HOT RIGHT NOW

H Αγγελική Ηλιάδη κάνει τα καλοκαίρια κόλαση

Το πρόσφατo tour της στις παραλίες της Μυκόνου, μαζί με τον Σάββα Γκέντσογλου, μας θύμισε πώς πραγματικά μοιάζει μια μοιραία γυναίκα.

Το καλοκαίρι της πάει πολύ. Το απέδειξε πέρυσι όταν, καθισμένη Αυγουστιάτικα στην πισίνα ενός ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη, μας προσέφερε το πιο καυτό οφθαλμόλουτρο της σεζόν. Το απέδειξε και φέτος μέσα σε ένα μόλις Σαββατοκύριακο στην Μύκονο.

Ναι, το παραδέχομαι. Όσον αφορά την Αγγελική, δεν είμαι αντικειμενικός. Μου αρέσει. Όχι μόνο αυτό το εντυπωσιακό Jessica Rabbit κέλυφος που φαίνεται προς τα έξω, αλλά τα μικρά πράγματα. Όπως ο -εντελώς κοριτσίτσικος τρόπος- που γελάει όταν σε γνωρίσει αρκετά για να σε εμπιστευτεί.

Αγγελική Ηλιάδη 

Ή ο -επίσης εντελώς κοριτσίστικος τρόπος- που παραδέχεται τις φοβίες της (‘Το ύψος, τα αεροπλάνα και τα extreme sports’) και το ποιος ήταν ο εφηβικός της έρωτας 

 

Μόνο που η Ηλιάδη δεν είναι κοριτσάκι. Ούτε αφελής. Είναι μια εντυπωσιακή γυναίκα (με αυθεντικά λαϊκή φωνή), κάποια χρόνια μετά τα 30 της, που έχει περάσει πολλά, έχει ερωτευτεί βαθιά και πλέον έχει αποφασίσει να ζήσει την ζωή της όπως εκείνη γουστάρει.

Καθώς επίσης και να την καταγράψει καρέ καρέ πάνω στο κορμί της. 

 

Εννοώντας προφανώς μέσω των τατού της. Αυτών που έχουμε δει, αυτών που σκοπεύει να κάνει (σ.σ. ένα μανίκι στο χέρι) και κυρίως αυτών που δεν φαίνονται.

Ναι, ακόμη και όταν φοράει μπικίνι όπως το περσινό κιτρινο-ροζ στην Θεσσαλονίκη.

 

Ή το φετινό μαύρο στην Μύκονο.

 

 

Προσωπικά θεωρώ την Ηλιάδη ως το πιο femme fatale θηλυκό που έχει πατήσει σε πίστα τα τελευταία 15 χρόνια.

Και ένα από τα 4 καλύτερα σώματα της ελληνικής επικράτειας (μαζί με αυτά των Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Έλενα Παπαβασιλείου).

 

Ένα γεγονός για το οποίο αξίζει να σηκωθούμε και να χειροκροτήσουμε τον αδελφό της. Ο οποίος είναι επίσης ο personal trainer της και ο άνθρωπος που την εμποδίζει από το να ‘αφεθεί’ στα γαστριμαργικά πάθη της.

Η διαφορά της εγγονής της Καίτη Γκρέι, που ξεκίνησε να τραγουδάει όταν ήταν έξι ετών και άκουγε στο walkman της κασέτα με τραγούδια της γιαγιάς της, είναι ότι η μόνη από τις παραπάνω που μπορώ να φανταστώ στο πίσω μέρος μια Harley να διασχίζει την αμερικάνικη ήπειρο μαζί με τους Hell’s Angels.

Ή να τραγουδάει σε μια μπάντα στο Los Angeles τύπου Red Hot Chili Peppers, όπως αυτή στην οποία συμμετείχε όταν πήγαινε ακόμη στο λύκειο.

Γιατί παρόλο που η Ηλιάδη είναι μια λαϊκή τραγουδίστρια, ο τρόπος που σκέφτεται είναι εντελώς ροκ.

 

Μόνο που αυτό είναι αδύνατον να το συνειδητοποιήσεις (ή να το πιστέψεις) αν δεν προλάβεις να την γνωρίσεις λίγο.

 

Το μόνο που θα ήθελα να την θερμοπαρακαλέσω είναι να προσέξει λίγο αυτό το καλοκαίρι. Με το θερμόμετρο ήδη σε σημείο βρασμού το γεγονός ότι έχει ήδη βγάλει έξω τα ‘τούμπανα του πολέμου’ είναι εγκληματικό.

Τόσο για την ψυχική, όσο και για την σωματική μας υγεία.

Κάνοντας την προοπτική του να συναντήθουν σε κάποια παραλία με την -επίσης ιδιαίτερα ετοιμοπόλεμη φέτος- Παπαβασιλείου, όπως παραλίγο να συμβεί πριν λίγες μέρες στην Μύκονο, να θυμίζει μια πιο καλοκαιρινή εκδοχή της μονομαχίας στο ΟΚ Κοράλ.

Μόνο που τα θύματα, όπως συνήθως, θα είναι τα απροετοίμαστα για ένα τέτοιο -νταμπλ πλεζουρ- θέαμα μάτια μας.