλειο γαμπρό.

Ένα ταλαντούχο ποπ σταρ (σ.σ. που είχε λιώσει στο repeat το sex tape της πριν την γνωρίσει) που είναι πιο ματαιόδοξος από εκείνη (για την ακρίβεια πιο πολύ από κάθε άλλον άνθρωπο στον κόσμο) και ο οποίος θα την βοηθήσει να κάνει upgrade στο λαϊκό brand της.

 

Ακόμη και αν αυτό δεν ήταν εμφανές στο γάμο, αφού ναι μεν το ζεύγος έγινε εξώφυλλο στη Vogue, αλλά η Beyonce και ο Jay-Z, δεν καταδέχτηκαν να την τιμήσουν -και να δικαιώσουν την ύπαρξή της- με την παρουσία τους.

Προσωπικά δεν θεωρώ την Kim κάτι το ιδιαίτερο. Ναι, το πρόσωπό της είναι πανέμορφο και αρκούντως εξωτικό.

Ναι, το στήθος της, επειδή γενικώς είναι τσουπωτή, δεν είναι κάτι που σε αφήνει αδιάφορο.

 

Κατά τα άλλα όμως πρόκειται για μια κοντή γυναίκα (βλέπε 1,59) που διαθέτει εκείνο το είδος γλουτών για το οποίο τρελαίνονται κυρίως οι Αφροαμερικάνοι.

Ίδια κατηγορία με το αντίστοιχο της Jennifer Lopez, για τα καπούλια της οποίας όποιος άντρας την είδε κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Αθήνα (και της φωτογράφησης της στην Ακρόπολη για το ελληνικό In Style) έχασε πάσα ιδέα.

 

Επίσης δεν θυμάμαι ποτέ να έχω διαβάσει συνέντευξή της και να έχω συγκρατήσει οτιδήποτε έχει πει. Έστω και μια ατάκα, έτσι για να μου βρίσκεται.

Όμως περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Και οι Αμερικανοί δεν χορταίνουν να βλέπουν Kim. Ακόμη και αν οι υπόλοιποι λαοί του πλανήτη αναρωτιόμαστε τι ακριβώς της βρίσκουν.

 

 

Tι μένει για το τέλος; Η απόφαση του Kanye West να της κάνει δώρο ένα πίνακα, που έφτιαξε μια street artist χρησιμοποιώντας μια φωτό που φοράει ένα μικροσκοπικό string από το Playboy, η οποία έχει τίτλο ‘The perfect bitch’. Και πάλι, ποιοι είμαστε εμείς να τον αμφισβητήσουμε;