HOT RIGHT NOW

Άγγελος ανάμεσα σε διαβόλους της Victoria’s Secret

Η νέα φωτογράφηση της Elsa Hosk αποδεικνύει ότι η Victoria's Secret βρήκε πράγματι έναν άγγελο επί γης. Ο οποίος όμως πρέπει να τα βάλει με τους δαίμονες τριγύρω του.

Μάτι γαλάζιο, μαλλί ξανθό και ένα χαμόγελο καθαρά παιδικό. Ιδανικά προσόντα για έναν άγγελο της Victoria’s Secret. Γιατί κάπως έτσι φαντάζεσαι τους αγγέλους να είναι πλασμένοι. Με ιδανικές αναλογίες, πανέμορφα χαρακτηριστικά. Οι άλλες, θα μου πεις, δεν είναι αγγελικά πλασμένες; Μα φυσικά! Αλλά πίσω στο μαγιό τους κρύβουν και κόκκινη ουρά.

Η Elsa Hosk έγινε πέρσι για πρώτη φορά Άγγελος της Victoria’s Secret. Μια σχετικά “στεγνή” επιλογή για την εταιρεία που μπορεί να παραξένεψε και πολλούς. Αλλά τα πρώτα δείγματα γραφής δείχνουν ότι ήταν απλούστατα το κατάλληλο κορίτσι για τη δουλειά.

Elsa Hosk 

Χωρίς υπερβολές, χωρίς να δημιουργεί σκάνδαλα, χωρίς να προκαλεί με την συμπεριφορά της και τα γκομενικά της, η Hosk δουλεύει αργά αλλά σταθερά για να πριονίσει τις θέσεις των Adriana Lima, Candice Swanepoel και Allesandra Ambrosio. Θα τα καταφέρει; Χλωμό το κόβω. Αλλά είναι βέβαιο ότι και οι τρεις νιώθουν την καυτή ανάσα της Hosk πίσω τους.

Ειδικά μετά από ένα τέτοιο βίντεο..

 

Έπειτα από μια σειρά επιλογών που θα κόλαζαν και τον διάβολο τον ίδιο, η εταιρεία στράφηκε σε μια μικρή Σουηδή. Λεπτοκαμωμένη, με μικρό στήθος και βλέμμα που υπόσχεται λίγα. Αλλά πώς να ξενερώσεις και τελείως;

Ομολογώ ότι δεν μου αρέσει η νέα Άγγελος. Παρ’ ότι Σουηδή και πρώην μπασκετμπολίστρια. Και θα την αντάλλαζα στην στιγμή για άλλη μία Ambrosio, άλλη μία Lima. Γιατί τι είναι ο παράδεισος, κύριοι, χωρίς την κόλαση απέναντι να κράτά ψηλά των ανταγωνισμό; Τι είναι η Anniston χωρίς την Jolie; Τι είναι η Rihanna χωρίς την Beyonce; Τι είναι τα tacos χωρίς τα jalapenos;

 

Οι Άγγελοι της Victoria’s Secret είναι ένας θεσμός που όλοι οι άνδρες αγαπούν. Και θα συνεχίσουμε να τον τιμάμε εις τον αιώνα τον άπαντα. Αρκεί εκεί μαζί με τα αγγελάκια τύπου Elsa Hosk να τριγυρνάνε και μερικά διαβολάκια τύπου Adriana Lima.