HOT RIGHT NOW

Ελένη Βαΐτσου, σε αδικήσαμε τόσο καιρό

Η 28χρονη μελαχρινή πρωταγωνίστρια του 'Μπρούσκο' είναι από τις λίγες παρουσίες στην Top 100 λίστα μας για την οποία δεν έχουμε κάνει ξεχωριστό αφιέρωμα. Mea Culpa.

Ίσως να φταίει ότι δεν βλέπουμε Μπρούσκο. Ίσως ότι δεν μας νοιάζει με ποιον τα έχει. Ίσως πάλι η αιτία να είναι ότι η ομορφιά της, εντελώς ελληνική by the way, δεν είναι ‘εκκωφαντική’. Όπως και να έχει η Ελένη ήρθε για να μείνει. Και εμείς το πήραμε χαμπάρι κάπως αργά.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να καταλάβεις για εκείνη -πέρα το ότι, από κοντά, είναι σούπερ ευγενική και σούπερ χαμηλών τόνων-είναι ότι δεν έχει μείνει ούτε μέρα χωρίς δουλειά. Ήδη από την εποχή που της μπήκε για πρώτη φορά το μικρόβιο της υποκριτικής όσο σπούδαζε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Και αυτό εν μέσω κρίσης. Κάτι που μόνο τυχαίο δεν το λες.

 

 

Μπορείς να ψηφίσεις την Ελένη στο διαγωνισμό Onewoman 2014. Μπες και ψήφισε.

 

Το δεύτερο ότι, στο εφηβικό της δωμάτιο στην Κάτω Τιθορέα της Φθιώτιδας, υπάρχει ακόμη στον τοίχο μια αφίσα του Αλέξη Γεωργούλη από την εποχή του ‘Είσαι το ταίρι μου’, κάτω από την οποία κάποτε κοιμόταν. Ανάμνηση από την εποχή που ήταν ακόμη μια έφηβη που ονειρευόταν να φύγει από την επαρχία.

 

 

Και το τρίτο ότι, παρόλο που δεν της φαίνεται, την εποχή που είχε έρθει στην Αθήνα για σπουδές, ήταν παράλληλα κανονικό party animal.

 

 

Συγκεκριμένα party animal με φετίχ τα καπέλα αφού κατά καιρούς, πριν γίνει γνωστή, έχει εμφανιστεί με γαλλικούς μπερέδες, αντρικά καπέλα ή και πιο εκκεντρικά πράγματα, όπως καπέλα με φτερά ή τούλι μπροστά.

Ελένη Βαίτσου 

Το party animal, ωστόσο, συνέχιζε να έχει το μυαλό εντελώς στο κεφάλι της. Οπότε πρώτα φρόντισε να πάρει το πτυχίο της. Μετά πήγε να δουλέψει διαδοχικά σε ένα λογιστικό γραφείο και μια πολυεθνική. Και μετά έριξε μαύρη πέτρα πίσω της σε αυτή τη 9 to 5 ζωή και άρχισε να ασχολείται με το θέατρο, με εμφανίσεις σε παραστάσεις όπως το “Μαουτχάουζεν” και το “Μίκης Θεοδωράκης: Ποιος τη ζωή μου”».

 

Και μετά, πάλι τυχαία, ήρθε στη ζωή της πάλαι ποτέ πασαδόρου της τοπικής ομάδας βόλεϊ (περαιτέρω απόδειξη ότι το βόλεϊ είναι ιδανικό άθλημα για ‘χτίσιμο’ ωραίων γυναικείων κορμιών’) το Mπρούσκο. Η αναγκαστική μετακόμιση στην Κύπρο. Και όλη η δημοσιότητα που πάει πακέτο με το να είσαι πρωταγωνίστρια σε υψηλών επιδόσεων καθημερινή σειρά.

 

 

Τώρα το μόνο που μένει -για να κλείσει ο κύκλος- είναι να βγει ο Γεωργούλης και να αποκαλύψει ότι πλέον έχει κάνει εκείνος την Ελένη αφίσα στο δωμάτιό του. Μόνο που, για να συμβεί αυτό, θα θέλαμε ιδανικά η Ελένη να κάνει 1-2 πιο προχώ φωτογραφήσεις. Κάτι εξαιρετικά χλωμό. Είπαμε, το κορίτσι διαθέτει ήθος. Και αυτό είναι το μοναδικό πράγμα πάνω της που δεν είναι χαμηλών τόνων.